Povezane vesti
"Dugo je bolovao, ali je izgubio bitku. Viki se kao lav borila za njega": Oglasio se Đorđe David nakon smrti Vladice…
Blic 28.03.2025
Vladica Miljković, rođeni brat pevačice Viki Miljković, umro je u 47. godini nakon borbe sa opakom bolešću. Kolega i prijatelj Viki Miljković, Đorđe David, oglasio se ovim tužnim povodom i istakao je da se još uvek nije čuo sa pevačicom. -… »
"Mogu da pretpostavim kako joj je, ja sam sahranio rođenu sestru" Đorđe David se oglasio nakon smrti brata Viki Miljković…
Kurir 28.03.2025
Vladica Miljković, rođeni brat Viki Miljković, preminuo je u 47. godini nakon nakon što se neko vreme opakom bolešću. Đorđe David oglasio se ovim tužnim povodom. - Nisam se čuo sa Viki, čuo sam se sa Tašketom pošto pretpostavljam da ona u… »
Poznati se opraštaju od brata Viki Miljković: "Bio je retko dobar momak i kolega..."
Telegraf 28.03.2025
Vladica Miljković, rođeni brat pevačice Viki Miljković, preminuo je u 47. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Vladica, koji je živeo u Nišu i bavio se privatnim biznisom, kako saznajemo, umro je od karcinoma, dok je Viki bila uz njega tokom… »
Vesti dana »

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje ne mogu proći bez odgovora
Insajder pre 2 satajoš 2 povezane

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana