Povezane vesti
Najjeziviji snimak iz Beograda kruži internetom: Čovek prilazi prozorima na Zvezdari i onda radi nezamislivo
Telegraf 29.03.2025
Na instagram stranici "moj beograd" objavljen je snimak nepoznate osobe koja se prikrada prozorima stanova na Zvezdari i zatim se samozadovoljava. Jezivi snimak je objavljen uz sledeći komentar: "Pozdrav, u prilogu vam šaljem snimak sa Zvezdare u… »
"Samozadovoljava se dok gleda u tuđe stanove": Bizarni slučaj na Zvezdari, žiteljka tvrdi: "Ide od zgrade do zgrade, i mene je…
Blic 29.03.2025
Žiteljka Gvozdićeve ulice na Zvezdari tvrdi da se jedan nepoznati muškarac samozadovoljava dok gleda u tuđe stanove, a prenosi instagram-stranica "Moj Beograd". "Pozdrav, u prilogu vam šaljem snimak sa Zvezdare, u Gvozdićevoj ulici. Nepoznata osoba se… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp: Doći će do razmene teritorija; Razgovori lidera EU s američkim predsednikom pre sastanka na Aljasci
RTV pre 24 minutajoš 5 povezanih

Protest zborova sa Zvezdare: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove
Blic pre 8 satijoš 1 povezana