Повезане вести
Честитаћете и Београду кад дође до нових непризнавања тзв. Косова? Петковић поручио Харгривсу: Знам колико вам је стало до…
Курир 28.03.2025
Директор канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је данас амбасадору Велике Британије у Приштини Џонатану Харгривсу да зна колико му је стало до међународног права и додао да очекује да честита и Београду када… »
Петковић поручио амбасадору Велике Британије Харгривсу: Знам колико вам је стало до међународног права
РТВ 28.03.2025
БЕОГРАД - Директор канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је данас амбасадору Велике Британије у Приштини Џонатану Харгривсу да зна колико му је стало до међународног права и додао да очекује да честита и… »
Петковић поручио Харгривсу: Знам колико вам је стало до међународног права
Еуроневс 28.03.2025
Директор канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је данас амбасадору Велике Британије у Приштини Џонатану Харгривсу да зна колико му је стало до међународног права и додао да очекује да честита и Београду када… »
Петковић поручио британском амбасадору: Претпостављам да ћете честитати и Београду, када дође до нових повлачења признања…
Блиц 28.03.2025
Вести дана »
Преокрет! Најављен је дан Д за цео свет! "Нема више финог момка, уништићу их": Трамп се огласио усред ескалације у Ормузу, Русија спремна да уђе у сукоб (фото, видео)
Блиц пре 58 минутајош 33 повезане
Преминула беба која је транспортована из Чачка у Крагујевац возилом Хитне помоћи
НИН пре 48 минутајош 24 повезане
Трамп поново прети уништењем Ирана: „Време је да се учини оно што није урађено 47 година“
Нова пре 18 минутајош 26 повезаних