Povezane vesti

"Dugo je bolovao, ali je izgubio bitku. Viki se kao lav borila za njega": Oglasio se Đorđe David nakon smrti Vladice…

"Dugo je bolovao, ali je izgubio bitku. Viki se kao lav borila za njega": Oglasio se Đorđe David nakon smrti Vladice…

Blic 28.03.2025
Vladica Miljković, rođeni brat pevačice Viki Miljković, umro je u 47. godini nakon borbe sa opakom bolešću. Kolega i prijatelj Viki Miljković, Đorđe David, oglasio se ovim tužnim povodom i istakao je da se još uvek nije čuo sa pevačicom. -… »
"Mogu da pretpostavim kako joj je, ja sam sahranio rođenu sestru" Đorđe David se oglasio nakon smrti brata Viki Miljković…

"Mogu da pretpostavim kako joj je, ja sam sahranio rođenu sestru" Đorđe David se oglasio nakon smrti brata Viki Miljković…

Kurir 28.03.2025
Vladica Miljković, rođeni brat Viki Miljković, preminuo je u 47. godini nakon nakon što se neko vreme opakom bolešću. Đorđe David oglasio se ovim tužnim povodom. - Nisam se čuo sa Viki, čuo sam se sa Tašketom pošto pretpostavljam da ona u… »
Poznati se opraštaju od brata Viki Miljković: "Bio je retko dobar momak i kolega..."

Poznati se opraštaju od brata Viki Miljković: "Bio je retko dobar momak i kolega..."

Telegraf 28.03.2025
Vladica Miljković, rođeni brat pevačice Viki Miljković, preminuo je u 47. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Vladica, koji je živeo u Nišu i bavio se privatnim biznisom, kako saznajemo, umro je od karcinoma, dok je Viki bila uz njega tokom… »

Vesti dana »