Povezane vesti
Sociolog Živkov: „Ulazimo u poslednju fazu autokratije, vlast u njoj više nema većinu i jedini način na koji može da opstane…
Nedeljnik 29.03.2025
„Čuo sam predsednika koji je rekao da će država imati snage da se obračuna sa onima koji nas terorišu i onima koji ruše državu. Isto tako sam čuo i jednog odlazećeg ministra koji je je rekao da rektor BU treba da bude uhapšen. Čuo sam i političkog lidera… »
Sociolog Živkov: Očekujem veću represiju režima, izjave vlasti šizofrene
N1 Info 29.03.2025
"Čuo sam predsednika koji je rekao da će država imati snage da se obračuna sa onima koji nas terorišu i onima koji ruše državu. Isto tako sam čuo i jednog odlazećeg ministra koji je je rekao da rektor BU treba da bude uhapšen. Čuo sam i političkog lidera… »
Vesti dana »
uživo kriza na bliskom istoku Nove eksplozije širom Irana, čuju se detonacije na više lokacija
Euronews pre 59 minutajoš 42 povezane
Starović: Preporuka Evropske komisije važna potvrda i priznanje za reformski zamah
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Država smanjuje akcize na gorivo: Evo da li će i cene na pumpama biti niže
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini, Lavrov optužio Zapad da se pretvara da je zainteresovan za pregovore o Ukrajini
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Novi napadi Amerike na Iran: Odjekuju eksplozije na jugozapadu zemlje: Za 48 sati pogođeno 180 ciljeva
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih