Povezane vesti

"Nemam nikog, a rodila bih decu nekom ko nije papučar": Poznata srpska pevačica pala u očaj jer ne može da nađe muškarca: "Da…

"Nemam nikog, a rodila bih decu nekom ko nije papučar": Poznata srpska pevačica pala u očaj jer ne može da nađe muškarca: "Da…

Blic 29.03.2025
Pevačica Edita Aradinović obratila se prošle godine javnosti u vidu snimka, te se požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti. - Sinoć sam gledala jedan ljubavni film koji me je razorio i zbog čega sam sanjala da se… »
„Nemam nikog, a rodila bih decu nekome ko nije papučar“: Srpska pevačica očajna jer ne može da nađe muškarca

„Nemam nikog, a rodila bih decu nekome ko nije papučar“: Srpska pevačica očajna jer ne može da nađe muškarca

Nova 29.03.2025
Pevačica Edita Aradinović obratila se prošle godine javnosti, te se požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti. – Sinoć sam gledala jedan ljubavni film koji me je razorio i zbog čega sam sanjala da se udajem. I onda sam… »
"Rodila bih decu nekom ko nije slinica i papučar": Edita otkrila kakvog muža traži, odmah ga vodi u kuću u šumi

"Rodila bih decu nekom ko nije slinica i papučar": Edita otkrila kakvog muža traži, odmah ga vodi u kuću u šumi

Mondo 29.03.2025
Pevačica Edita Aradinović se požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti. Edita Aradinović traži idealnog partnera za zajednički život, a kako je prethodne godine navela, želi da pronađe osobu sa kojom će imati puno dece… »

Vesti dana »