Повезане вести

Прво је отишао отац, па мајка, а сада и вољени брат: Вики Миљковић се опростила од Владице - Чувајте нас одозго

Прво је отишао отац, па мајка, а сада и вољени брат: Вики Миљковић се опростила од Владице - Чувајте нас одозго

Стори 28.03.2025
Вики Миљковић се огласила након смрти брата. Наиме, Владица Миљковић преминуо је у 47. година после кратке и тешке болести. - Овакве речи никад нисам желела да напишем… Никада нећу разумети зашто они најбољи одлазе прерано…… »
"Ја сам била у запећку" Овако је Вики говорила о свом брату који је преминуо након краће болести: Све снаге су биле усмерене у…

"Ја сам била у запећку" Овако је Вики говорила о свом брату који је преминуо након краће болести: Све снаге су биле усмерене у…

Курир 28.03.2025
Рођени брат Вики Миљковић, Владица Миљковић, преминуо је у 47. години након краће болести. Неутешна певачица уложила је и последњи атом снаге током његове борбе за здравље, али, нажалост, Владица најтежу битку није успео да… »
Вики Миљковић се огласила након смрти рођеног брата (ФОТО)

Вики Миљковић се огласила након смрти рођеног брата (ФОТО)

Вести онлине 28.03.2025
Након трагичне смрти свог рођеног брата Владице Миљковића, који је преминуо у 47. години, певачица Вики Миљковић огласила се на друштвеним мрежама. На свом Инстаграм профилу поделила је дирљиву фотографију са братом… »
Цеца све време уз Вики Миљковић Певачици преминуо брат од опаке болести, а кума се није одвајала од ње, овако је реаговала…

Цеца све време уз Вики Миљковић Певачици преминуо брат од опаке болести, а кума се није одвајала од ње, овако је реаговала…

Курир 28.03.2025
Певачица Вики Миљковић доживела је велики породични губитак. Њен брат Владица Миљковић преминуо је у 47. години. Владица је током последњих месеци живота водио битку са опаком болешћу - канцером, али ју је нажалост изгубио… »
Вики Миљковић се огласила након смрти рођеног брата: Сломљена од бола, упутила му потресне речи

Вики Миљковић се огласила након смрти рођеног брата: Сломљена од бола, упутила му потресне речи

Мондо 28.03.2025
Певачица је губитак тешко поднела. Након трагичне смрти свог рођеног брата Владице Миљковића, који је преминуо у 47. години, певачица Вики Миљковић огласила се на друштвеним мрежама. На свом Инстаграм профилу поделила је… »
Вики се огласила после смрти рођеног брата: Увек сам водила бригу о њему где ће и шта ће…

Вики се огласила после смрти рођеног брата: Увек сам водила бригу о њему где ће и шта ће…

Свет & Скандал 28.03.2025
Брат Вики Миљковић преминуо у 47. години Владица Миљковић, музичар и брат Вики Миљковић преминуо је данас у 47. години после краће болести. Он је раније годинама певачицу пратио на наступима, а у последње време живео је у… »
Преминуо Владица Миљковић, рођени брат Вики Миљковић

Преминуо Владица Миљковић, рођени брат Вики Миљковић

Глас југа 28.03.2025
Владица је живео у Нишу, где се бавио приватним бизнисом, а за сестру је био не само подршка већ и кључна фигура у њеном музичком развоју. Свирао је хармонику и снимио неколико албума, а музички познаваоци су му предвиђали… »
Ево како је Цеца реаговала на смрт Викиног брата: Све време уз куму, овако јој пружила подршку

Ево како је Цеца реаговала на смрт Викиног брата: Све време уз куму, овако јој пружила подршку

Телеграф 28.03.2025
Певачица Вики Миљковић доживела је велики губитак у породици. Преминуо је њен рођени брат Владица у 47. години. Како смо сазнали, Владица се последњих месеци борио са опаком болешћу - канцером, а битку је, нажалост, изгубио… »
Сазнајемо: Ево од чега је преминуо брат Вики Миљковић у 47. години

Сазнајемо: Ево од чега је преминуо брат Вики Миљковић у 47. години

Телеграф 28.03.2025
Владица Миљковић, рођени брат певачице Вики Миљковић, умро је у 47. години. Како сазнајемо, Владица је водио тешку битку, а преминуо је од карцинома. Вики је све време била уз њега, заједно су пролазили кроз веома тежак… »

Вести дана »