Povezane vesti

"Na infuziji je..." porodični prijatelj Saše i suzane otkrio šta se dešava u domu Popovića: Evo u kakvom je stanju ćerka…

"Na infuziji je..." porodični prijatelj Saše i suzane otkrio šta se dešava u domu Popovića: Evo u kakvom je stanju ćerka…

Kurir pre 29 dana
Mikica Gačić je za medije otkrio da se čuo sa Suzanom Jovanović, koja je zbog stresa i narušenog zdravstvenog stanja, nakon smrti supruga Saše Popovića, završila na infuziji. - Čuo sam se sa Suzanom, sve ju je stiglo, prima neke infuzije i neka… »
Tuga u porodici Popović ne jenjava: Prijatelj otkrio bolnu istinu o Suzani posle Sašine smrti

Tuga u porodici Popović ne jenjava: Prijatelj otkrio bolnu istinu o Suzani posle Sašine smrti

Svet & Skandal pre 29 dana
Odlazak Saše Popovića Suzana nikad neće preboleti Odlazak Saše Popovića ostavila je dubok trag na njegovu porodicu i najbliže prijatelje. Kako je za Informer otkrio njihov porodični prijatelj i poznati harmonikaš Mikica Gačić, Suzana Jovanović… »
Blizak prijatelj Saše Popovića otkrio: "Suzana prima infuzije, sve je stiglo"

Blizak prijatelj Saše Popovića otkrio: "Suzana prima infuzije, sve je stiglo"

Dnevnik pre 29 dana
Harmonikaš Mikica Gačić bio je blizak prijatelj pokojnog Saše Popovića, a sada je otkrio je kako Suzana Jovanović prolazi kroz težak period nakon smrti muža. Gačić je otkrio da Suzana poslednjih dana prima infuzije. - Čuo sam se sa Suzanom, sve… »
Suzana Jovanović na infuziji: Bivši svekar pričao gadosti o njoj, a smrt Saše Popovića je potpuno slomila

Suzana Jovanović na infuziji: Bivši svekar pričao gadosti o njoj, a smrt Saše Popovića je potpuno slomila

Mondo pre 29 dana
Prijatelj Saše Popovića otkrio detalje o njegovoj porodici, supruzi Suzani Jovanović i navodnoj prodaji automobila. Pevačica Suzana Jovanović, udovica Saše Popovića, osnivača Grand produkcije koji nas je napustio 1. marta, prolazi kroz težak… »
"Suzana prima infuzije, sve ju je stiglo": Prijatelj otkrio šta se dešava u porodici Saše Popovića nakon njegove smrti…

"Suzana prima infuzije, sve ju je stiglo": Prijatelj otkrio šta se dešava u porodici Saše Popovića nakon njegove smrti…

Blic pre 29 dana
Harmonikaš Mikica Gačić bio je blizak prijatelj Saše Popovića, a sada je otkrio je kako Suzana Jovanović prolazi kroz težak period nakon smrti muža. Mikica Gačić je rekao da Suzana poslednjih dana prima infuzije. - Čuo sam se sa Suzanom, sve ju… »
"Suzana prima infuzije, sve je stiglo" Muzičar otkrio šta se dešava u porodici Popović nakon Sašine smrti

"Suzana prima infuzije, sve je stiglo" Muzičar otkrio šta se dešava u porodici Popović nakon Sašine smrti

Telegraf pre 29 dana
Harmonikaš Mikica Gačić bio je blizak prijatelj pokojnog Saše Popovića, a sada je otkrio je kako Suzana Jovanović prolazi kroz težak period nakon smrti muža. Gačić je otkrio da Suzana poslednjih dana prima infuzije. - Čuo sam se sa Suzanom, sve… »

Vesti dana »