Povezane vesti
Kaja Žutić potvrdila kraj ljubavi posle više od 10 godina Evo gde pronalazi mir
Dnevnik 28.03.2025
Glumica Katarina Žutić je prava umetnička duša, otkriva kako je to biti istovremeno glumac i režiser, te da li je imala neprospavanih noći. - Bilo je zanimljivo sebi režirati, dosta i šizoidno. Dođem na probu, ja sam glumica, radimo, radimo, onda dođem… »
„Partnera više nemam“: Kaja Žutić raskinula vezu nakon više od 10 godina
Nova 28.03.2025
Glumica Katarina Žutić je prava umetnička duša, a sada je otkrila kako je to biti istovremeno glumac i režiser, te da li je imala neprospavanih noći. „Bilo je zanimljivo sebi režirati, dosta i šizoidno. Dođem na probu, ja sam glumica, radimo, radimo… »
"Nemam više partnera": Kaja Žutić potvrdila kraj ljubavi posle više od 10 godina - Evo gde pronalazi mir: "Taj način života je…
Blic 28.03.2025
Glumica Katarina Žutić je prava umetnička duša, a u razgovoru za “Blic” je otkrila kako je to biti istovremeno glumac i režiser, te da li je imala neprospavanih noći. - Bilo je zanimljivo sebi režirati, dosta i šizoidno. Dođem na probu, ja sam glumica… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 58 povezanih

ECB ne menja kamatne stope, projekcija privrednog rasta revidirana sa 0,9 na 1,2 odsto
Biznis.rs pre 7 minutajoš 21 povezana

(Uznemirujuće): Ovo je trenutak kada je Trampov saradnik upucan u vrat: Krv šiklja na sve strane, ljudi beže u panici (video)
Blic pre 2 minutajoš 115 povezanih

Vlada Srbije donela odluku: Povećanje minimalca od januara naredne godine
InfoKG pre 37 minutajoš 21 povezana

Letonija zatvorila vazdušni prostor: Oglasio se ministar odbrane
Večernje novosti pre 1 satjoš 22 povezane