Повезане вести
"Миодраг се смејао док ми је пред очима давио баку, а онда је рекао: Убио сам је, све ми је узела" Син и унук убијене жене код…
Курир 29.03.2025
Смејао се док ми је давио баку, нисмо могли да га одвојимо од ње! Моју мајку и мене је гледао у лице и говорио: "Убио сам је, све ми је узела". Овим речима започео је потресну исповест за Курир унук убијене Драгице В. (53) коју… »
"Гледао нас у очи и смејао се док ју је давио": Потресна исповест сина и унука убијене Драгице код Смедерева
Мондо 29.03.2025
Син и унук убијене Драгице код Смедерева о језивом злочину. Смејао се док ми је давио баку, нисмо могли да га одвојимо од ње! Моју мајку и мене је гледао у лице и говорио: "Убио сам је, све ми је узела". Овим речима започео је… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Почела "Задруга: - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 24 минутајош 4 повезане

Александра Бабејић открила језиве детаље о кристинином кругу пријатеља: Њу привлаче жене….
Курир пре 9 минутајош 3 повезане