Повезане вести
"Ја сам поносан на српске корене, иако презиме не знају да ми изговоре" Ово је нови амбасадор САД у Србији: Ево како је…
Курир 28.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп огласио се данас и открио да је за новог амбасадора САД у Србији изабран Марк Брновић, бивши Државни тужилац Аризоне — Американац српског порекла и члан Републиканске партије. - Са задовољством… »
Ко је Марк Брновић, нови амбасадор САД-а у Србији
Време 28.03.2025
Нови амбасадор САД-а у Србији биће Марк Брновић, објавио је на друштвеној мрежи Трутх амерчки председник Доналд Трамп. Председник САД-а Доналд Трамп објавио је на друштвеној мрежи Трутх да ће нови амбасадор САД-а у Србији бити… »
Поносан сам на моје корене, ја сам православни Србин! Овако прича нови амбасадор САД
Телеграф 28.03.2025
Марк Брнович, кога је раније вечера председник САД Доналд Трамп именовао за новог Амбасадора Америке у Србији дао је прошле године интервју из кога преносимо најзанимљивије делове: Био сам у Белој кући неколико пута и сваки пут… »
Трамп изабрао амбасадора за Србију
Телеграф 28.03.2025
Председник САД Доналд Трамп изабрао је новог амбасадора Сједињених Држава за Србију. То је Марк Брновић. Шеф Беле куће је своју одлуку објавио на друштвеној мрежи Трутх Социал. "Са задовољством најављујем да ће Марк Брновић… »
Трамп именовао Марка Брновича за новог амбасадора у Србији
РТВ 28.03.2025
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп именовао је Марка Брновича за новог амбасадора Сједињених Америчких Држава у Србији. "Са задовољством могу да саопштим да ће Марк Брнович бити наш следећи амбасадор Сједињених… »
Марк Брновицх нови амерички велепосланик у Србији
СЕЕбиз 28.03.2025
ВАСХИНГТОН - Амерички велепосланик у Србији ипак неће бити бивши контроверзни гувернер Род Благојевицх. Амерички предсједник Доналд Трумп објавио је да ће на позицију у сусједство доћи Марк Брновицх. Брновицх је бивши државни… »
Трамп именовао Марка Брновича за новог амбасадора у Србији
Вести онлине 28.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп именовао је Марка Брновича за новог амбасадора Сједињених Америчких Држава у Србији. – Са задовољством могу да саопштим да ће Марк Брнович бити наш следећи амбасадор Сједињених Држава у Србији… »
Нови амбасадор САД у Србији Марк Брновић пореклом из Југославије
Бета 28.03.2025
Републикански политичар, правник Марк Брновић, пореклом из Југославије, замениће на месту амбасадора САД у Србији Кристофера Хила који је био амбасадор до јануара ове године. Председник САД Доналд Трамп је на својој друштвеној… »
Нови амбасадор САД Брновић: Адвокат српског порекла, некадашњи државни правобранилац Аризоне
Н1 Инфо 28.03.2025
Марк Брновић (енгл. Марк Брновицх) је амерички адвокат, ветеран и политичар, рођен 25. новембра 1966. године у Детроиту, Мичиген. Најпознатији је као 26. државни правобранилац Аризоне, где је служио од 5. јануара 2015. до 2023… »
Трамп објавио да ће Марк Брновић бити нови амбасадор САД у Србији
Нова 28.03.2025
Председник Сједнињених Америчких Држава Донлад Трамп, објавио је на свом налогу на мрежи трутхсоциал, да ће Марк Брновић бити следећи амбасадор те државе у Србији. „Са задовољством могу да најавим да ће Марк Брновић бити наш… »
Ово је супруга новог америчког амбасадора у Србији: Она је годинама на моћној функцији на коју је поставио Трамп, а овако је…
Курир 28.03.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп објавио је данас да ће Марк Брновић (59), бивши државни тужилац Аризоне, бити нови амбасадор у Србији. - Са задовољством могу да саопштим да ц́е Марк Брновић бити наш следец́и… »
Трамп именовао Марка Брновића за новог амбасадора САД-а у Србији
Слободна Европа 28.03.2025
Председник Сједињених Држава Доналд Трамп објавио је на друштвеној мрежи Трутх да ће нови амбасадор те државе у Србији бити Марк Брновић. "Марк је поносни ветеран Националне гарде, а претходно је служио као главни јавни тужилац… »
Ово је супруга новог амбасадора САД у Србији: Марк Брновић је син избеглице, а погледајте како изгледа Сузан
Мондо 28.03.2025
Марк Брновић је бивши државни тужилац Аризоне, а његова породица је пореклом из Црне Горе. Председник САД-а Доналд Трамп објавио је данас да ће именовати Марка Брновића, бившег државног тужиоца Аризоне, за новог амбасадора у… »
„Она ме чини бољом особом, бољим оцем и бољим адвокатом“ ово је супруга новог амбасадора САД у Србији Годинама је на важној…
Дневник 28.03.2025
Председник САД Доналд Трамп објавио је данас да ће именовати Марка Брновића, бившег државног тужиоца Аризоне, за новог амбасадора у Београду. Маркова (59) породица је пореклом из Црне Горе, о чему су раније писали регионални… »
"Ја сам по вери православни Србин": Ко је нови амерички амбасадор, имао жесток сукоб са Трампом
Мондо 28.03.2025
Марк Брновић је нови амерички амбасадор у Србији. Марк Брновић је нови амерички амбасадор у Србији. Ову вест је данас објавио амерички председник Доналд Трамп на свом профилу на својој друштвеној мрежи "Трутх социал". Само… »
Марк Брновић нови амбасадор САД у Србији
Радио 021 28.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп именовао је Марка Брновића за новог амбасадора САД у Србији. Именовање Брновића за новог амбасадора САД у Србији, Трамп је објавио на својој друштвеној мрежи Трут социал. "Драго ми је што могу да… »
Погледајте како Марк Брновић, нови амбасадор САД у Србији, барата хладним оружјем
Телеграф 28.03.2025
Марк Брновић, кога је амерички председник Доналд Трамп именовао за Амбасадора САД у Србији, важи за врло енергичног што често показује на друштвеним мрежама. Тако је на мрежи Икс, бившем Твитеру, испливао његов снимак из октобра… »
Трамп именовао Марка Брновића за новог амбасадора САД у Србији
Н1 Инфо 28.03.2025
Председник САД Доналд Трамп објавио је на друштвеној мрежи Трут да ће нови амбасадор те земље у Србији бити Марк Брновић. „Драго ми је што могу да објавим да ће Марк Брновић бити наш следећи амбасадор САД у Србији. Марк је… »
Родитељи избегли због комунизма, он постао врхунски правник: Ко је нови амбасадор САД у Србији Марк Брновић?
Еуроневс 28.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп саопштио је да ће за новог амбасадора САД у Србији именовати Марка Брновића, америчког правника и бившег државног правобраниоца Аризоне српског порекла. Именовање Брновића, једног од… »
Трамп именовао новог амбасадора у Србији
Инсајдер 28.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп именовао је Марка Брновића за новог амбасадора Сједињених Америчких Држава у Србији. 'Са задовољством могу да саопштим да ће Марк Брновић бити наш следећи амбасадор Сједињених Држава у Србији'… »
Трамп изабрао амбасадора за Србију у Београд из Вашингтона долази Србин
Дневник 28.03.2025
Председник САД Доналд Трамп изабрао је новог амбасадора Сједињених Држава за Србију. То је Марк Брновић. Шеф Беле куће је своју одлуку објавио на друштвеној мрежи Трутх Социал. "Са задовољством најављујем да ће Марк Брновић… »
Нови магазин 28.03.2025
Председник САД Доналд Трамп објавио је на друштвеној мрежи Трут да ће нови амбасадор те земље у Србији бити Марк Брновић. „Драго ми је што могу да објавим да ће Марк Брновић бити наш следећи амбасадор САД у Србији. Марк је… »
РТС 28.03.2025
Председник САД Доналд Трамп објавио је да ће нови амбасадор те земље у Србији бити Марк Брновић. Трамп је именовање Брновића за новог амбасадора објавио на својој друштвеној мрежи Трут. "Драго ми је што могу да објавим да ће… »
Ово је нови амерички амбасадор у Србији: Доналд Трамп донео одлуку
Мондо 28.03.2025
Нови амерички амбасадор у Србији биће Марк Брновић. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп донео је одлуку о новом амбасадору у Републици Србији. Нови амерички амбасадор ће бити Марк Брновић. "Са задовољством могу… »
Трамп се огласио: Марк Брновић ће бити следећи амбасадор САД у Србији
Еуроневс 28.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп најавио је данас да ће именовати Марка Брновића за следећег амбасадора САД у Србији. "Са задовољством могу да саопштим да ц́е Марк Брновић бити наш следец́и амбасадор Сједињених Држава у Србији… »
Трамп открио кога је изабрао за амбасадора у Србији Огласио се председник Америке: "Биће снажан заговорник слободе"
Курир 28.03.2025
Председник САД Доналд Трамп изабрао је новог амбасадора Сједињених Држава за Србију. У питању је Марк Брновић. - Са задовољством могу да саопштим да ц́е Марк Брновић бити наш следец́и амбасадор Сједињених Држава у Србији… »
Мајка му побегла од комунизма, редовно иде у српску цркву: Ово је нови амбасадор САД у Србији
Телеграф 28.03.2025
Марк Брновић кога је председник САД Доналд Трамп предложио за Амбасадора Сједињених Држава у Србији је амерички адвокат и политичар. Брновић је био 26. генерални тужилац Аризоне од 2015. до 2023. године. Члан је Републиканске… »
Вести дана »
Дан жалости у Шапцу због погибије четири особе у саобраћајној несрећи на ауто-путу Рума-Шабац
Бета пре 1 сатјош 24 повезане
Појачане контроле на пијацама, уклоњено више стотина килограма небезбедне хране
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 19 повезаних
Агенција за безбедност саобраћаја апеловала на возаче да буду опрезни током првомајских празника
Бета пре 2 сатајош 13 повезаних
Мерц: Рекао сам Трампу шта мислим, али желим да одржим добар однос са њим
РТВ пре 57 минутајош 38 повезаних
Пипремите се за захлађење! Снег и мраз стижу у Србију: Ево шта нас очекује за 1. мај и када се враћа пролеће
Телеграф пре 1 сатјош 17 повезаних