Povezane vesti

Enorman broj beograđana Noćas zvao hitnu i žalio se na istu stvar: Lekari nisu znali šta će od pacijenata, a za sve je kriva…

Enorman broj beograđana Noćas zvao hitnu i žalio se na istu stvar: Lekari nisu znali šta će od pacijenata, a za sve je kriva…

Blic 30.03.2025
Zbog pomeranja sata i letnjeg računanja vremena Hitna medicinska služba u Beogradu imala je pune ruke posla tokom prethodne noći. Lekari ove ustanove intervenisali su zbog najrazličitijih slučajeva, a mnogo posla bilo je i za ekipe na telefonskoj liniji… »
Izbodeni muškarac sam ušetao u dom zdravlja u Batajnici: Pošto mu je ukazana prva pomoć, hitno prebačen u bolnicu, Hitnu zvali…

Izbodeni muškarac sam ušetao u dom zdravlja u Batajnici: Pošto mu je ukazana prva pomoć, hitno prebačen u bolnicu, Hitnu zvali…

Kurir 30.03.2025
BEOGRAD - Muškarac star 28 godina, sa ubodnom ranom od noža, došao je sinoć u ambulantu u Batajnici, prevezen je u bolnicu na Bežanijskoj kosi, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći agenciji Beta. Kako su naveli, u ambulantu je došao oko 22.30 časova. U… »
Enorman broj beograđana noćas zvao hitnu i žalio se na istu stvar: Lekari nisu znali šta će od pacijenata, a za sve je kriva…

Enorman broj beograđana noćas zvao hitnu i žalio se na istu stvar: Lekari nisu znali šta će od pacijenata, a za sve je kriva…

Večernje novosti 30.03.2025
ZBOG pomeranja sata i letnjeg računanja vremena Hitna medicinska služba u Beogradu imala je pune ruke posla tokom prethodne noći. Lekari ove ustanove intervenisali su zbog najrazličitijih slučajeva, a mnogo posla bilo je i za ekipe na telefonskoj liniji… »
Izbodeni muškarac sam ušetao u dom zdravlja: Drama u Batajnici: Pojavio se sa dve ubodne rane, hitno prebačen u Urgentni

Izbodeni muškarac sam ušetao u dom zdravlja: Drama u Batajnici: Pojavio se sa dve ubodne rane, hitno prebačen u Urgentni

Blic 30.03.2025
Tri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, a jedan muškarac sa dve ubodne rane sam je došao u ambulantu Hitne pomoći pri Domu zdravlja u Batajnici. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći u Beogradu on je nakon… »
Muškarac izboden nožem u Batajnici: Sam je došao u ambulantu, ima teške povrede

Večernje novosti 30.03.2025
TRI osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, a jedan muškarac sa dve ubodne rane sam je došao u ambulantu Hitne pomoći pri Domu zdravlja u Batajnici. Foto: D. N. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći u Beogradu on je… »

Telegraf 30.03.2025
Tri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, a jedan muškarac sa dve ubodne rane sam je došao u ambulantu Hitne pomoći pri Domu zdravlja u Batajnici. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći u Beogradu on je nakon… »

Vesti dana »