Povezane vesti
Dodik objavio da je stigao, a „ne zna se ni gde, ni odakle“
N1 Info 29.03.2025
"Stigao sam", objavio je rano jutros na društvenoj mreži X predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik. Potpredsednik opozicione Partije demokratskog progresa (PDP) Igor Crnadak naveo je da se ne zna „ni gde je ni odakle“ Dodik stigao. „Predsednik s… »
Dodik se oglasio nakon povratka iz Izraela: „Stigao sam“
Danas 29.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je boravio u Izraelu, objavio je na društvenim mrežama kratku poruku – stigao sam. – Stigao sam – kratko je napisao predsednik Srpske na društvenoj mreži Iks, prenosi RTRS. Cтигао сам. — Милорад Додик… »
Dodik u pola noći poslao poruku: Predsednik Srpske matirao Sarajevo jednom objavom
B92 29.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je preko noći postao ''najtraženija'' ličnost u Bosni i Hercegovini zbog činjenice da je uprkos prvostepenoj presudi suda iz Sarajeva uspeo da pređe granicu sa Srbijom i čak stigne do Izraela, oglasio se… »
Dodik u pola noći poslao poruku: Sarajevu smeta kretanje predsednika Srpske, on ih matirao jednom objavom
Večernje novosti 29.03.2025
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik, koji je preko noći postao ''najtraženija'' ličnost u Bosni i Hercegovini zbog činjenice da je uprkos prvostepenoj presudi suda iz Sarajeva uspeo da pređe granicu sa Srbijom i čak stigne do Izraela, oglasio se… »
Oglasio se Dodik posle kontroverznog puta u Izrael: Stigao sam
Nova 29.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se nakon posete Izraelu. Dodik je na društvenoj mreži X podelio kratku poruku „Stigao sam“. Cтигао сам. — Милорад Додик (@MiloradDodik) March 29, 2025 Još uvek nije poznato sa koje lokacije se oglasio… »
Vesti dana »

Beograd u "zelenom" - Škoti se sa Đokovićem "zagrevaju" za Partizan VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 69 povezanih

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 3 satajoš 58 povezanih