Povezane vesti
Čestitaćete i Beogradu kad dođe do novih nepriznavanja tzv. Kosova? Petković poručio Hargrivsu: Znam koliko vam je stalo do…
Kurir 28.03.2025
Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas ambasadoru Velike Britanije u Prištini Džonatanu Hargrivsu da zna koliko mu je stalo do međunarodnog prava i dodao da očekuje da čestita i Beogradu kada dođe do novih povlačenja… »
Petković poručio ambasadoru Velike Britanije Hargrivsu: Znam koliko vam je stalo do međunarodnog prava
RTV 28.03.2025
BEOGRAD - Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas ambasadoru Velike Britanije u Prištini Džonatanu Hargrivsu da zna koliko mu je stalo do međunarodnog prava i dodao da očekuje da čestita i Beogradu kada dođe do novih… »
Petković poručio Hargrivsu: Znam koliko vam je stalo do međunarodnog prava
Euronews 28.03.2025
Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas ambasadoru Velike Britanije u Prištini Džonatanu Hargrivsu da zna koliko mu je stalo do međunarodnog prava i dodao da očekuje da čestita i Beogradu kada dođe do novih povlačenja… »
Petković poručio britanskom ambasadoru: Pretpostavljam da ćete čestitati i Beogradu, kada dođe do novih povlačenja priznanja…
Blic 28.03.2025
Vesti dana »

Protest u Užicu: Zakon mora da bude isti za sve, nijedna optužnica ne sme da služi vlastima
Beta pre 2 satajoš 33 povezane

Grenel optužio Osmani da manipuliše Trampovim rečima o Beogradu i Prištini
RTS pre 3 satajoš 23 povezane

Dvostruko ubistvo u Prilepu, ubio sestrića i njegovog 12-godišnjeg sina
N1 Info pre 4 satijoš 33 povezane

VIDEO: U toku protest "Srbijo, Užice te zove", blokirana zlatiborska magistrala
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 19 povezanih