Povezane vesti
Čestitaćete i Beogradu kad dođe do novih nepriznavanja tzv. Kosova? Petković poručio Hargrivsu: Znam koliko vam je stalo do…
Kurir 28.03.2025
Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas ambasadoru Velike Britanije u Prištini Džonatanu Hargrivsu da zna koliko mu je stalo do međunarodnog prava i dodao da očekuje da čestita i Beogradu kada dođe do novih povlačenja… »
Petković poručio ambasadoru Velike Britanije Hargrivsu: Znam koliko vam je stalo do međunarodnog prava
RTV 28.03.2025
BEOGRAD - Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas ambasadoru Velike Britanije u Prištini Džonatanu Hargrivsu da zna koliko mu je stalo do međunarodnog prava i dodao da očekuje da čestita i Beogradu kada dođe do novih… »
Petković poručio Hargrivsu: Znam koliko vam je stalo do međunarodnog prava
Euronews 28.03.2025
Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas ambasadoru Velike Britanije u Prištini Džonatanu Hargrivsu da zna koliko mu je stalo do međunarodnog prava i dodao da očekuje da čestita i Beogradu kada dođe do novih povlačenja… »
Petković poručio britanskom ambasadoru: Pretpostavljam da ćete čestitati i Beogradu, kada dođe do novih povlačenja priznanja…
Blic 28.03.2025
Vesti dana »
Iran ispalio rakete na Izrael i zemlje Persijskog zaliva, izraelska vojska gađala Teheran
Beta pre 43 minutajoš 35 povezanih
BLOG UŽIVO Iranska vlada potvrdila: Ajatolah Ali Hamnei ubijen u napadu SAD i Izraela; Izraelska avijacija nastavila napade na Teheran
Insajder pre 1 satjoš 81 povezana
Vučić: Ambasada Srbije u Teheranu oštećena, osoblje ide u Baku, avioni za evakuaciju čim je bezbedno
Beta pre 13 minutajoš 22 povezane
Nastavnik muzičkog predstavlja Srbiju na Evroviziji: Ko su momci iz grupe "Lavina"? Na pumpi smo slavili prolazak
Blic pre 8 minutajoš 70 povezanih
Zima se ne predaje u ova 2 grada Srbije! Temperature tek oko 0 stepeni: Evo gde se istovremeno očekuje i do 20
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane