Povezane vesti

Mićin: Ometanje stranačkog skupa ne predstavlja borbu za bolje društvo

Mićin: Ometanje stranačkog skupa ne predstavlja borbu za bolje društvo

RTV pre 20 dana
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Zarko Mićin izjavio je danas da ometanje stranačkog skupa Srpske napredne stranke, koji se održao u četvrtak uveče u Mesnoj zajednici "Ostrvo", ne predstavlja borbu za bolje društvo i poručio da je otvoren da… »
"Na inicijativu građana sa Limana sam došao da razgovaramo, a manja grupa ljudi nas je omela" Gradonačelnik Mićin: Vika i…

"Na inicijativu građana sa Limana sam došao da razgovaramo, a manja grupa ljudi nas je omela" Gradonačelnik Mićin: Vika i…

Dnevnik pre 20 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin istakao je na svom Instagramu da je sinoć, na njihovu inicijativu grupe građana sa Limana 4, razgovarao u prostorijama MZ "Ostrvo". -Pred kraj sastanka, ispred prostorija MZ "Ostrvo", okupila se manja grupa ljudi… »
Limanci sinoć ispratili naprednjake i gradonačelnika iz Mesne zajednice (VIDEO)

Limanci sinoć ispratili naprednjake i gradonačelnika iz Mesne zajednice (VIDEO)

Moj Novi Sad pre 20 dana
U četvrtak oko 20.30 u MZ Ostrvo na Limanu 4, počeo je sastanak članova Srpske napredne stranke na kom je bio i gradonačelnik Žarko Mićin. Novosađani koji žive u ovoj mesnoj zajednici okupili su se ispred, pravili buku pištaljkama i vuvuzelama i… »
Novosađani “najurili” gradonačelnika iz Mesne zajednice Ostrvo (VIDEO)

Novosađani “najurili” gradonačelnika iz Mesne zajednice Ostrvo (VIDEO)

Luftika pre 20 dana
Građani Novog Sada bukom su prekinuli sastanak novosadskih naprednjaka koji se održavao u prostorijama Mesne zajednice Ostrvo, u naselju Liman IV. Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin i drugi funkcioneri SNS, među kojima je bio i direktor JKP… »

Vesti dana »