Povezane vesti

"Dvadeset dana su mi se borili za život, mislila sam da ću ostati bez noge": Naša pevačica (37) prošla kroz pakao, o teškim…

"Dvadeset dana su mi se borili za život, mislila sam da ću ostati bez noge": Naša pevačica (37) prošla kroz pakao, o teškim…

Blic 28.03.2025
Pevačica Maja Berović (37) privatan život drži dalje od očiju javnosti, a nedavno je pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Naime, Maja je tada ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je… »
"Jedna mala rana na nozi dovela me u stanje sepse, 20 dana su mi se borili za život" Maja Berović prošla kroz pakao, o teškim…

"Jedna mala rana na nozi dovela me u stanje sepse, 20 dana su mi se borili za život" Maja Berović prošla kroz pakao, o teškim…

Kurir 28.03.2025
Maja Berović (37) privatan život drži dalje od očiju javnosti, a nedavno je pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Pevačica je tada ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je imala pet… »

Vesti dana »