Povezane vesti
"Miodrag se smejao dok mi je pred očima davio baku, a onda je rekao: Ubio sam je, sve mi je uzela" Sin i unuk ubijene žene kod…
Kurir 29.03.2025
Smejao se dok mi je davio baku, nismo mogli da ga odvojimo od nje! Moju majku i mene je gledao u lice i govorio: "Ubio sam je, sve mi je uzela". Ovim rečima započeo je potresnu ispovest za Kurir unuk ubijene Dragice V. (53) koju je 12. marta u dvorištu… »
"Gledao nas u oči i smejao se dok ju je davio": Potresna ispovest sina i unuka ubijene Dragice kod Smedereva
Mondo 29.03.2025
Sin i unuk ubijene Dragice kod Smedereva o jezivom zločinu. Smejao se dok mi je davio baku, nismo mogli da ga odvojimo od nje! Moju majku i mene je gledao u lice i govorio: "Ubio sam je, sve mi je uzela". Ovim rečima započeo je potresnu ispovest unuk… »
Vesti dana »

Upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u delovima Srbije
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 31 povezana

Pafos - tim koji je protiv Makabija i Dinama pokazao kvalitet; Tiknizjan: Hoću svoju prvu Ligu šampiona
RTV pre 32 minutajoš 26 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Putin i Tramp približili stavove; Zelenski: Trenutne linije fronta reba da budu osnova za pregovore
RTV pre 27 minutajoš 122 povezane

Rhmz izdao hitna upozorenja na pljuskove sa grmljavinom i gradom za ove delove Srbije: Krenulo je već!
Telegraf pre 57 minutajoš 17 povezanih