Povezane vesti
Ljutić ponosna zbog osvajanja malog kristalnog globusa u slalomu
Sportske.net 29.03.2025
Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić rekla je danas da je ponosna što je osvojila mali kristalni globus u slalomu u Svetskom kupu i da je sezona bila uzbudljiva i neizvesna do samog kraja. Ljutić se danas vratila iz američkog San Velija, a na aerodromu u… »
Hrvatica blista: "Ponosna sam što sam se vratila s globusom"
B92 29.03.2025
Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić rekla je da je ponosna što je osvojila mali kristalni globus u slalomu u Svetskom kupu i da je sezona bila uzbudljiva i neizvesna do samog kraja. Ljutić se danas vratila iz američkog San Velija, a na aerodromu u Zagrebu… »
Zrinka: Ponosna sam što sam se vratila s globusom
Sportski žurnal 29.03.2025
Nije bilo lako održati vođstvo u poslednje dve trke, ali uspela sam i to je najbitnije. Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić (21) se vratila iz američkog San Velija, na aerodromu u Zagrebu uz brojne navijače dočekali su je gradonačelnik Tomislav Tomašević i… »
Ljutić ponosna zbog osvajanja malog kristalnog globusa u slalomu
Radio sto plus 29.03.2025
Ljutić se danas vratila iz američkog San Velija, a na aerodromu u Zagrebu uz brojne navijače dočekali su je gradonačelnik Tomislav Tomašević i ministar turizma Tonči Glavina. “Hvala svima što ste došli i što me podržavate. Ponosna sam što sam se vratila… »
Vesti dana »
Vrlo promenljivo i nestabilno vreme: Smena sunčanih intervala, kiše i pljuskova
N1 Info pre 54 minutajoš 19 povezanih
Trump odbacio odgovor Irana na mirovni prijedlog kao 'potpuno neprihvatljiv'
Slobodna Evropa pre 20 minutajoš 13 povezanih
Vembanjama isključen, Minesota izjednačila protiv San Antonija
Euronews pre 24 minutajoš 18 povezanih
Stanje putnika sa kruzera na kom se pojavio hantavirus: Zabeležena dva slučaja bez simptoma, stroge mere izolacije
Newsmax Balkans pre 0 minutajoš 9 povezanih
Rektor Đokić: Studenti samostalno odlučuju, niko nema pravo da im se nameće kao lider
Insajder pre 59 minutajoš 1 povezana