Povezane vesti
„Uzmu mi telefon kad popijem“: Nataša Bekvalac otkrila kakva je kad pretera sa alkoholom
Nova 28.03.2025
Pevačica Nataša Bekvalac jednom prilikom je otvoreno govorila o svom ponašanju pod dejstvom alkohola. Nataša Bekvalac otkrila je kako se oseća kada popije previše. „Sećam se jednog svog pijanstva, bio je kraj srednje škole i od tog trenutka mi se votka… »
"Uzmu mi telefon kad popijem, naučila sam lekciju": Nataša Bekvalac o tome kakva je kad pretera u piću: "Kažu da sam gruba"
Blic 28.03.2025
Pevačica Nataša Bekvalac jednom prilikom je otvoreno govorila o svom ponašanju pod dejstvom alkohola. – Sećam se jednog svog pijanstva, bio je kraj srednje škole i od tog trenutka mi se votka gadi. Kada vidim votku, kreće mi povraćanje – ispričala je… »
Vesti dana »

Strašne gužve u Beogradu: Sve stoji u ovim delovima grada, izbegavajte centar ako možete (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 59 povezanih

Crno-beli u paklu arene žele da upišu prvu pobedu u evroligi! Kladionice su rekle svoje! Ove kvote za meč protiv Armanija će vas iznenaditi!
Kurir pre 12 minutajoš 40 povezanih

Kiša sve jača tokom večeri i noći: Oglasio se RHMZ: U ovom delu Srbije će padati sneg
Blic pre 1 satjoš 101 povezana

Američka vlada se zatvara: Tramp i Kongres nisu postigli dogovor
Radio 021 pre 7 minutajoš 56 povezanih

Šta se zna o incidentima u Minhenu: Pretnja bombom zatvorila Oktoberfest, istražuje se moguća veza sa Antifom
Euronews pre 5 satijoš 47 povezanih