Povezane vesti
"Dvadeset dana su mi se borili za život, mislila sam da ću ostati bez noge": Naša pevačica (37) prošla kroz pakao, o teškim…
Blic 28.03.2025
Pevačica Maja Berović (37) privatan život drži dalje od očiju javnosti, a nedavno je pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Naime, Maja je tada ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je… »
"Jedna mala rana na nozi dovela me u stanje sepse, 20 dana su mi se borili za život" Maja Berović prošla kroz pakao, o teškim…
Kurir 28.03.2025
Maja Berović (37) privatan život drži dalje od očiju javnosti, a nedavno je pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Pevačica je tada ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je imala pet… »
Vesti dana »

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 71 povezana

Zaharova: Predstavnici Rusije i Srbije zajedno razgovaraju sa SAD o pitanju sankcija NIS-u
Euronews pre 3 satajoš 16 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 49 povezanih

Nis: priprema zahtev za još jedno odlaganje primene američkih sankcija: Evo šta predlaže Rusija
Blic pre 15 minutajoš 29 povezanih

Dvoje mrtvih u 'terorističkom incidentu' u Mančesteru, objavila policija
BBC News pre 51 minutajoš 64 povezane