Povezane vesti
Uključila kameru dok je bila na poslu i šokirala se kada je pogledala snimak: Ono što su njeni pas i mačka uradili je ostavilo…
Kurir 28.03.2025
Vlasnica zlatnog retrivera Brusa znala je da njenom psu rastanci teško padaju, ali nije očekivala da će kućna kamera snimiti prizor koji će dirnuti mnoga srca. Svaki put kada bi ostao sam kod kuće, Brus bi zabrinuto stajao u dnevnoj sobi, zureći ka… »
Devojka uključila kućnu kameru dok je bila na poslu pa zbog prizora koji je ugledala ostala u šoku: "Nisam mogla da verujem!"…
Blic 28.03.2025
Vlasnica zlatnog retrivera Brusa znala je da njenom psu rastanci teško padaju, ali nije očekivala da će kućna kamera snimiti prizor koji će dirnuti mnoga srca. Svaki put kada bi ostao sam kod kuće, Brus bi zabrinuto stajao u dnevnoj sobi, zureći ka… »
Vesti dana »

Zbog upada u vazdušni prostor NATO-a: Protestna nota ruskom ambasadoru u Londonu
Danas pre 45 minutajoš 27 povezanih

Protest poljoprivrednika u Novom Sadu, tvrde da Vlada nije ispunila dogovore
RTS pre 10 minutajoš 42 povezane

Čubrilo od ovog datuma najavljuje zahlađenje, moguć čak i sneg? Nova prognoza meteorologa do kraja septembra
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

MUP demantuje navode da je policija 5. septembra u Novom Sadu koristila CN gas
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih