Povezane vesti
"Napadači su mi ukrali zlatni prsten": Zorana Mićanović promenila priču o napadu u Beogradu: "Od šoka tada nisam znala..."
Blic 28.03.2025
Zorana Mićanović napadnuta je pre nekoliko dana na Novom Beogradu, i to ispred jedne prodavnice, kada su njenu maćehu i nju presrela trojica mladića, njoj nepoznatih. Prema Zoraninim rečima, tada je jedan od napadača počeo da je čupa za kosu, dok je… »
"Napadači su mi ukrali zlatni prsten" Zorana Sikter opet promenila ploču, sad tvrdi i da je opljačkana na Novom Beogradu: Od…
Kurir 28.03.2025
Zorana Mićanović napadnuta je pre nekoliko dana na Novom Beogradu, i to ispred jedne prodavnice, kada su njenu maćehu i nju presrela trojica mladića, njoj nepoznatih. Prema Zoraninim rečima, tada je jedan od napadača počeo da je čupa za kosu, dok je… »
Vesti dana »
Raste broj žrtava masakra u Kijevu: Najmanje šestoro mrtvih, 14 povređenih! "Ovo je bio teroristički napad"! (foto)
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Iran poslao upozorenje: Ormuski moreuz će biti zatvoren dok SAD ne prekine blokadu naših luka
Nova pre 1 satjoš 57 povezanih
Mitrović oštro reagovao na kritike: “Pokušavaju da nam poremete svlačionicu – udarili su na čoveka koji je sve dao Partizanu!”
Hot sport pre 1 satjoš 31 povezana
Iran odustao od pregovora! Ormuški moreuz će ostati zatvoren! Amerikanci: Rat bi mogao da se nastavi! Iranska mornarica pucala na indijske brodove! video, foto
Kurir pre 1 satjoš 52 povezane
Obradović osuo paljbu po ABA ligi pred večiti derbi: „Iskreno mi je žao što nije imala sluha i razumevanja!“
Hot sport pre 4 satijoš 51 povezana