Povezane vesti

Novak u finalu Majamija: Mesi gledao Đokovićev ples protiv Dimitrova (video)

Novak u finalu Majamija: Mesi gledao Đokovićev ples protiv Dimitrova (video)

Sportski žurnal 28.03.2025
Meč je trajao 71 minut, a srpski as dobio je 13. od 14 međusobnih duela. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u finale mastersa u Majamiju, pošto je večeras u prvom polufinalu savladao Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:2, 6:3. Meč… »
"Je l' to impresioniralo Mesija?": Đoković napravio šou, otkrio šta je Leo uradio prvi put ikada

"Je l' to impresioniralo Mesija?": Đoković napravio šou, otkrio šta je Leo uradio prvi put ikada

Mondo 28.03.2025
Novak Đoković je posle pobede protiv Grigora Dimitrova pričao o Lionelu Mesiju. Novak Đoković preslišao je Grigora Dimitrova u polufinalu turnira u Majamiju. Lako i ubedljivo je slavio - 6:2, 6:3. Osim prvog gema na meču, u ostatku duela je… »
Lionel Mesi gledao Novaka Đokovića: Zahvalan sam mu što je bio ovde

Lionel Mesi gledao Novaka Đokovića: Zahvalan sam mu što je bio ovde

Danas 28.03.2025
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Majamiju, pošto je posle dva seta pobedio Bugarina Grigora Dimitrova 6:2, 6:3. Đoković će u finalu igrati protiv boljeg iz drugog polufinalnog duela Menšik – Fric, a Đoković će u… »
Na korak od jubileja na Floridi

Na korak od jubileja na Floridi

Novak Đoković ubedljivo savladao Bugarina Dimitrova za mesto u finalu Majamija. Kad protiv najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića ne potvrdite brejk prednost onda nemate šta da očekujete u nastavku. To vrlo dobro znaju svi protivnici… »
Đoković se s terena obratio Mesiju, evo kako se poklonio najboljem fudbaleru: „Mi smo isto godište…“ VIDEO

Đoković se s terena obratio Mesiju, evo kako se poklonio najboljem fudbaleru: „Mi smo isto godište…“ VIDEO

Nova 28.03.2025
Novak Đoković, srpski teniser, lako je prošao u finale Mastersa u Majamiju, a onda se sa terena obratio Lionelu Mesiju. Argentinski fudbaler gledao je meč Đokovića i Dimtrova (6:2, 6:3) sa tribina, što naravno nije prošlo neopaženo. „Drago mi… »
Novak Đoković imaće poseban motiv u finalu Mastersa u Majamiju: Nadam se da će biti stotka!

Novak Đoković imaće poseban motiv u finalu Mastersa u Majamiju: Nadam se da će biti stotka!

Euronews 28.03.2025
Novak Đoković ma 99 titula u impozantnoj karijeri, a od podizanja jubilarnog 100. ATP trofeja deli ga još finale Mastersa u Majamiju, do kog je stigao posle večerašnje rutinske eliminacije Grigora Dimitrova. Kako igra na turniru na Floridi, najbolji… »
Novak: Nadam se "stotki" u finalu, drago mi je što je Mesi došao, isto smo godište

Novak: Nadam se "stotki" u finalu, drago mi je što je Mesi došao, isto smo godište

Đoković će pokušati da osvoji sedmu titulunu Majamiju i jubilarnu 100. u karijeri. - Radujem se još jednom finalu Mastersa, odigrao sam fantastičan meč danas u nezgodnim uslovima, bilo je vetrovito, nezgodno kod servisa - rekao je Novak Đoković… »
"Nadam se da će biti i ta stotka": Prve reči Novaka Đokovića posle velike pobede

"Nadam se da će biti i ta stotka": Prve reči Novaka Đokovića posle velike pobede

Večernje novosti 28.03.2025
Srpski teniser Novak Đoković pobedio je bugarskog tenisera Grigora Dimitrova reziltatom 2:0 po setovima 6:2, 6:3 i tako se plasirao i finale Majamija. Foto: Profimedia Novak Đoković posle velike pobede i plasmana u finale imao je par reči reći. -… »
Đoković brži od kiše, jači od Dimitrova: Sledi - finale

Đoković brži od kiše, jači od Dimitrova: Sledi - finale

B92 28.03.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Majamiju pošto je savladao Grigora Dimitrova sa 2:0 - po setovima je bilo 6:2, 6:3. Ovo je 60. finale turnira iz Masters 1000 serije za Đokovića, a ujedno mu se pruža prilika da… »
Đoković: Nadam se „stotki” u finalu, drago mi je što je Mesi došao, isto smo godište

Đoković: Nadam se „stotki” u finalu, drago mi je što je Mesi došao, isto smo godište

Politika 28.03.2025
MAJAMI – Radujem se još jednom finalu Mastersa, odigrao sam fantastičan meč danas u nezgodnim uslovima, bilo je vetrovito, nezgodno kod servisa, rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković posle pobede protiv Grigora Dimitrova (2:0) i plasmana u… »
Đoković je druga dimenzija za ostale tenisere: Novak počistio redovnu mušteriju i nalazi se na korak od 100. titule…

Đoković je druga dimenzija za ostale tenisere: Novak počistio redovnu mušteriju i nalazi se na korak od 100. titule…

Hot sport 28.03.2025
Sjajni Novak Đoković! Srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u finale masters turnira u Majamiju tako što je savladao Bugarina, Grigora Dimitrova rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:3 nakon svega sat i 9 minuta borbe. Meč je počeo ujednačeno sa… »
Đoković se plasirao u finale Majamija

Đoković se plasirao u finale Majamija

Politika 28.03.2025
MAJAMI - Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Majamiju, pošto je večeras u prvom polufinalu savladao Bugarina Grigora Dimitrova rezultatom 6:2, 6:3. Meč je trajao 71 minut, a srpski as dobio je 13. od 14 međusobnih… »
Haos na meču Đokovića i Dimitrova: Policija morala da reaguje! (foto)

Haos na meču Đokovića i Dimitrova: Policija morala da reaguje! (foto)

Hot sport 28.03.2025
Bugarin prišao publici, sudija odmah reagovao i pozvao obezbeđenje! Na polufinalnom meču Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova u Majamiju, došlo je do incidenta kada je jedan navijač provocirao bugarskog tenisera. Situacija se dogodila na početku… »
Provokator prekinuo Novakov meč: Obezbeđenje ga hitno izbacilo sa tribina

Provokator prekinuo Novakov meč: Obezbeđenje ga hitno izbacilo sa tribina

Mondo 28.03.2025
Novak Đoković i Grigor Dimitro morali su da zastanu zbog skandaloznog ponašanja jednog navijača na tribinama. Novakov protivnik u Majamiju Grigor Dimitrov bio je van sebe od ljutnje zbog dobacivanja sa tribina u toku njihovog meča polufinala… »
Navijač prekinuo Novakov meč, sudija hitno reagovao (VIDEO)

Navijač prekinuo Novakov meč, sudija hitno reagovao (VIDEO)

Sport klub 28.03.2025
Polufinalni meč mastersa u Majamiju između Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova bio je prekinut na nekoliko minuta zbog ispada navijača. Između drugog i trećeg gema prvog seta neko od navijača, verovbatno srpskog asa, nešto je dobacio Bugarinu i… »
Navijač izbačen na meču Đokovića i Dimitrova: Bugarin prišao tribinama, sudija odmah zvao obezbeđenje!

Navijač izbačen na meču Đokovića i Dimitrova: Bugarin prišao tribinama, sudija odmah zvao obezbeđenje!

Telegraf 28.03.2025
Jedan navijač na meču Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova u Majamiju zaboravio je da prisustvuje džentlemnskom sportu, te je provocirao Bugarina, ali reakcija sudije i obezbeđenja je bila munjevita. Naime, na početku trećeg gema u prvom setu… »

Vesti dana »