Povezane vesti

Dramatično upozorenje orbana: "Brisel se priprema za rat!" Otkrio je i da li će Mađarska učestvovati

Dramatično upozorenje orbana: "Brisel se priprema za rat!" Otkrio je i da li će Mađarska učestvovati

Kurir 28.03.2025
Mađarski premijer Viktor Orban upozorio je danas da se Brisel priprema za rat, iako, kako je naveo, trenutno ne postoji pretnja od rata. Orban se oglasio nakon što je Evropska komisija apelovala na građane EU da hitno pripreme sve što im je neophodno za… »
Alarmantno upozorenje Viktora Orbana: "Evropa se priprema za rat, ali Mađarska neće u njemu učestvovati"

Alarmantno upozorenje Viktora Orbana: "Evropa se priprema za rat, ali Mađarska neće u njemu učestvovati"

Telegraf 28.03.2025
Mađarki premijer Viktor Orban upozorio je danas da se Brisel priprema za rat, iako, kako je naveo, trenutno ne postoji pretnja od rata. Orban se oglasio nakon što je Evropska komisija apelovala na građane EU da hitno pripreme sve što im je neophodno za… »
Orban: Brisel se sprema za rat, Mađarska ostaje na strani mira

Euronews 28.03.2025
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas da se Brisel priprema za rat, iako, kako je naveo, trenutno ne postoji pretnja od rata. "Nema pretnje od rata, Mađarska neće ratovati ni sa kim. Mi ostajemo na strani mira, a ako Evropa pokrene rat, mi… »
Orban: Brisel se sprema za rat…

Orban: Brisel se sprema za rat…

Vesti online 28.03.2025
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas da se Brisel priprema za rat, iako, kako je naveo, trenutno ne postoji pretnja od rata. – Nema pretnje od rata, Mađarska neće ratovati ni sa kim. Mi ostajemo na strani mira, a ako Evropa pokrene rat, mi… »

RTV 28.03.2025
BUDIMPEŠTA - Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas da se Brisel priprema za rat, iako, kako je naveo, trenutno ne postoji pretnja od rata. "Nema pretnje od rata, Mađarska neće ratovati ni sa kim. Mi ostajemo na strani mira, a ako Evropa pokrene… »

Vesti dana »