Повезане вести
Бивши потпредседник КСС: Ми нисмо давали новац за ФМП
Вечерње новости 28.03.2025
ТОКОМ јучерашњег дана кошаркашки клуб ФМП демантовао је да је на њихов рачун из Кошаркашког савеза Србије уплаћена сума од 10 милиона динара, а из савеза су се још једном огласили о читавом случају, како би отклонили све… »
ФМП демантован - ко је из КСС уплатио 10 милиона?
Б92 28.03.2025
Душан Пројовић, бивши потпредседник КСС, демантовао је саопштење КК ФМП у ком је тим из Железника потврдио поврат 10.000.000 динара Кошаркашком савезу Србије. У среду се КК ФМП огласио поводом писања медија да је Савез… »
КСС, ФМП и погрешна уплата од 10 милиона: Враћено Савезу
Спорт клуб 28.03.2025
У недељи дуплог евролигашког кола, али и жреба за Европски шампионат кошаркаша, ни вест да је национални Савез својевремено уплатио на рачун ФМП суму од десет милиона динара, није прошла незапажено. Уз хитну реакцију клуба из… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 26 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана