Povezane vesti
Ovo je nepoznat detalj iz odnosa Vesne i đoleta đoganija: Zajedno su više od 20 godina, a jedno nikad nisu uradili: "Ona ima…
Blic 29.03.2025
Denser Đole Đogani i pevačica Vesna Đogani u ljubavi su više od dve decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, međutim, malo ko zna da oni zapravo nisu u braku. Đole je sada otkrio koja mu je neostvarena želja, te se dotakao svoje… »
Đole Đogani konačno otkrio zašto nikad nije oženio vesnu! Denser priznao: Mi se jako dobro poznajemo, ona je...
Kurir 29.03.2025
Đole i Vesna Đogani u ljubavi su više od dve decenije, međutim, malo ko zna da oni zapravo nisu u braku, a denser je sada otkrio da bi voleo da se to uskoro promeni. Gostujući u podkastu kod svoje bratanice Lune, Đole Đogani je između ostalog otkrio da… »
Đole Đogani: Ovo je razlog što se Vesna i ja nismo venčali
Story 29.03.2025
Đole i Vesna Đogani u ljubavi su više od dve decenije, međutim, ipak još svoju vezu nisu ozvaničili. - Ona je divna, prava osoba za mene i ja bih voleo da se oženim njome pošto nismo u braku. Mi se jako dobro poznajemo, ona ima puno vrlina. Ona je jako… »
"Imam jednu želju" Đole Đogani dve decenije uživa u ljubavi s Vesnom, ali ovo još nisu ostvarili: On sada sve otkrio
Kurir 29.03.2025
Denser Đole Đogani i pevačica Vesna Đogani u ljubavi su više od dve decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, međutim, malo ko zna da oni zapravo nisu u braku. Đole je sada otkrio koja mu je neostvarena želja, te se dotakao svoje… »
Vesti dana »
Danas u Skupštini dve sednice: Poslanici o nepoverenju Vladi, pa o 40 tačaka dnevnog reda
NIN pre 5 minutajoš 13 povezanih
Tramp objavio snimak marinaca koji su presreli iranski brod! Čuje se upozorenje da "ne pokušava da probije blokadu", Kina traži od Teherana "normalnu plovidbu"
Kurir pre 30 minutajoš 9 povezanih
"Od ovog datuma letnje temperature": Meteorolog Todorović dao dugoročnu prognozu do kraja aprila
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih
Na današnji dan, 16. april: Rođen Čarli Čaplin, košarkaši Partizana postali prvaci Evrope...
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih