Повезане вести

Енорман број београђана Ноћас звао хитну и жалио се на исту ствар: Лекари нису знали шта ће од пацијената, а за све је крива…

Енорман број београђана Ноћас звао хитну и жалио се на исту ствар: Лекари нису знали шта ће од пацијената, а за све је крива…

Блиц 30.03.2025
Због померања сата и летњег рачунања времена Хитна медицинска служба у Београду имала је пуне руке посла током претходне ноћи. Лекари ове установе интервенисали су због најразличитијих случајева, а много посла било је и за… »
Избодени мушкарац сам ушетао у дом здравља у Батајници: Пошто му је указана прва помоћ, хитно пребачен у болницу, Хитну звали…

Избодени мушкарац сам ушетао у дом здравља у Батајници: Пошто му је указана прва помоћ, хитно пребачен у болницу, Хитну звали…

Курир 30.03.2025
БЕОГРАД - Мушкарац стар 28 година, са убодном раном од ножа, дошао је синоћ у амбуланту у Батајници, превезен је у болницу на Бежанијској коси, речено је у београдској Хитној помоћи агенцији Бета. Како су навели, у амбуланту је… »
Енорман број београђана ноћас звао хитну и жалио се на исту ствар: Лекари нису знали шта ће од пацијената, а за све је крива…

Енорман број београђана ноћас звао хитну и жалио се на исту ствар: Лекари нису знали шта ће од пацијената, а за све је крива…

Вечерње новости 30.03.2025
ЗБОГ померања сата и летњег рачунања времена Хитна медицинска служба у Београду имала је пуне руке посла током претходне ноћи. Лекари ове установе интервенисали су због најразличитијих случајева, а много посла било је и за… »
Избодени мушкарац сам ушетао у дом здравља: Драма у Батајници: Појавио се са две убодне ране, хитно пребачен у Ургентни

Избодени мушкарац сам ушетао у дом здравља: Драма у Батајници: Појавио се са две убодне ране, хитно пребачен у Ургентни

Блиц 30.03.2025
Три особе лакше су повређене у две саобраћајне несреће током ноћи у Београду, а један мушкарац са две убодне ране сам је дошао у амбуланту Хитне помоћи при Дому здравља у Батајници. Према речима дежурног лекара Хитне помоћи у… »
Мушкарац избоден ножем у Батајници: Сам је дошао у амбуланту, има тешке повреде

Вечерње новости 30.03.2025
ТРИ особе лакше су повређене у две саобраћајне несреће током ноћи у Београду, а један мушкарац са две убодне ране сам је дошао у амбуланту Хитне помоћи при Дому здравља у Батајници. Фото: Д. Н. Према речима дежурног лекара Хитне… »

Телеграф 30.03.2025
Три особе лакше су повређене у две саобраћајне несреће током ноћи у Београду, а један мушкарац са две убодне ране сам је дошао у амбуланту Хитне помоћи при Дому здравља у Батајници. Према речима дежурног лекара Хитне помоћи у… »

Вести дана »