Povezane vesti

Kaja Žutić potvrdila kraj ljubavi posle više od 10 godina Evo gde pronalazi mir

Kaja Žutić potvrdila kraj ljubavi posle više od 10 godina Evo gde pronalazi mir

Dnevnik 28.03.2025
Glumica Katarina Žutić je prava umetnička duša, otkriva kako je to biti istovremeno glumac i režiser, te da li je imala neprospavanih noći. - Bilo je zanimljivo sebi režirati, dosta i šizoidno. Dođem na probu, ja sam glumica, radimo, radimo, onda dođem… »
„Partnera više nemam“: Kaja Žutić raskinula vezu nakon više od 10 godina

„Partnera više nemam“: Kaja Žutić raskinula vezu nakon više od 10 godina

Nova 28.03.2025
Glumica Katarina Žutić je prava umetnička duša, a sada je otkrila kako je to biti istovremeno glumac i režiser, te da li je imala neprospavanih noći. „Bilo je zanimljivo sebi režirati, dosta i šizoidno. Dođem na probu, ja sam glumica, radimo, radimo… »
"Nemam više partnera": Kaja Žutić potvrdila kraj ljubavi posle više od 10 godina - Evo gde pronalazi mir: "Taj način života je…

"Nemam više partnera": Kaja Žutić potvrdila kraj ljubavi posle više od 10 godina - Evo gde pronalazi mir: "Taj način života je…

Blic 28.03.2025
Glumica Katarina Žutić je prava umetnička duša, a u razgovoru za “Blic” je otkrila kako je to biti istovremeno glumac i režiser, te da li je imala neprospavanih noći. - Bilo je zanimljivo sebi režirati, dosta i šizoidno. Dođem na probu, ja sam glumica… »

Vesti dana »