Povezane vesti
"Kažu mi da prestanem da slikam psa i rodim dete": Edita otkrila sa kakvim se problemom susreće, pa otkrila šta misli o…
Blic 29.03.2025
Pevačica Edita Aradinović ne krije da je imala brojne faze u životu koje su je očvrsnule, zbog kojih je sazrela, a zbog kojih je često i bila muškarac, a ne žena. - Mnogo puta sam bila muškarac, s tim da ne gledam na to danas kao na tragediju i ne žalim… »
"Kažu mi da prestanem da slikam psa i rodim dete" Mnogi ne znaju da se Edita susreće sa ovakvim problemom, sve priznala javno
Kurir 29.03.2025
Pevačica Edita Aradinović ne krije da je imala brojne faze u životu koje su je očvrsnule, zbog kojih je sazrela, a zbog kojih je često i bila muškarac, a ne žena. - Mnogo puta sam bila muškarac, s tim da ne gledam na to danas kao na tragediju i ne žalim… »
Vesti dana »
Siniša Mali na otvaranju 21. Svetskog kongresa ekonomije: Beograd je danas centar svetske ekonomije, stručnjaci prepoznaju naše rezultate
Kurir pre 15 minutajoš 39 povezanih
Kir Starmer podneo ostavku na mesto premijera Velike Britanije
BBC News pre 35 minutajoš 48 povezanih
Tajni spisak EXPO izvođača: Na najvažnijem državnom projektu rade sestra Ace Rošavog, osuđivani navijači, član Pink Pantera, Bagzijev sin, firma povezana sa Čumetom...
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
RHMZ izdao upozorenje: Popodne i uveče nas očekuju pljuskovi, grmljavina, pa i grad
Šabačke novosti pre 55 minutajoš 31 povezana