Povezane vesti
"Morao sam ovako javno da: Kažem... Svi mi se javljaju, brinu" Milan Milošević prolazi kroz najteži period: "Rođendan mi je za…
Blic 28.03.2025
Voditelj Milan Milošević oglasio se povodom svog rođendana, koji je 1. aprila. Kako su mnogi navikli da voditelj "Elite" rođendan obeleži na poseban način, njegovi prijatelji i saradnici počeli su da se raspituju kada je slavlje. Milan je otkrio da ove… »
Milan Milošević saopštio tužnu vest: Prolazi kroz agoniju, morao da donese ovu odluku (foto)
Kurir 28.03.2025
Milan Milošević oglasio se povodom svog rođendana, koji je 1. aprila. Kako su mnogi navikli da voditelj Elite svoj dan obeleži na poseban način, njegovi prijatelji i saradnici počeli su da se raspituju kada je slavlje. Ipak, Milan je otkrio da ove godine… »
Vesti dana »

UŽIVO - Kakva scena ispred Partizanovog stadiona! Razmena šalova uz pomoć policije!
Sportske.net pre 10 minutajoš 87 povezanih

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate (foto)
Blic pre 0 minutajoš 60 povezanih

Zemljotres jačine 5,9 pogodio Papuu Novu Gvineju – za sada bez izveštaja o šteti
Euronews pre 40 minutajoš 75 povezanih