Повезане вести
Вулин: Крај блокада у наредних месец дана
Време 30.03.2025
Александар Вулин, потпредседник Владе Србије у техничком мандату, очекује крај блокада наредних месец дана, у периоду када буде донета одлука о томе да ли ће бити формирана нова влада или расписани избори. Потпредседник Владе… »
Вулин: Блокаде ће се завршити у наредних месец дана, ја сам за нову владу, а не изборе
Н1 Инфо 30.03.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да ће се блокаде заврштити "на једини могући начин - институционално и уставно", као и да то очекује у наредних месец дана, у периоду када буде донета… »
Вулин: Блокаде ће се завршити у наредних месец дана, ја сам за нову владу а не изборе
Курир 30.03.2025
БЕОГРАД - Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да ће се блокаде заврштити "на једини могући начин - институционално и уставно", као и да то очекује у наредних месец дана, у периоду када буде… »
Вулин: Блокаде ће се завршити у наредних месец дана, ја сам за нову владу а не изборе
Данас 30.03.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да ће се блокаде заврштити „на једини могући начин – институционално и уставно“, као и да то очекује у наредних месец дана, у периоду када буде донета… »
Вулин: „Блокаде ће се завршити у наредних месец дана, за нову владу сам, а не изборе“
Недељник 30.03.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да ће се блокаде заврштити „на једини могући начин – институционално и уставно“, као и да то очекује у наредних месец дана, у периоду када буде донета… »
Вулин: Блокаде ће се завршити у наредних месец дана
Радио 021 30.03.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да ће се блокаде завршити "на једини могући начин - институционално и уставно". Он је рекао и да ће се блокаде завршити у наредних месец дана, у периоду… »
Вести дана »
Борба са великим пожарима у Србији: Критично у Делиблатској пешчари, стабилизација на другим локацијама
Наслови.аи пре 2 сатајош 36 повезаних
Дачић: Инсинуације партија и појединаца вређају надљудски напор ватрогаса-спасилаца
РТС пре 9 минутајош 63 повезане
Не отварајте прозоре! Грађанима овог града у Србији упућени хитно упозорење и апел: Све расположиве екипе су на терену
Блиц пре 1 сатјош 21 повезана
Паклене врућине широм Србије: У више градова измерено 40 степени, на снази црвени метео-аларм
Инсајдер пре 49 минутајош 23 повезане
Температуре у Србији преко 40 степени: Ево који градови су најтоплији
НИН пре 2 сатајош 58 повезаних