Повезане вести

Новак у финалу Мајамија: Меси гледао Ђоковићев плес против Димитрова (видео)

Новак у финалу Мајамија: Меси гледао Ђоковићев плес против Димитрова (видео)

Спортски журнал 28.03.2025
Меч је трајао 71 минут, а српски ас добио је 13. од 14 међусобних дуела. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић пласирао се у финале мастерса у Мајамију, пошто је вечерас у првом полуфиналу савладао Бугарина Григора… »
"Је л' то импресионирало Месија?": Ђоковић направио шоу, открио шта је Лео урадио први пут икада

"Је л' то импресионирало Месија?": Ђоковић направио шоу, открио шта је Лео урадио први пут икада

Мондо 28.03.2025
Новак Ђоковић је после победе против Григора Димитрова причао о Лионелу Месију. Новак Ђоковић преслишао је Григора Димитрова у полуфиналу турнира у Мајамију. Лако и убедљиво је славио - 6:2, 6:3. Осим првог гема на мечу, у… »
Лионел Меси гледао Новака Ђоковића: Захвалан сам му што је био овде

Лионел Меси гледао Новака Ђоковића: Захвалан сам му што је био овде

Данас 28.03.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у финале турнира у Мајамију, пошто је после два сета победио Бугарина Григора Димитрова 6:2, 6:3. Ђоковић ће у финалу играти против бољег из другог полуфиналног дуела Меншик – Фриц, а… »
На корак од јубилеја на Флориди

На корак од јубилеја на Флориди

Новак Ђоковић убедљиво савладао Бугарина Димитрова за место у финалу Мајамија. Кад против најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића не потврдите брејк предност онда немате шта да очекујете у наставку. То врло добро знају… »
Ђоковић се с терена обратио Месију, ево како се поклонио најбољем фудбалеру: „Ми смо исто годиште…“ ВИДЕО

Ђоковић се с терена обратио Месију, ево како се поклонио најбољем фудбалеру: „Ми смо исто годиште…“ ВИДЕО

Нова 28.03.2025
Новак Ђоковић, српски тенисер, лако је прошао у финале Мастерса у Мајамију, а онда се са терена обратио Лионелу Месију. Аргентински фудбалер гледао је меч Ђоковића и Димтрова (6:2, 6:3) са трибина, што наравно није прошло… »
Новак Ђоковић имаће посебан мотив у финалу Мастерса у Мајамију: Надам се да ће бити стотка!

Новак Ђоковић имаће посебан мотив у финалу Мастерса у Мајамију: Надам се да ће бити стотка!

Еуроневс 28.03.2025
Новак Ђоковић ма 99 титула у импозантној каријери, а од подизања јубиларног 100. АТП трофеја дели га још финале Мастерса у Мајамију, до ког је стигао после вечерашње рутинске елиминације Григора Димитрова. Како игра на турниру… »
Новак: Надам се "стотки" у финалу, драго ми је што је Меси дошао, исто смо годиште

Новак: Надам се "стотки" у финалу, драго ми је што је Меси дошао, исто смо годиште

Ђоковић ће покушати да освоји седму титулуну Мајамију и јубиларну 100. у каријери. - Радујем се још једном финалу Мастерса, одиграо сам фантастичан меч данас у незгодним условима, било је ветровито, незгодно код сервиса - рекао… »
"Надам се да ће бити и та стотка": Прве речи Новака Ђоковића после велике победе

"Надам се да ће бити и та стотка": Прве речи Новака Ђоковића после велике победе

Вечерње новости 28.03.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је бугарског тенисера Григора Димитрова резилтатом 2:0 по сетовима 6:2, 6:3 и тако се пласирао и финале Мајамија. Фото: Профимедиа Новак Ђоковић после велике победе и пласмана у финале имао је… »
Ђоковић бржи од кише, јачи од Димитрова: Следи - финале

Ђоковић бржи од кише, јачи од Димитрова: Следи - финале

Б92 28.03.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у финале Мастерса у Мајамију пошто је савладао Григора Димитрова са 2:0 - по сетовима је било 6:2, 6:3. Ово је 60. финале турнира из Мастерс 1000 серије за Ђоковића, а уједно му… »
Ђоковић: Надам се „стотки” у финалу, драго ми је што је Меси дошао, исто смо годиште

Ђоковић: Надам се „стотки” у финалу, драго ми је што је Меси дошао, исто смо годиште

Политика 28.03.2025
МАЈАМИ – Радујем се још једном финалу Мастерса, одиграо сам фантастичан меч данас у незгодним условима, било је ветровито, незгодно код сервиса, рекао је најбољи српски тенисер Новак Ђоковић после победе против Григора Димитрова… »
Ђоковић је друга димензија за остале тенисере: Новак почистио редовну муштерију и налази се на корак од 100. титуле! (видео)…

Ђоковић је друга димензија за остале тенисере: Новак почистио редовну муштерију и налази се на корак од 100. титуле! (видео)…

Хот спорт 28.03.2025
Сјајни Новак Ђоковић! Српски тенисер, Новак Ђоковић пласирао се у финале мастерс турнира у Мајамију тако што је савладао Бугарина, Григора Димитрова резултатом 2:0, по сетовима 6:2, 6:3 након свега сат и 9 минута борбе. Меч је… »
Ђоковић се пласирао у финале Мајамија

Ђоковић се пласирао у финале Мајамија

Политика 28.03.2025
МАЈАМИ - Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у финале Мастерса у Мајамију, пошто је вечерас у првом полуфиналу савладао Бугарина Григора Димитрова резултатом 6:2, 6:3. Меч је трајао 71 минут, а српски ас добио је… »
Хаос на мечу Ђоковића и Димитрова: Полиција морала да реагује! (фото)

Хаос на мечу Ђоковића и Димитрова: Полиција морала да реагује! (фото)

Хот спорт 28.03.2025
Бугарин пришао публици, судија одмах реаговао и позвао обезбеђење! На полуфиналном мечу Новака Ђоковића и Григора Димитрова у Мајамију, дошло је до инцидента када је један навијач провоцирао бугарског тенисера. Ситуација се… »
Провокатор прекинуо Новаков меч: Обезбеђење га хитно избацило са трибина

Провокатор прекинуо Новаков меч: Обезбеђење га хитно избацило са трибина

Мондо 28.03.2025
Новак Ђоковић и Григор Димитро морали су да застану због скандалозног понашања једног навијача на трибинама. Новаков противник у Мајамију Григор Димитров био је ван себе од љутње због добацивања са трибина у току њиховог… »
Навијач прекинуо Новаков меч, судија хитно реаговао (ВИДЕО)

Навијач прекинуо Новаков меч, судија хитно реаговао (ВИДЕО)

Спорт клуб 28.03.2025
Полуфинални меч мастерса у Мајамију између Новака Ђоковића и Григора Димитрова био је прекинут на неколико минута због испада навијача. Између другог и трећег гема првог сета неко од навијача, веровбатно српског аса, нешто је… »
Навијач избачен на мечу Ђоковића и Димитрова: Бугарин пришао трибинама, судија одмах звао обезбеђење!

Навијач избачен на мечу Ђоковића и Димитрова: Бугарин пришао трибинама, судија одмах звао обезбеђење!

Телеграф 28.03.2025
Један навијач на мечу Новака Ђоковића и Григора Димитрова у Мајамију заборавио је да присуствује џентлемнском спорту, те је провоцирао Бугарина, али реакција судије и обезбеђења је била муњевита. Наиме, на почетку трећег гема… »

Вести дана »