Povezane vesti

Prvo je otišao otac, pa majka, a sada i voljeni brat: Viki Miljković se oprostila od Vladice - Čuvajte nas odozgo

Prvo je otišao otac, pa majka, a sada i voljeni brat: Viki Miljković se oprostila od Vladice - Čuvajte nas odozgo

Story 28.03.2025
Viki Miljković se oglasila nakon smrti brata. Naime, Vladica Miljković preminuo je u 47. godina posle kratke i teške bolesti. - Ovakve reči nikad nisam želela da napišem… Nikada neću razumeti zašto oni najbolji odlaze prerano… Tvoja muzika, tvoja snaga… »
"Ja sam bila u zapećku" Ovako je Viki govorila o svom bratu koji je preminuo nakon kraće bolesti: Sve snage su bile usmerene u…

"Ja sam bila u zapećku" Ovako je Viki govorila o svom bratu koji je preminuo nakon kraće bolesti: Sve snage su bile usmerene u…

Kurir 28.03.2025
Rođeni brat Viki Miljković, Vladica Miljković, preminuo je u 47. godini nakon kraće bolesti. Neutešna pevačica uložila je i poslednji atom snage tokom njegove borbe za zdravlje, ali, nažalost, Vladica najtežu bitku nije uspeo da dobije. Vladica je takođe… »
Viki Miljković se oglasila nakon smrti rođenog brata (FOTO)

Viki Miljković se oglasila nakon smrti rođenog brata (FOTO)

Vesti online 28.03.2025
Nakon tragične smrti svog rođenog brata Vladice Miljkovića, koji je preminuo u 47. godini, pevačica Viki Miljković oglasila se na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu podelila je dirljivu fotografiju sa bratom, oprostivši se od njega emotivnim… »
Ceca sve vreme uz Viki Miljković Pevačici preminuo brat od opake bolesti, a kuma se nije odvajala od nje, ovako je reagovala…

Ceca sve vreme uz Viki Miljković Pevačici preminuo brat od opake bolesti, a kuma se nije odvajala od nje, ovako je reagovala…

Kurir 28.03.2025
Pevačica Viki Miljković doživela je veliki porodični gubitak. Njen brat Vladica Miljković preminuo je u 47. godini. Vladica je tokom poslednjih meseci života vodio bitku sa opakom bolešću - kancerom, ali ju je nažalost izgubio. Viki je potpuno slomljena… »
Viki Miljković se oglasila nakon smrti rođenog brata: Slomljena od bola, uputila mu potresne reči

Viki Miljković se oglasila nakon smrti rođenog brata: Slomljena od bola, uputila mu potresne reči

Mondo 28.03.2025
Pevačica je gubitak teško podnela. Nakon tragične smrti svog rođenog brata Vladice Miljkovića, koji je preminuo u 47. godini, pevačica Viki Miljković oglasila se na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu podelila je dirljivu fotografiju sa bratom… »
Viki se oglasila posle smrti rođenog brata: Uvek sam vodila brigu o njemu gde će i šta će…

Viki se oglasila posle smrti rođenog brata: Uvek sam vodila brigu o njemu gde će i šta će…

Svet & Skandal 28.03.2025
Brat Viki Miljković preminuo u 47. godini Vladica Miljković, muzičar i brat Viki Miljković preminuo je danas u 47. godini posle kraće bolesti. On je ranije godinama pevačicu pratio na nastupima, a u poslednje vreme živeo je u Nišu gde se bavio privatnim… »
Preminuo Vladica Miljković, rođeni brat Viki Miljković

Preminuo Vladica Miljković, rođeni brat Viki Miljković

Glas juga 28.03.2025
Vladica je živeo u Nišu, gde se bavio privatnim biznisom, a za sestru je bio ne samo podrška već i ključna figura u njenom muzičkom razvoju. Svirao je harmoniku i snimio nekoliko albuma, a muzički poznavaoci su mu predviđali blistavu karijeru. Vest o… »
Evo kako je Ceca reagovala na smrt Vikinog brata: Sve vreme uz kumu, ovako joj pružila podršku

Evo kako je Ceca reagovala na smrt Vikinog brata: Sve vreme uz kumu, ovako joj pružila podršku

Telegraf 28.03.2025
Pevačica Viki Miljković doživela je veliki gubitak u porodici. Preminuo je njen rođeni brat Vladica u 47. godini. Kako smo saznali, Vladica se poslednjih meseci borio sa opakom bolešću - kancerom, a bitku je, nažalost, izgubio. Viki je potpuno slomljena… »
Saznajemo: Evo od čega je preminuo brat Viki Miljković u 47. godini

Saznajemo: Evo od čega je preminuo brat Viki Miljković u 47. godini

Telegraf 28.03.2025
Vladica Miljković, rođeni brat pevačice Viki Miljković, umro je u 47. godini. Kako saznajemo, Vladica je vodio tešku bitku, a preminuo je od karcinoma. Viki je sve vreme bila uz njega, zajedno su prolazili kroz veoma težak period. Pevačica je nedavno… »

Vesti dana »