Povezane vesti
Ljutić ponosna zbog osvajanja malog kristalnog globusa u slalomu
Sportske.net 29.03.2025
Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić rekla je danas da je ponosna što je osvojila mali kristalni globus u slalomu u Svetskom kupu i da je sezona bila uzbudljiva i neizvesna do samog kraja. Ljutić se danas vratila iz američkog San Velija, a na aerodromu u… »
Hrvatica blista: "Ponosna sam što sam se vratila s globusom"
B92 29.03.2025
Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić rekla je da je ponosna što je osvojila mali kristalni globus u slalomu u Svetskom kupu i da je sezona bila uzbudljiva i neizvesna do samog kraja. Ljutić se danas vratila iz američkog San Velija, a na aerodromu u… »
Zrinka: Ponosna sam što sam se vratila s globusom
Sportski žurnal 29.03.2025
Nije bilo lako održati vođstvo u poslednje dve trke, ali uspela sam i to je najbitnije. Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić (21) se vratila iz američkog San Velija, na aerodromu u Zagrebu uz brojne navijače dočekali su je gradonačelnik Tomislav… »
Ljutić ponosna zbog osvajanja malog kristalnog globusa u slalomu
Radio sto plus 29.03.2025
Ljutić se danas vratila iz američkog San Velija, a na aerodromu u Zagrebu uz brojne navijače dočekali su je gradonačelnik Tomislav Tomašević i ministar turizma Tonči Glavina. “Hvala svima što ste došli i što me podržavate. Ponosna sam što… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

Najduža noć u istoriji poljske demokratije – slavlje, preokret i (ne)očekivani pobednik
RTS pre 1 satjoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 3 satajoš 3 povezane