Povezane vesti
"Kažu mi da prestanem da slikam psa i rodim dete": Edita otkrila sa kakvim se problemom susreće, pa otkrila šta misli o…
Blic 29.03.2025
Pevačica Edita Aradinović ne krije da je imala brojne faze u životu koje su je očvrsnule, zbog kojih je sazrela, a zbog kojih je često i bila muškarac, a ne žena. - Mnogo puta sam bila muškarac, s tim da ne gledam na to danas kao na tragediju i ne žalim… »
"Kažu mi da prestanem da slikam psa i rodim dete" Mnogi ne znaju da se Edita susreće sa ovakvim problemom, sve priznala javno
Kurir 29.03.2025
Pevačica Edita Aradinović ne krije da je imala brojne faze u životu koje su je očvrsnule, zbog kojih je sazrela, a zbog kojih je često i bila muškarac, a ne žena. - Mnogo puta sam bila muškarac, s tim da ne gledam na to danas kao na tragediju i ne žalim… »
Vesti dana »
Mediji: Nova runda pregovora o Ukrajini 1. februara u Abu Dabiju
Vesti online pre 32 minutajoš 36 povezanih
(Uznemirujuće) Agenti oborili muškarca na ulicu, a onda ga upucali?! Horor snimak pucnjave u Americi kruži internetom, ljudi vrištali u panici: "Ubili su ga!"
Blic pre 7 minutajoš 24 povezane
Srbija i Republika Srpska potpisale protokol za projekat obnove pruge od Višegrada do Mokre Gore
Sputnik pre 3 satajoš 44 povezane
„Diskurs vlasti na nivou tinejdžera“: Prebilič o odnosu prema evroposlanicima i demokratiji
In medija pre 4 satijoš 31 povezana