Povezane vesti
Optužena bez dokaza: Senke sumnje nad udovicom Šabana Šaulića, prvi put o osudi javnosti
Svet & Skandal 28.03.2025
Gordana Šaulić otkrila detalje koje javnost nije znala Godinama nakon tragične smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića, njegova supruga Gordana Šaulić, retko istupa u javnost. Ipak, u emotivnom razgovoru za emisiju “Iz profila”, progovorila je o… »
"Ljudi su u meni videli vešticu koja mu sve brani": Goca Šaulić prvi put o osudi javnosti: "Rekli su da trošim Šabanove pare"…
Blic 28.03.2025
Udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, progovorila je nakon mnogo vremena o glasinama da troši novac svog supruga. Goca Šaulić otkrila je sa kakvim se sve osudama susrela nakon Šabanove smrti. - Ljudi su u meni videli jednu vešticu… »
"Ljudi su videli vešticu u meni koja..." Goca Šaulić progovorila o osudama javnosti da troši Šabanov novac
Telegraf 28.03.2025
Udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić vodi povučen život, posebno nakon smrti svog supruga. Ona je godinama bila na meti osuda kako troši Šabanov novac a sada je odlučila da progovori. Šabanova udovica je u emisiji "Iz profila"… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 42 povezane
Studenti prekinuli kampanju u Republici Srpskoj: Opstrukcije, policija, lokalni provokatori
Bujanovačke pre 1 satjoš 34 povezane
Si Đinping u Americi: Gala večera, crveni tepih i neostvareni ciljevi
Radio 021 pre 2 satajoš 50 povezanih
Cene goriva miruju narednih nedelju dana: Dizel i benzin ostaju na istom nivou (GRAFIKA)
Insajder pre 27 minutajoš 27 povezanih