Povezane vesti
Teški počeci! Pevačica nije prodala nijednu kartu za nastup, bili samo konobari: Rekordnih 0 karata sam prodala: Sada njene…
Kurir 30.03.2025
Danijela Martinović (53), svojevremeno je u jednom emisiji ispričala da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu za svoj nastup. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala apsolutno rekordnih nula prodatih… »
Popularna pevačica (53) nije prodala nijednu kartu za nastup, doživela potpuni debakl: "Otišla sam kući kad sam videla da niko…
Blic 30.03.2025
Pevačica Danijela Martinović (53), svojevremeno je u jednom emisiji ispričala da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu za svoj nastup. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala apsolutno rekordnih nula… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ponovo promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 31 stepen
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Prosečna cena polovnih automobila starosti do 20 godina u junu 12.047 evra: Ovo su najtraženiji modeli
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 56 minutajoš 1 povezana