Повезане вести
Хитна помоћ: Мушкарац убоден ножем превезен у болницу на Бежанијској коси
Нови магазин 30.03.2025
Мушкарац стар 28 година, са убодном раном од ножа, дошао је синоћ у амбуланту у Батајници, превезен је у болницу на Бежанијској коси, речено је у београдској Хитној помоћи агенцији Бета. Како су навели, у амбуланту је дошао око… »
Мушкарац са две убодне ране сам дошао у амбуланту Хитне помоћи у Батајници
Вести онлине 30.03.2025
Три особе лакше су повређене у две саобраћајне несреће током ноћи у Београду, а један мушкарац са две убодне ране сам је дошао у амбуланту Хитне помоћи при Дому здравља у Батајници. Према речима дежурног лекара Хитне помоћи у… »
Хитна помоћ: Мушкарац убоден ножем превезен у болницу на Бежанијској коси
Данас 30.03.2025
Мушкарац стар 28 година, са убодном раном од ножа, дошао је синоћ у амбуланту у Батајници, превезен је у болницу на Бежанијској коси, речено је у београдској Хитној помоћи агенцији Бета.Како су навели, у амбуланту је дошао око… »
Мушкарац са две убодне ране сам дошао у амбуланту Хитне помоћи у Батајници
Еуроневс 30.03.2025
Три особе лакше су повређене у две саобраћајне несреће током ноћи у Београду, а један мушкарац са две убодне ране сам је дошао у амбуланту Хитне помоћи при Дому здравља у Батајници. Према речима дежурног лекара Хитне помоћи у… »
Вести дана »
Зеленски: Имао сам значајан разговор са Трамповим тимом; Русија: Европа због санкција изгубила око 1,6 билиона евра
РТС пре 1 сатјош 6 повезаних
На данашњи дан, 7. децембар: Усвојена декларација о уједињењу јужних Словена, нападнут Перл Харбур...
Н1 Инфо пре 52 минутајош 3 повезане
РХМЗ упалио метеоаларм: У овим деловима Србије може бити опасно време, ево када стиже "звер са истока"
Мондо пре 22 минутајош 5 повезаних
Илон Маск позвао на укидање ЕУ због казне од 120 милиона евра изречене Икс-у
Данас пре 9 сатијош 4 повезане