Povezane vesti
Dodik: Čuo sam da su se raspitivali za mene, ja sam ovde, slobodan
Sputnik 28.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Republika Srpska mesto gde će nastaviti da živi i da se bori za nju, a da u Sarajevu mogu da lažu koliko god hoće i da medijskim spinovima pokazuju nemoć. Dodik je povodom tvrdnji pojedinih… »
Dodik: Srpska je mesto gde ću nastaviti da živim, u Sarajevu mogu da lažu koliko god hoće
Euronews 28.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je Republika Srpska mesto gde će nastaviti da živi i da se bori za nju, a da u Sarajevu mogu da lažu koliko god hoće i da medijskim spinovima pokazuju nemoć. Dodik je povodom tvrdnji pojedinih… »
Dodik: Čuo sam da su se raspitivali gde sam! Evo me u Republici Srpskoj - slobodan! A u Sarajevu neka lažu...
Kurir 28.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Republika Srpska mesto gde će nastaviti da živi i da se bori za nju, a da u Sarajevu mogu da lažu koliko god hoće i da medijskim spinovima pokazuju nemoć. Dodik je povodom tvrdnji pojedinih… »
Dodik se oglasio: "Čuo sam da su se raspitivali gde sam, ja sam ovde"
Telegraf 28.03.2025
BANJALUK - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je Republika Srpska mesto gde će nastaviti da živi i da se bori za nju, a da u Sarajevu mogu da lažu koliko god hoće i da medijskim spinovima pokazuju nemoć. Dodik je povodom tvrdnji… »
Vesti dana »

Upozorenje na toplotni talas i visoke temperature u Srbiji do kraja avgusta
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 27 povezanih

Novi Pazar: Blokada zgrade sudova i tužilaštva, sukobi sa policijom
Beta pre 41 minutajoš 22 povezane

U Fijatovoj fabrici u Kragujevcu biće zaposleno 800 radnika iz Nepala i Maroka zbog manjka domaće radne snage
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 12 povezanih

Razorni požari u Crnoj Gori: iscrpljujuća borba vatrogasaca, vojske i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 43 povezane