Повезане вести
"Немам никог, а родила бих децу неком ко није папучар": Позната српска певачица пала у очај јер не може да нађе мушкарца: "Да…
Блиц 29.03.2025
Певачица Едита Арадиновић обратила се прошле године јавности у виду снимка, те се пожалила како никако не може да нађе идеалног мушкарца поред ког ће остарити. - Синоћ сам гледала један љубавни филм који ме је разорио и због… »
„Немам никог, а родила бих децу некоме ко није папучар“: Српска певачица очајна јер не може да нађе мушкарца
Нова 29.03.2025
Певачица Едита Арадиновић обратила се прошле године јавности, те се пожалила како никако не може да нађе идеалног мушкарца поред ког ће остарити. – Синоћ сам гледала један љубавни филм који ме је разорио и због чега сам сањала… »
"Родила бих децу неком ко није слиница и папучар": Едита открила каквог мужа тражи, одмах га води у кућу у шуми
Мондо 29.03.2025
Певачица Едита Арадиновић се пожалила како никако не може да нађе идеалног мушкарца поред ког ће остарити. Едита Арадиновић тражи идеалног партнера за заједнички живот, а како је претходне године навела, жели да пронађе особу са… »
Вести дана »
Важан састанак министарке енергетике Србије и Македоније: Преговарају о Јужном гасном коридору
Блиц пре 36 минутајош 23 повезане
Крагујевац: Временска прогноза за предстојећи викенд (од 12. до 14. децембра)
Прессек пре 5 сатијош 22 повезане
Министарство финансија о систему СПИРИ: Установе високог образовања ће моћи несметано да наплаћују приходе
Нова пре 31 минутајош 14 повезаних