Povezane vesti
VIDEO Studenti ispred NSZ u Nišu: „Pitao sam da li je dovoljno što moja baba voli Vučića, da me zaposle“
Nova 28.03.2025
Studenti niškog univerziteta rano jutros bili su u redovima, za zaposlenje, za kredite... Simboličnom akcijom “Fali ti jedan papir“ indirektno su blokirali i usporili rad Službe za zapošljavanje i Poštanske štedionice, prenosi N1. Pitali su službenike… »
„Pitao sam da li je dovoljno što moja baba voli Vučića, da me zaposle“: Studenti ispred NSZ (VIDEO)
N1 Info 28.03.2025
Studenti niškog univerziteta rano jutros bili su u redovima, za zaposlenje, za kredite... Simboličnom akcijom ''Fali ti jedan papir'' indirektno su blokikrali i usporili rad Službe za zapošljavanje i Poštanske štedionice. Pitali su službenike kako mogu… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Verujem u principijelnost EU" Vučić iz Pekinga o kritikama da je poseta Kini "red fleg" za Brisel: "Kako bi mogli meni da zamere ono što su sebi dozvolili?"
Blic pre 14 minutajoš 19 povezanih
Amerika gađala Iran, prvi put od početka primirja pre više od mesec dana
BBC News pre 1 satjoš 12 povezanih
Dominacija kakva nije viđena u NBA i čak 262 poena razlike - Niksi mleli sve pred sobom
Nova pre 49 minutajoš 17 povezanih
Južnokorejska vojska saopštila: Severna Koreja lansirala neidentifikovani projektil
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih