Povezane vesti
"Dvadeset dana su mi se borili za život, mislila sam da ću ostati bez noge": Naša pevačica (37) prošla kroz pakao, o teškim…
Blic 28.03.2025
Pevačica Maja Berović (37) privatan život drži dalje od očiju javnosti, a nedavno je pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Naime, Maja je tada ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je… »
"Jedna mala rana na nozi dovela me u stanje sepse, 20 dana su mi se borili za život" Maja Berović prošla kroz pakao, o teškim…
Kurir 28.03.2025
Maja Berović (37) privatan život drži dalje od očiju javnosti, a nedavno je pričala o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kog je, kako kaže, mogla da ostane bez noge. Pevačica je tada ispričala kako su se 20 dana borili za njen život i da je imala pet… »
Vesti dana »

Rusija želi da ovo ponudi Trampu da ga smiri! Blumberg saznaje šta je mogući plan Kremlja pred istek američkog ultimatuma, u priču umešan i lukašenko (foto)
Kurir pre 23 minutajoš 27 povezanih

"Predstoji mu ozbiljna borba": Lončar otkrio najnovije informacije o stanju Darka Glišića: "Videćemo kako će reagovati njegov organizam"
Blic pre 58 minutajoš 24 povezane

Sprečen promet velike količine pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Srbiji, uhapšene dve osobe
Sputnik pre 58 minutajoš 18 povezanih

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 8 minutajoš 16 povezanih

Posetili smo stadion na kom su igrali Tirke i Milutinac: Vrvi od beskućnika i propada u centru grada
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana