Povezane vesti
Hitna pomoć: Muškarac uboden nožem prevezen u bolnicu na Bežanijskoj kosi
Novi magazin 30.03.2025
Muškarac star 28 godina, sa ubodnom ranom od noža, došao je sinoć u ambulantu u Batajnici, prevezen je u bolnicu na Bežanijskoj kosi, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći agenciji Beta. Kako su naveli, u ambulantu je došao oko 22.30 časova. U… »
Muškarac sa dve ubodne rane sam došao u ambulantu Hitne pomoći u Batajnici
Vesti online 30.03.2025
Tri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, a jedan muškarac sa dve ubodne rane sam je došao u ambulantu Hitne pomoći pri Domu zdravlja u Batajnici. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći u Beogradu on je nakon… »
Hitna pomoć: Muškarac uboden nožem prevezen u bolnicu na Bežanijskoj kosi
Danas 30.03.2025
Muškarac star 28 godina, sa ubodnom ranom od noža, došao je sinoć u ambulantu u Batajnici, prevezen je u bolnicu na Bežanijskoj kosi, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći agenciji Beta.Kako su naveli, u ambulantu je došao oko 22.30 časova. U… »
Muškarac sa dve ubodne rane sam došao u ambulantu Hitne pomoći u Batajnici
Euronews 30.03.2025
Tri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, a jedan muškarac sa dve ubodne rane sam je došao u ambulantu Hitne pomoći pri Domu zdravlja u Batajnici. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći u Beogradu on je nakon… »
Vesti dana »

Nastavljeni udari Irana i Izraela - pogođeno ministarstvo odbrane u Teheranu, probijena izraelska protivvazdušna odbrana
RTS pre 11 minutajoš 19 povezanih

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale "Farme 8" i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 11 minutajoš 14 povezanih

Tramp na vojnoj paradi: Svaka zemlja slavi svoje pobede, vreme da to učini i Amerika
Politika pre 1 satjoš 11 povezanih

Remi Al Ahlija i Inter Majamija na startu klupskog Svetskog prvenstva
RTS pre 6 minutajoš 9 povezanih