Povezane vesti
"Ja sam ponosan na srpske korene, iako prezime ne znaju da mi izgovore" Ovo je novi ambasador SAD u Srbiji: Evo kako je govorio…
Kurir 28.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se danas i otkrio da je za novog ambasadora SAD u Srbiji izabran Mark Brnović, bivši Državni tužilac Arizone — Amerikanac srpskog porekla i član Republikanske partije. - Sa zadovoljstvom mogu da saopštim… »
Ko je Mark Brnović, novi ambasador SAD-a u Srbiji
Vreme 28.03.2025
Novi ambasador SAD-a u Srbiji biće Mark Brnović, objavio je na društvenoj mreži Truth amerčki predsednik Donald Tramp. Predsednik SAD-a Donald Tramp objavio je na društvenoj mreži Truth da će novi ambasador SAD-a u Srbiji biti Mark Brnović… »
Ponosan sam na moje korene, ja sam pravoslavni Srbin! Ovako priča novi ambasador SAD
Telegraf 28.03.2025
Mark Brnovič, koga je ranije večera predsednik SAD Donald Tramp imenovao za novog Ambasadora Amerike u Srbiji dao je prošle godine intervju iz koga prenosimo najzanimljivije delove: Bio sam u Beloj kući nekoliko puta i svaki put sam morao da se… »
Tramp izabrao ambasadora za Srbiju
Telegraf 28.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izabrao je novog ambasadora Sjedinjenih Država za Srbiju. To je Mark Brnović. Šef Bele kuće je svoju odluku objavio na društvenoj mreži Truth Social. "Sa zadovoljstvom najavljujem da će Mark Brnović biti naš naredni… »
Tramp imenovao Marka Brnoviča za novog ambasadora u Srbiji
RTV 28.03.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp imenovao je Marka Brnoviča za novog ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji. "Sa zadovoljstvom mogu da saopštim da će Mark Brnovič biti naš sledeći ambasador Sjedinjenih Država u Srbiji"… »
Mark Brnovich novi američki veleposlanik u Srbiji
SEEbiz 28.03.2025
WASHINGTON - Američki veleposlanik u Srbiji ipak neće biti bivši kontroverzni guverner Rod Blagojevich. Američki predsjednik Donald Trump objavio je da će na poziciju u susjedstvo doći Mark Brnovich. Brnovich je bivši državni tužitelj Arizone i… »
Tramp imenovao Marka Brnoviča za novog ambasadora u Srbiji
Vesti online 28.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp imenovao je Marka Brnoviča za novog ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji. – Sa zadovoljstvom mogu da saopštim da će Mark Brnovič biti naš sledeći ambasador Sjedinjenih Država u Srbiji – napisao je… »
Novi ambasador SAD u Srbiji Mark Brnović poreklom iz Jugoslavije
Beta 28.03.2025
Republikanski političar, pravnik Mark Brnović, poreklom iz Jugoslavije, zameniće na mestu ambasadora SAD u Srbiji Kristofera Hila koji je bio ambasador do januara ove godine. Predsednik SAD Donald Tramp je na svojoj društvenoj mreži Trut objavio to… »
Novi ambasador SAD Brnović: Advokat srpskog porekla, nekadašnji državni pravobranilac Arizone
N1 Info 28.03.2025
Mark Brnović (engl. Mark Brnovich) je američki advokat, veteran i političar, rođen 25. novembra 1966. godine u Detroitu, Mičigen. Najpoznatiji je kao 26. državni pravobranilac Arizone, gde je služio od 5. januara 2015. do 2023. godine. Pripadnik je… »
Tramp objavio da će Mark Brnović biti novi ambasador SAD u Srbiji
Nova 28.03.2025
Predsednik Sjedninjenih Američkih Država Donlad Tramp, objavio je na svom nalogu na mreži truthsocial, da će Mark Brnović biti sledeći ambasador te države u Srbiji. „Sa zadovoljstvom mogu da najavim da će Mark Brnović biti naš sledeći… »
Ovo je supruga novog američkog ambasadora u Srbiji: Ona je godinama na moćnoj funkciji na koju je postavio Tramp, a ovako je…
Kurir 28.03.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je danas da će Mark Brnović (59), bivši državni tužilac Arizone, biti novi ambasador u Srbiji. - Sa zadovoljstvom mogu da saopštim da će Mark Brnović biti naš sledeći ambasador… »
Tramp imenovao Marka Brnovića za novog ambasadora SAD-a u Srbiji
Slobodna Evropa 28.03.2025
Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp objavio je na društvenoj mreži Truth da će novi ambasador te države u Srbiji biti Mark Brnović. "Mark je ponosni veteran Nacionalne garde, a prethodno je služio kao glavni javni tužilac u Arizoni. Kao sin… »
Ovo je supruga novog ambasadora SAD u Srbiji: Mark Brnović je sin izbeglice, a pogledajte kako izgleda Suzan
Mondo 28.03.2025
Mark Brnović je bivši državni tužilac Arizone, a njegova porodica je poreklom iz Crne Gore. Predsednik SAD-a Donald Tramp objavio je danas da će imenovati Marka Brnovića, bivšeg državnog tužioca Arizone, za novog ambasadora u Beogradu. Markova… »
„Ona me čini boljom osobom, boljim ocem i boljim advokatom“ ovo je supruga novog ambasadora SAD u Srbiji Godinama je na…
Dnevnik 28.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je danas da će imenovati Marka Brnovića, bivšeg državnog tužioca Arizone, za novog ambasadora u Beogradu. Markova (59) porodica je poreklom iz Crne Gore, o čemu su ranije pisali regionalni mediji. Senat… »
"Ja sam po veri pravoslavni Srbin": Ko je novi američki ambasador, imao žestok sukob sa Trampom
Mondo 28.03.2025
Mark Brnović je novi američki ambasador u Srbiji. Mark Brnović je novi američki ambasador u Srbiji. Ovu vest je danas objavio američki predsednik Donald Tramp na svom profilu na svojoj društvenoj mreži "Truth social". Samo prezime odmah privlači… »
Mark Brnović novi ambasador SAD u Srbiji
Radio 021 28.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp imenovao je Marka Brnovića za novog ambasadora SAD u Srbiji. Imenovanje Brnovića za novog ambasadora SAD u Srbiji, Tramp je objavio na svojoj društvenoj mreži Trut social. "Drago mi je što mogu da objavim da će Mark… »
Pogledajte kako Mark Brnović, novi ambasador SAD u Srbiji, barata hladnim oružjem
Telegraf 28.03.2025
Mark Brnović, koga je američki predsednik Donald Tramp imenovao za Ambasadora SAD u Srbiji, važi za vrlo energičnog što često pokazuje na društvenim mrežama. Tako je na mreži Iks, bivšem Tviteru, isplivao njegov snimak iz oktobra 2021. godine u… »
Tramp imenovao Marka Brnovića za novog ambasadora SAD u Srbiji
N1 Info 28.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na društvenoj mreži Trut da će novi ambasador te zemlje u Srbiji biti Mark Brnović. „Drago mi je što mogu da objavim da će Mark Brnović biti naš sledeći ambasador SAD u Srbiji. Mark je ponosni veteran… »
Roditelji izbegli zbog komunizma, on postao vrhunski pravnik: Ko je novi ambasador SAD u Srbiji Mark Brnović?
Euronews 28.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da će za novog ambasadora SAD u Srbiji imenovati Marka Brnovića, američkog pravnika i bivšeg državnog pravobranioca Arizone srpskog porekla. Imenovanje Brnovića, jednog od najuticajnijih Srba u SAD… »
Tramp imenovao novog ambasadora u Srbiji
Insajder 28.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp imenovao je Marka Brnovića za novog ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji. 'Sa zadovoljstvom mogu da saopštim da će Mark Brnović biti naš sledeći ambasador Sjedinjenih Država u Srbiji', napisao je… »
Tramp izabrao ambasadora za Srbiju u Beograd iz Vašingtona dolazi Srbin
Dnevnik 28.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izabrao je novog ambasadora Sjedinjenih Država za Srbiju. To je Mark Brnović. Šef Bele kuće je svoju odluku objavio na društvenoj mreži Truth Social. "Sa zadovoljstvom najavljujem da će Mark Brnović biti naš naredni… »
Novi magazin 28.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na društvenoj mreži Trut da će novi ambasador te zemlje u Srbiji biti Mark Brnović. „Drago mi je što mogu da objavim da će Mark Brnović biti naš sledeći ambasador SAD u Srbiji. Mark je ponosni veteran… »
RTS 28.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je da će novi ambasador te zemlje u Srbiji biti Mark Brnović. Tramp je imenovanje Brnovića za novog ambasadora objavio na svojoj društvenoj mreži Trut. "Drago mi je što mogu da objavim da će Mark Brnović biti… »
Ovo je novi američki ambasador u Srbiji: Donald Tramp doneo odluku
Mondo 28.03.2025
Novi američki ambasador u Srbiji biće Mark Brnović. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp doneo je odluku o novom ambasadoru u Republici Srbiji. Novi američki ambasador će biti Mark Brnović. "Sa zadovoljstvom mogu da saopštim da… »
Tramp se oglasio: Mark Brnović će biti sledeći ambasador SAD u Srbiji
Euronews 28.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp najavio je danas da će imenovati Marka Brnovića za sledećeg ambasadora SAD u Srbiji. "Sa zadovoljstvom mogu da saopštim da će Mark Brnović biti naš sledeći ambasador Sjedinjenih Država u Srbiji. Mark je ponosni… »
Tramp otkrio koga je izabrao za ambasadora u Srbiji Oglasio se predsednik Amerike: "Biće snažan zagovornik slobode"
Kurir 28.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izabrao je novog ambasadora Sjedinjenih Država za Srbiju. U pitanju je Mark Brnović. - Sa zadovoljstvom mogu da saopštim da će Mark Brnović biti naš sledeći ambasador Sjedinjenih Država u Srbiji. Mark je ponosni… »
Majka mu pobegla od komunizma, redovno ide u srpsku crkvu: Ovo je novi ambasador SAD u Srbiji
Telegraf 28.03.2025
Mark Brnović koga je predsednik SAD Donald Tramp predložio za Ambasadora Sjedinjenih Država u Srbiji je američki advokat i političar. Brnović je bio 26. generalni tužilac Arizone od 2015. do 2023. godine. Član je Republikanske stranke i bio je… »
Vesti dana »

(Mape) stigle vrućine, oglasio se RHMZ, upaljen meteo alarm: Toplotni talas se spustio na Srbiju i ne planira skoro da popusti: Evo šta nas čeka narednih dana!
Kurir pre 5 satijoš 28 povezanih

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 9 povezanih

Protest ispred suda u Novom Sadu: Momku koji je branio Futožane i udario „ćacija“ kućni pritvor godinu dana
Danas pre 50 minutajoš 15 povezanih