Povezane vesti
Hitna pomoć: Muškarac uboden nožem prevezen u bolnicu na Bežanijskoj kosi
Novi magazin 30.03.2025
Muškarac star 28 godina, sa ubodnom ranom od noža, došao je sinoć u ambulantu u Batajnici, prevezen je u bolnicu na Bežanijskoj kosi, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći agenciji Beta. Kako su naveli, u ambulantu je došao oko 22.30 časova. U… »
Muškarac sa dve ubodne rane sam došao u ambulantu Hitne pomoći u Batajnici
Vesti online 30.03.2025
Tri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, a jedan muškarac sa dve ubodne rane sam je došao u ambulantu Hitne pomoći pri Domu zdravlja u Batajnici. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći u Beogradu on je nakon… »
Hitna pomoć: Muškarac uboden nožem prevezen u bolnicu na Bežanijskoj kosi
Danas 30.03.2025
Muškarac star 28 godina, sa ubodnom ranom od noža, došao je sinoć u ambulantu u Batajnici, prevezen je u bolnicu na Bežanijskoj kosi, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći agenciji Beta.Kako su naveli, u ambulantu je došao oko 22.30 časova. U… »
Muškarac sa dve ubodne rane sam došao u ambulantu Hitne pomoći u Batajnici
Euronews 30.03.2025
Tri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, a jedan muškarac sa dve ubodne rane sam je došao u ambulantu Hitne pomoći pri Domu zdravlja u Batajnici. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći u Beogradu on je nakon… »
Vesti dana »
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
BBC News pre 16 minutajoš 35 povezanih
Konačno kraj kišnog perioda, kakvo nas vreme očekuje sledeće sednice
Morava info pre 16 minutajoš 23 povezane
ANEM: Alo i Informer šire svoju mrežu, registrovana još četiri lokalna portala
Vreme pre 1 satjoš 8 povezanih