Povezane vesti
Igra duha i intelekta: Ovako je nastao transparent "Mašinci protiv mašinerije"
Radio 021 29.03.2025
"Prvi vesnik protesta" postao je sada već legendarni transparent studenata Mašinskog fakulteta "Mašinci protiv mašinerije", prisutan na gotovo svim studentskim protestima i blokadama. Građani i studenti koji učestvuju u protestima i blokadama, obraduju… »
"Mašinci protiv mašinerije": Kako je nastao kultni transparent studentskih protesta
Pravda 29.03.2025
"Prvi vesnik protesta" postao je sada već legendarni transparent studenata Mašinskog fakulteta "Mašinci protiv mašinerije", prisutan na gotovo svim studentskim protestima i blokadama. Iako su tu od prvog dana, javnosti nije poznato kako je sam… »
„Mašinci protiv mašinerije“: Kako je nastao kultni transparent studentskih protesta
N1 Info 29.03.2025
„Prvi vesnik protesta“ postao je sada već legendarni transparent studenata Mašinskog fakulteta „Mašinci protiv mašinerije“, prisutan na gotovo svim studentskim protestima i blokadama. Iako su tu od prvog dana, javnosti nije poznato kako je sam… »
Kako je nastao transparent „Mašinci protiv mašinerije“?
Danas 28.03.2025
„Prvi vesnik protesta“ postao je sada već legendarni transparent studenata Mašinskog fakulteta „Mašinci protiv mašinerije“, prisutan na gotovo svim studentskim protestima i blokadama. Iako su tu od prvog dana, javnosti nije poznato kako je sam… »
Vesti dana »
Oglasio se MUP u Prištini: Sutra počinje podnošenje zahteva za boravišne dozvole i registraciju adrese
Euronews pre 12 minutajoš 34 povezane
Uživo SAD i Izrael napali Tursku?; Teheran ne prestaje sa udarima; Masovan napad na zapad Irana FOTO/VIDEO
B92 pre 27 minutajoš 30 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran zapretio da će ciljati Netanjahua; Tramp: SAD bi mogle da izvedu još udara na ostrvo Hark
RTV pre 27 minutajoš 24 povezane
Luka Dončić u zagrljaju Marije Šarapove: Dok ceo svet bruji o raskidu sa verenicom, ponovo su se sreli
Mondo pre 27 minutajoš 52 povezane