Povezane vesti
Milan Milošević saopštio tužnu vest: Prolazi kroz agoniju, morao da donese ovu odluku (foto)
Kurir 28.03.2025
Milan Milošević oglasio se povodom svog rođendana, koji je 1. aprila. Kako su mnogi navikli da voditelj Elite svoj dan obeleži na poseban način, njegovi prijatelji i saradnici počeli su da se raspituju kada je slavlje. Ipak, Milan je otkrio da ove godine… »
"Morao sam ovako javno da: Kažem... Svi mi se javljaju, brinu" Milan Milošević prolazi kroz najteži period: "Rođendan mi je za…
Blic 28.03.2025
Voditelj Milan Milošević oglasio se povodom svog rođendana, koji je 1. aprila. Kako su mnogi navikli da voditelj "Elite" rođendan obeleži na poseban način, njegovi prijatelji i saradnici počeli su da se raspituju kada je slavlje. Milan je otkrio da ove… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 53 povezane

Ministarstvo prosvete osudilo ponašanje roditelja u OŠ „Pavle Savić“
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Vojska na ulicama, uveden policijski čas! Paklene scene na ulicama Nepala: Ima mnogo mrtvih, ljude linčuju, žena bivšeg premijera spaljena živa (foto, video)
Blic pre 51 minutajoš 49 povezanih

Nezapamćen haos u Francuskoj: Policija tuče novinare, upotrebljen i vodeni top, situacija eskalirala (foto/video)
Večernje novosti pre 22 minutajoš 34 povezane

Furlas: Vizija koju je predstavila Fon der Lajen znači jasan evropski put za Srbiju
RTV pre 46 minutajoš 69 povezanih