Povezane vesti

Vesna Zmijanac o odluci Suzane Jovanović da ne održi govor na Sašinoj sahrani: "i ja kad odem, mrzeće mnoge"

Vesna Zmijanac o odluci Suzane Jovanović da ne održi govor na Sašinoj sahrani: "i ja kad odem, mrzeće mnoge"

Mondo 29.03.2025
Vesna Zmijanac prokomentarisala odluku Suzane Jovanović da ne drži govor na pokopu suprugu. Legendarna pevačica Vesna Zmijanac iznenadila je kada je otvoreno rekla da veruje kako će mnoge njene kolege da mrzi da joj dođu na sahranu, kad za to dođe vreme… »
"Ja kad odem s ovog sveta mnogi će..." Vesna Zmijanac iskreno o estradi: Saša Popović je ceo život radio kao crv, u kuću im…

"Ja kad odem s ovog sveta mnogi će..." Vesna Zmijanac iskreno o estradi: Saša Popović je ceo život radio kao crv, u kuću im…

Kurir 29.03.2025
Vesna Zmijanac pre nekoliko noći nastupala je u jednom restoranu gde je redovan gost i gde je publika obožava. I ako je napolju padala kiša pevačica je bila raspoložena za druženje s medijima. Pevačica je govorila o svim aktuelnim temama. Mediji su je na… »
Mnogi su na Sašinoj sahrani ovo jako zamerili Breni, ali je Vesna Zmijanac stala na njenu stranu

Mnogi su na Sašinoj sahrani ovo jako zamerili Breni, ali je Vesna Zmijanac stala na njenu stranu

Svet & Skandal 29.03.2025
Vesna Zmijanac o Lepoj Breni i Saši Popoviću progovorila Vesna Zmijanac važi za osobu koja uvek otvoreno i iskreno govori o svemu, a sada je bez ustručavanja rekla šta misli o kolegama sa estrade, a pomenula i pokojnog kolegu Sašu Popovića. Naime, mnogo… »
"Mrziće ih da mi dođu na sahranu": Vesna Zmijanac pričala o kolegama, pa pomenula smrt: Ovim stavom iznenadila javnost…

"Mrziće ih da mi dođu na sahranu": Vesna Zmijanac pričala o kolegama, pa pomenula smrt: Ovim stavom iznenadila javnost…

Blic 29.03.2025
Pevačica Vesna Zmijanac kaže da veruje kako će mnoge njene kolege da mrzi da joj dođu na sahranu, kad za to dođe vreme. Ona je naime, pomenula pokojnog kolegu Sašu Popovića i njegov sprovod, govoreći da Suzana ima pravo da ne održi govor, te tvrdi za… »

Vesti dana »