Повезане вести

„Морате да будете као серијски убица“: Сферопулос се изнервирао усред конференције, детаљно објаснио пораз од Реала ВИДЕО

„Морате да будете као серијски убица“: Сферопулос се изнервирао усред конференције, детаљно објаснио пораз од Реала ВИДЕО

Нова 28.03.2025
Јанис Сферопулос, тренер Црвене звезде, одржао је конференцију за медије после болног пораза од Реал Мадрида резултатом 72:78, у 32. колу Евролиге. СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бираш – и терен и најбољи бонус добродошлице… »
Да ли је ово ситуација која је одлучила утакмицу: Фаул Гедраитиса над Кампацом

Да ли је ово ситуација која је одлучила утакмицу: Фаул Гедраитиса над Кампацом

Телеграф 28.03.2025
Кошаркаши Црвене звезде су изгубили од Реал Мадрида резултатом 78:72, у 32. колу Евролиге и на тај начин закомпликовали трку за пласман у наредну фазу елитног такмичења. Нису успели изабраници Јаниса Сферопулоса да надокнаде… »
Петрушев у свом стилу: "Реал изненадио зоном, зар очекујете да ће судије свирати за нас?"

Петрушев у свом стилу: "Реал изненадио зоном, зар очекујете да ће судије свирати за нас?"

Спортске.нет 28.03.2025
Кошаркаш Црвене звезде Филип Петрушев рекао је после пораза од Реал Мадрида у евролигашком дербију да је кључ неуспеха лежао у изненађењу који је краљевски клуб приредио београдском клубу у виду зонског пресинга, али и великим… »
Сферопулос: Поносан сам на борбу, изгубили смо због промашених отворених шутева

Сферопулос: Поносан сам на борбу, изгубили смо због промашених отворених шутева

Радио сто плус 28.03.2025
“Веома сам поносан на борбу екипе данас, иако нисмо дошли до жељеног резултата. Нисмо добро започели утакмицу. Реал је играо зону, са (Валтером) Таваресом у рекету, тиме су нам отежали улазе у рекет, али смо створили доста… »
Петрушев за СК: Мислим да је било суђено да изгубимо данас

Петрушев за СК: Мислим да је било суђено да изгубимо данас

Спорт клуб 28.03.2025
После пораза Црвене звезде од Реала у Београду разговарали смо и са Филипом Петрушевом. Као да је фалио Звезди један минут у овом мечу за преокрет? „Такав је осећај био од почетка. Стварно су нас изненадили том зоном, нисмо… »
Петрушев: "Сигурно неће ништа за нас да свирају против Реала" ВИДЕО

Петрушев: "Сигурно неће ништа за нас да свирају против Реала" ВИДЕО

Б92 28.03.2025
Кошаркаш Црвене звезде Филип Петрушев је изнео утиске након пораза од Реала у Београду резултатом 78:72 у 32. колу Евролиге. Борила се Црвена звезда, али на крају није успела да сломи Реал. Након утакмице Петрушев није крио да су… »
Петрушев о песницама Тавареша: "Неће судије ваљда нама да суде против Реала..."

Петрушев о песницама Тавареша: "Неће судије ваљда нама да суде против Реала..."

Телеграф 28.03.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Реал Мадрида 78:72 у мечу 32. кола Евролиге. После меча, своје утиске је изнео кошаркаш црвено-белих Филип Петрушев. - Изненадили су нас зонском одбраном на свом терену, коју нису играли… »

Вести дана »