Povezane vesti
Dodik: "Stigao sam"- niko ne zna gde
Radio 021 29.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je jutros rano na društvenoj mreži Iks kratku rečenicu: "Stigao sam". Potpredsednik opozicione Partije demokratskog progresa Igor Crnadak naveo je da se ne zna "ni gde je ni odakle" Dodik stigao. Cтигао… »
Dodik: Stigao sam
NIN 29.03.2025
"Stigao sam", objavio je rano jutros na društvenoj mreži Iks predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik. Potpredsednik opozicione Partije demokratskog progresa (PDP) Igor Crnadak naveo je da se ne zna "ni gde je ni odakle" Milorad Dodik stigao… »
Dodik objavio da je stigao, ne navodeći detalje
Slobodna Evropa 29.03.2025
Predsednik bh. entiteta Republike Srpske (RS) Milorad Dodik objavio je na društvenoj mreži X da je stigao, ne navodeći detalje. Dodik je dan ranije dao izjavu za Radio-televiziju RS (RTRS) u vezi sa poplavama, a snimljen je u neutralnom prostoru, bez… »
Dodik tvrdi da se vratio, ali niko ne zna gdje je
Al Jazeera 29.03.2025
‘Stigao sam’, napisao je kratko Dodik u objavi na društvenoj mreži X, što je samo potaklo dodatna nagađanja o tome gdje se zapravo nalazi. Čelnik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska, Milorad Dodik, za kojim je u BiH raspisana policijska… »
Vesti dana »

Protest u Užicu: Zakon mora da bude isti za sve, nijedna optužnica ne sme da služi vlastima
Beta pre 2 satajoš 33 povezane

Grenell kritikovao predsednicu Kosova da 'manipuliše' Trumpovim rečima
Slobodna Evropa pre 30 minutajoš 23 povezane

Zločin u Prilepu potresao Severnu Makedoniju: Ujak ubio sestrića i njegovog sina zbog imovine, pa izvršio samoubistvo
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane

Učesnici protesta u Užicu blokirali magistralu ka Zlatiboru, jednu od najprometnijih
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih