Povezane vesti
Hitna pomoć: Muškarac uboden nožem prevezen u bolnicu na Bežanijskoj kosi
Novi magazin 30.03.2025
Muškarac star 28 godina, sa ubodnom ranom od noža, došao je sinoć u ambulantu u Batajnici, prevezen je u bolnicu na Bežanijskoj kosi, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći agenciji Beta. Kako su naveli, u ambulantu je došao oko 22.30 časova. U… »
Muškarac sa dve ubodne rane sam došao u ambulantu Hitne pomoći u Batajnici
Vesti online 30.03.2025
Tri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, a jedan muškarac sa dve ubodne rane sam je došao u ambulantu Hitne pomoći pri Domu zdravlja u Batajnici. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći u Beogradu on je nakon… »
Hitna pomoć: Muškarac uboden nožem prevezen u bolnicu na Bežanijskoj kosi
Danas 30.03.2025
Muškarac star 28 godina, sa ubodnom ranom od noža, došao je sinoć u ambulantu u Batajnici, prevezen je u bolnicu na Bežanijskoj kosi, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći agenciji Beta.Kako su naveli, u ambulantu je došao oko 22.30 časova. U… »
Muškarac sa dve ubodne rane sam došao u ambulantu Hitne pomoći u Batajnici
Euronews 30.03.2025
Tri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, a jedan muškarac sa dve ubodne rane sam je došao u ambulantu Hitne pomoći pri Domu zdravlja u Batajnici. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći u Beogradu on je nakon… »
Vesti dana »

Netanjahu u UN, desetine delegata napustilo salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih

Obuke u paravojnom kampu kod Loznice držali instruktori iz Rusije i Belorusije
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih

Direktor NIS-a: Prilagođavaćemo se okolnostima i tražiti rešenja u skladu sa situacijom
Euronews pre 47 minutajoš 103 povezane

Obradović: Radujem se novoj sezoni, imam veliku želju i poverenje u ekipu
RTS pre 42 minutajoš 26 povezanih