Povezane vesti
Optužena bez dokaza: Senke sumnje nad udovicom Šabana Šaulića, prvi put o osudi javnosti
Svet & Skandal 28.03.2025
Gordana Šaulić otkrila detalje koje javnost nije znala Godinama nakon tragične smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića, njegova supruga Gordana Šaulić, retko istupa u javnost. Ipak, u emotivnom razgovoru za emisiju “Iz profila”, progovorila je o… »
"Rekli su mi da samo trošim Šabanove pare": Goca Šaulić o glasinama koje kruže nakon njegove smrti
Mondo 28.03.2025
Gordana Šaulić otkrila i da su ljudi imali pogrešno mišljenje o njoj. Udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, progovorila je nakon mnogo vremena o glasinama da troši novac svog supruga, ali i sa kakvim se sve osudama susrela nakon… »
"Ljudi su u meni videli vešticu koja mu sve brani": Goca Šaulić prvi put o osudi javnosti: "Rekli su da trošim Šabanove pare"…
Blic 28.03.2025
Udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, progovorila je nakon mnogo vremena o glasinama da troši novac svog supruga. Goca Šaulić otkrila je sa kakvim se sve osudama susrela nakon Šabanove smrti. - Ljudi su u meni videli jednu vešticu… »
"Ljudi su u meni videli vešticu koja Šabanu sve brani" Goca Šaulić odlučila da progovori, evo sa čime se sve bori nakon…
Kurir 28.03.2025
Goca Šaulić progovorila je nakon mnogo vremena o glasinama lošim komentarima na njen račun. Ona je otkrila sa kakvim se sve osudama susrela nakon Šabanove smrti. - Ljudi su u meni videli jednu vešticu koja Šabanu sve brani. Skoro mi je jedan čovek rekao… »
"Ljudi su videli vešticu u meni koja..." Goca Šaulić progovorila o osudama javnosti da troši Šabanov novac
Telegraf 28.03.2025
Udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić vodi povučen život, posebno nakon smrti svog supruga. Ona je godinama bila na meti osuda kako troši Šabanov novac a sada je odlučila da progovori. Šabanova udovica je u emisiji "Iz profila"… »
Vesti dana »

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Biznis.rs pre 1 satjoš 15 povezanih

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih