Povezane vesti

"Volela bih ponovo da sretnem majku, izgubila sam ih oboje": Pevačica na ivici suza o najbolnijoj temi

"Volela bih ponovo da sretnem majku, izgubila sam ih oboje": Pevačica na ivici suza o najbolnijoj temi

Mondo 29.03.2025
jadranka je nedavno progovorila o teškoj temi, gubitku oba roditelja, a otkrila je da joj je majka preminula jako mlada. Pevačica Jadranka Barjaktarović suočila se s velikim gubitkom, jer je u kratkom vremenskom periodu izgubila oba roditelja. Kako je… »
Jadranka Barjaktarović ostala bez oba roditelja: Otkrila koliko joj nedostaju: Ta bol i praznina... Osećam ih i sanjam da ih…

Jadranka Barjaktarović ostala bez oba roditelja: Otkrila koliko joj nedostaju: Ta bol i praznina... Osećam ih i sanjam da ih…

Kurir 29.03.2025
Jadranka Barjaktarović izgubila je za kratko vreme oba roditelja, a sada je otkrila da joj redovno dolaze u san. Jadranka naime, tvrdi da je majka otišla kada je bila vrlo mlada. - Kad bih mogla da ponovo sretnem jednu osobu to bi bila majka, odnosno… »
Pevačica je izgubila oba roditelja, a sada ih stalno sanja: "Majka mi je mlada preminula, ostala je velika praznina"

Pevačica je izgubila oba roditelja, a sada ih stalno sanja: "Majka mi je mlada preminula, ostala je velika praznina"

Blic 29.03.2025
Pevačica Jadranka Barjaktarović izgubila je za kratko vreme oba roditelja, a sada je otkrila da joj redovno dolaze u san. Jadranka naime, tvrdi da je majka otišla kada je bila vrlo mlada. - Kad bih mogla da ponovo sretnem jednu osobu to bi bila majka… »

Vesti dana »