Povezane vesti
"Dvadeset dana su mi se borili za život, mislila sam da ću ostati bez noge": Naša pevačica (37) prošla kroz pakao, o teškim…
Blic 28.03.2025
Pevačica Maja Berović (37) privatan život drži dalje od očiju javnosti, a nedavno je pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Naime, Maja je tada ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je… »
"Jedna mala rana na nozi dovela me u stanje sepse, 20 dana su mi se borili za život" Maja Berović prošla kroz pakao, o teškim…
Kurir 28.03.2025
Maja Berović (37) privatan život drži dalje od očiju javnosti, a nedavno je pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Pevačica je tada ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je imala pet… »
Vesti dana »
Debata u Evropskom parlamentu o Srbiji: Podeljeni stavovi o reformama i otvaranju Klastera 3
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 34 povezane
Tramp: Grenland treba da kontrolišu SAD, razmotrićemo prodaju F-35 Turskoj
Beta pre 43 minutajoš 52 povezane
Pala konačna odluka: Marin Le Pen potvrdila nakon što je pobedila sistem: "Biću kandidat na predsedničkim izborima 2027. godine"
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Neuništiva Argentina i šampion Mesi: Egipat je imao sve, ali ide kući
BBC News pre 28 minutajoš 61 povezana
Burna rasprava u Skupštini Srbije: Vlast i opozicija ukrstile argumente o zakonima i evropskim preporukama
Euronews pre 53 minutajoš 39 povezanih