Повезане вести
Тешки почеци! Певачица није продала ниједну карту за наступ, били само конобари: Рекордних 0 карата сам продала: Сада њене…
Курир 30.03.2025
Данијела Мартиновић (53), својевремено је у једном емисији испричала да јој се у каријери догодило да не прода ни једну једину карту за свој наступ. - Био је један диско клуб у близини чини ми се Сиска, где сам имала апсолутно… »
Популарна певачица (53) није продала ниједну карту за наступ, доживела потпуни дебакл: "Отишла сам кући кад сам видела да нико…
Блиц 30.03.2025
Певачица Данијела Мартиновић (53), својевремено је у једном емисији испричала да јој се у каријери догодило да не прода ни једну једину карту за свој наступ. - Био је један диско клуб у близини чини ми се Сиска, где сам имала… »
Вести дана »
Ђурђевић Стаменковски: Закон о родитељу неговатељу требало би да ступи на снагу 1. октобра
Н1 Инфо пре 1 сатјош 54 повезане
Руска ПВО оборила 519 украјинских дронова током ноћи изнад руских региона
Блиц пре 1 сатјош 39 повезаних
Скандал на Мундијалу: Каква је улога Трампа у поништавању црвеног картона фудбалеру САД
BBC News пре 3 минутајош 78 повезаних
Пала је и последња тврђава, свет у неверици! Срушена традиција дуга скоро један век – ово се никада није догодило на Мундијалу!
Курир пре 1 сатјош 35 повезаних
РХМЗ објавио прогнозу: Сутра облачно уз сунчане интервале, пљускови могући у једном делу Србије
НИН пре 18 минутајош 22 повезане