Povezane vesti
Muškarac nepomično leži na ulici u Zemunu: Brutalno pretučen, pa opljačkan, sve vrvi od policije (Foto)
Mondo 28.03.2025
U Zemunu je večeras brutalno pretučen jedan muškarac, tom prilikom mu je ukraden i novčanik. Večeras je u Zemunu, u Prvomajskoj ulici, pretučen i opljačkan muškarac. Kako se navodi u objavi "Instagram" stranice "Moj_Beograd", na licu mesta nalazi se… »
Napadnut zbog novčanika? Brutalno pretučen muškarac u Zemunu (video)
Dnevnik 28.03.2025
U Prvomajskoj ulici u Zemunu brutalno je pretučen muškarac i tom prilikom mu je ukraden novčanik. Veliki broj policajaca je na licu mesta, a kako se nezvanično saznaje, dve osobe su uhapšene. Čovek je nepomično ležao na ulici i nije se pomerao. A post… »
Brutalno pretučen muškarac u Zemunu, leži na ulici, ne pomera se: Napadnut zbog novčanika?
Telegraf 28.03.2025
U Prvomajskoj ulici u Zemunu brutalno je pretučen muškarac i tom prilikom mu je ukraden novčanik. Veliki broj policajaca je na licu mesta, a kako se nezvanično saznaje, dve osobe su uhapšene. Čovek je nepomično ležao na ulici i nije se pomerao… »
Vesti dana »

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 1 satjoš 14 povezanih

Raketni napadi Izraela i Irana: Izraelci tvrde da ‘kontrolišu nebo nad Teheranom’
Danas pre 59 minutajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 34 minutajoš 28 povezanih

Osmi dan protesta “Pobunjenog univerziteta” ispred Vlade Srbije
Vesti online pre 5 satijoš 12 povezanih