Povezane vesti
Lepa Lukić obnovila vezu s bivšim partnerom nakon 50 godina: Nakon što mu je preminula supruga on se pojavio posle godinu…
Kurir 29.03.2025
Lepa Lukić nedavno je obnovila vezu sa svojim bivšim dečkom nakon 50 godina, a sada je progovorila o njihovom odnosu i dotakla se intime. - Mnogo sam emotivna. Kada me neko povredi, pogleda popreko ili kaže nešto što nije istina ja sam u stanju da plačem… »
Lepa Lukić (85) pružila novu šansu ljubavi nakon 50 godina: Doživela prevaru koju je jedva oprostila
Mondo 29.03.2025
Pevačica Lepa Lukić je u emisiji govorila o partneru koji ju je prevario sa drugom ženom. Lepa Lukić nedavno je obnovila vezu sa svojim bivšim partnerom nakon 50 godina, a sada je progovorila o njihovom odnosu i dotakla se intime. "Mnogo sam emotivna… »
Lepa Lukić (85) progovorila o dečku: "Nije sve u intimnim odnosima, godine nisu važne da se čovek zaljubi"
Blic 29.03.2025
Lepa Lukić nedavno je obnovila vezu sa svojim bivšim dečkom nakon 50 godina, a sada je progovorila o njihovom odnosu i dotakla se intime. - Mnogo sam emotivna. Kada me neko povredi, pogleda popreko ili kaže nešto što nije istina ja sam u stanju da plačem… »
“Nije sve u krevetu!” Lepa Lukić o zaljubljivanju u poznim godinama
Vesti online 29.03.2025
Pevačica Lepa Lukić važi za nekog ko otvoreno govori o svemu, te joj ne predstavlja problem da podeli svoje mišljeni i kada su emocije u pitanju. – Mnogo sam emotivna. Kada me neko povredi, pogleda popreko ili kaže nešto što nije istina ja sam u stanju… »
Vesti dana »
Vođa navijača Partizana mučio: Mladića?! Jezivi detalji hapšenja u Nišu: Sumnja se da je žrtva silovana!
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih
Direktor UKC Republike Srpske podneo ostavku nakon snimka sa kesama droge
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
Inflacija u evrozoni najniža u poslednjih godinu dana, usporila na 2,1% u oktobru
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih