Povezane vesti
Ovaj biznismen je kupio sve karte za koncert Goce Tržan: Marinković tvrdio da je on opljačkao pevačicu
Kurir 29.03.2025
Biznismen Dejan Dragojlović 2001. godine kupio je sve karte za koncert Goce Tržan u Sava Centru, kako bi njegova tadašnja devojka pevala samo njemu. To je bilo sve o čemu se pričalo tih dana, a posebno onda kad se nakon ove situacije oglasio njen bivši… »
Ovaj biznismen je kupio sve karte za koncert Goce Tržan da bi pevala samo njemu: Pevačicin menadžer tvrdio da je sve…
Blic 29.03.2025
Biznismen Dejan Dragojlović 2001. godine kupio je sve karte za koncert Goce Tržan u Sava Centru, kako bi njegova tadašnja devojka pevala samo njemu. To je bilo sve o čemu se pričalo tih dana, a posebno onda kad se nakon ove situacije oglasio njen bivši… »
"Kad sam bila u petom mesecu trudnoće shvatila sam s Kim sam" Pevačica progovorila o problematičnom suprugu: Zaključavao je…
Kurir 29.03.2025
Pevačica Ivana Jovanović, poznata kao Ivana Elektra, svojevremeno je u bolnoj ispovesti otkrila šokantne detalje o suprugu sa kojim je dobila ćerku. Ivana Elektra se, naime, proslavila pesmom "Šampanjac", a onda se povukla sa javne scene. Ona je jednom… »
"Muž me je sa ćerkom držao zaključanu u stanu": Naša pevačica (48) ostala trudna, pa saznala bolnu istinu
Blic 29.03.2025
Pevačica Ivana Jovanović, poznata kao Ivana Elektra, svojevremeno je u bolnoj ispovesti otkrila šokantne detalje o suprugu sa kojim je dobila ćerku. Ivana Elektra se, naime, proslavila pesmom "Šampanjac", a onda se povukla sa javne scene. Ona je jednom… »
"Silovao me najbolji drug kog nikad više nisam videla" Ispovest Zorane Šulc: Muž kad me prevari donosio je trofej kući, evo…
Kurir 29.03.2025
Srpska spisateljica Zorana Šulc je pre nekoliko godina javno ispričala svoju životnu priču punu uspona i padova. Ona je tada otkrila sa kim je varala muža, ko ju je silovao dok je bila tinedžerka, progovorila je o prijateljici Suzani Mančić ali i o svom… »
Devojka joj prišla i otkrila da je muž vara sa njom, a onda usledio šok: "On nije ni slutio da sam ja već bila intimna sa…
Blic 29.03.2025
Spisateljica Zorana Šulc jednom prilikom govorila je o preljubi koju je počinio njen supruga, a kada je saznala da je vara vratila mu je istom merom. Naime, Zorana Šulc je, kako je ranije pričala, od ljubavnice svog muža saznala da je prevarena. Zbog… »
Vesti dana »

Odbijeni svi prigovori opozicije u Zaječaru, najavljeni protesti i žalbe sudu
Novi magazin pre 4 satijoš 18 povezanih

Nastavljen protest univerzitetskih profesora Blokada ispred Vlade do ispunjenja zahteva
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane

"Hteli da izbacimo promile alkohola, pa da zaigramo": Partizan se oporavio od proslave titule i poveo 1-0
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

Prvak Evrope se ne šali - krenuo i po svetsku titulu: Psž pokerom demolirao Atletiko Madrid
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

Novi talas iranskog raketnog napada, eksplozije odjekivale širom Izraela
RTS pre 24 satajoš 147 povezanih