Povezane vesti
Vulin: Kraj blokada u narednih mesec dana
Vreme 30.03.2025
Aleksandar Vulin, potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu, očekuje kraj blokada narednih mesec dana, u periodu kada bude doneta odluka o tome da li će biti formirana nova vlada ili raspisani izbori. Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu… »
Vulin: Blokade će se završiti u narednih mesec dana, ja sam za novu vladu, a ne izbore
N1 Info 30.03.2025
Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin izjavio je da će se blokade završtiti "na jedini mogući način - institucionalno i ustavno", kao i da to očekuje u narednih mesec dana, u periodu kada bude doneta odluka o tome da li će biti… »
Vulin: Blokade će se završiti u narednih mesec dana, ja sam za novu vladu a ne izbore
Kurir 30.03.2025
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin izjavio je da će se blokade završtiti "na jedini mogući način - institucionalno i ustavno", kao i da to očekuje u narednih mesec dana, u periodu kada bude doneta odluka o tome da… »
Vulin: Blokade će se završiti u narednih mesec dana, ja sam za novu vladu a ne izbore
Danas 30.03.2025
Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin izjavio je da će se blokade završtiti „na jedini mogući način – institucionalno i ustavno“, kao i da to očekuje u narednih mesec dana, u periodu kada bude doneta odluka o tome da li će biti… »
Vulin: „Blokade će se završiti u narednih mesec dana, za novu vladu sam, a ne izbore“
Nedeljnik 30.03.2025
Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin izjavio je da će se blokade završtiti „na jedini mogući način – institucionalno i ustavno“, kao i da to očekuje u narednih mesec dana, u periodu kada bude doneta odluka o tome da li će biti… »
Vulin: Blokade će se završiti u narednih mesec dana
Radio 021 30.03.2025
Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vulin izjavio je da će se blokade završiti "na jedini mogući način - institucionalno i ustavno". On je rekao i da će se blokade završiti u narednih mesec dana, u periodu kada bude doneta odluka o… »
Vesti dana »

"Niko neće moći da baci Rusiju i Belorusiju na kolena": Lukašenko udara po Trampu i Zapadu
Mondo pre 57 minutajoš 32 povezane

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 235 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 5 satijoš 26 povezanih

Kako će američke carine uticati na Srbiju i ko će osetiti najveće posledice Trampove odluke?
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih