Povezane vesti
Ovo je nepoznat detalj iz odnosa Vesne i đoleta đoganija: Zajedno su više od 20 godina, a jedno nikad nisu uradili: "Ona ima…
Blic 29.03.2025
Denser Đole Đogani i pevačica Vesna Đogani u ljubavi su više od dve decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, međutim, malo ko zna da oni zapravo nisu u braku. Đole je sada otkrio koja mu je neostvarena želja, te se dotakao svoje… »
Đole Đogani konačno otkrio zašto nikad nije oženio vesnu! Denser priznao: Mi se jako dobro poznajemo, ona je...
Kurir 29.03.2025
Đole i Vesna Đogani u ljubavi su više od dve decenije, međutim, malo ko zna da oni zapravo nisu u braku, a denser je sada otkrio da bi voleo da se to uskoro promeni. Gostujući u podkastu kod svoje bratanice Lune, Đole Đogani je između ostalog otkrio da… »
Đole Đogani: Ovo je razlog što se Vesna i ja nismo venčali
Story 29.03.2025
Đole i Vesna Đogani u ljubavi su više od dve decenije, međutim, ipak još svoju vezu nisu ozvaničili. - Ona je divna, prava osoba za mene i ja bih voleo da se oženim njome pošto nismo u braku. Mi se jako dobro poznajemo, ona ima puno vrlina. Ona je jako… »
"Imam jednu želju" Đole Đogani dve decenije uživa u ljubavi s Vesnom, ali ovo još nisu ostvarili: On sada sve otkrio
Kurir 29.03.2025
Denser Đole Đogani i pevačica Vesna Đogani u ljubavi su više od dve decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, međutim, malo ko zna da oni zapravo nisu u braku. Đole je sada otkrio koja mu je neostvarena želja, te se dotakao svoje… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 37 minutajoš 24 povezane

Rubio: Objavićemo da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu ove nedelje
Kurir pre 46 minutajoš 39 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede o zapleni 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 11 minutajoš 177 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom samo što nisu počeli: Upozorenje RHMZ, 2 dela Srbije na udaru
Mondo pre 51 minutajoš 40 povezanih