Povezane vesti

Igra duha i intelekta: Ovako je nastao transparent "Mašinci protiv mašinerije"

Igra duha i intelekta: Ovako je nastao transparent "Mašinci protiv mašinerije"

Radio 021 29.03.2025
"Prvi vesnik protesta" postao je sada već legendarni transparent studenata Mašinskog fakulteta "Mašinci protiv mašinerije", prisutan na gotovo svim studentskim protestima i blokadama. Građani i studenti koji učestvuju u protestima i blokadama, obraduju… »
"Mašinci protiv mašinerije": Kako je nastao kultni transparent studentskih protesta

"Mašinci protiv mašinerije": Kako je nastao kultni transparent studentskih protesta

Pravda 29.03.2025
"Prvi vesnik protesta" postao je sada već legendarni transparent studenata Mašinskog fakulteta "Mašinci protiv mašinerije", prisutan na gotovo svim studentskim protestima i blokadama. Iako su tu od prvog dana, javnosti nije poznato kako je sam… »
„Mašinci protiv mašinerije“: Kako je nastao kultni transparent studentskih protesta

„Mašinci protiv mašinerije“: Kako je nastao kultni transparent studentskih protesta

N1 Info 29.03.2025
„Prvi vesnik protesta“ postao je sada već legendarni transparent studenata Mašinskog fakulteta „Mašinci protiv mašinerije“, prisutan na gotovo svim studentskim protestima i blokadama. Iako su tu od prvog dana, javnosti nije poznato kako je sam… »
Kako je nastao transparent „Mašinci protiv mašinerije“?

Kako je nastao transparent „Mašinci protiv mašinerije“?

Danas 28.03.2025
„Prvi vesnik protesta“ postao je sada već legendarni transparent studenata Mašinskog fakulteta „Mašinci protiv mašinerije“, prisutan na gotovo svim studentskim protestima i blokadama. Iako su tu od prvog dana, javnosti nije poznato kako je sam… »

Vesti dana »