Povezane vesti
Dodik objavio da je stigao, a „ne zna se ni gde, ni odakle“
N1 Info 29.03.2025
"Stigao sam", objavio je rano jutros na društvenoj mreži X predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik. Potpredsednik opozicione Partije demokratskog progresa (PDP) Igor Crnadak naveo je da se ne zna „ni gde je ni odakle“ Dodik stigao. „Predsednik s… »
Dodik se oglasio nakon povratka iz Izraela: „Stigao sam“
Danas 29.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je boravio u Izraelu, objavio je na društvenim mrežama kratku poruku – stigao sam. – Stigao sam – kratko je napisao predsednik Srpske na društvenoj mreži Iks, prenosi RTRS. Cтигао сам. — Милорад Додик… »
Dodik u pola noći poslao poruku: Predsednik Srpske matirao Sarajevo jednom objavom
B92 29.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je preko noći postao ''najtraženija'' ličnost u Bosni i Hercegovini zbog činjenice da je uprkos prvostepenoj presudi suda iz Sarajeva uspeo da pređe granicu sa Srbijom i čak stigne do Izraela, oglasio se… »
Dodik u pola noći poslao poruku: Sarajevu smeta kretanje predsednika Srpske, on ih matirao jednom objavom
Večernje novosti 29.03.2025
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik, koji je preko noći postao ''najtraženija'' ličnost u Bosni i Hercegovini zbog činjenice da je uprkos prvostepenoj presudi suda iz Sarajeva uspeo da pređe granicu sa Srbijom i čak stigne do Izraela, oglasio se… »
Oglasio se Dodik posle kontroverznog puta u Izrael: Stigao sam
Nova 29.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se nakon posete Izraelu. Dodik je na društvenoj mreži X podelio kratku poruku „Stigao sam“. Cтигао сам. — Милорад Додик (@MiloradDodik) March 29, 2025 Još uvek nije poznato sa koje lokacije se oglasio… »
Vesti dana »
Ministarka energetike: Naftne kompanije tri puta povećale uvoz derivata
Biznis.rs pre 2 satajoš 37 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za sutra na veliku količinu padavina
RTV Novi Pazar pre 37 minutajoš 67 povezanih
Gledali su svojim očima kako gori simbol Zagreba! Očevidac ispričao horor scenu: Čuo sam udar groma i video da gori sve
Alo pre 4 satijoš 61 povezana