Повезане вести
Вулин: Крај блокада у наредних месец дана
Време 30.03.2025
Александар Вулин, потпредседник Владе Србије у техничком мандату, очекује крај блокада наредних месец дана, у периоду када буде донета одлука о томе да ли ће бити формирана нова влада или расписани избори. Потпредседник Владе… »
Вулин: Блокаде ће се завршити у наредних месец дана, ја сам за нову владу, а не изборе
Н1 Инфо 30.03.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да ће се блокаде заврштити "на једини могући начин - институционално и уставно", као и да то очекује у наредних месец дана, у периоду када буде донета… »
Вулин: Блокаде ће се завршити у наредних месец дана, ја сам за нову владу а не изборе
Курир 30.03.2025
БЕОГРАД - Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да ће се блокаде заврштити "на једини могући начин - институционално и уставно", као и да то очекује у наредних месец дана, у периоду када буде… »
Вулин: Блокаде ће се завршити у наредних месец дана, ја сам за нову владу а не изборе
Данас 30.03.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да ће се блокаде заврштити „на једини могући начин – институционално и уставно“, као и да то очекује у наредних месец дана, у периоду када буде донета… »
Вулин: „Блокаде ће се завршити у наредних месец дана, за нову владу сам, а не изборе“
Недељник 30.03.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да ће се блокаде заврштити „на једини могући начин – институционално и уставно“, као и да то очекује у наредних месец дана, у периоду када буде донета… »
Вулин: Блокаде ће се завршити у наредних месец дана
Радио 021 30.03.2025
Потпредседник Владе Србије у техничком мандату Александар Вулин изјавио је да ће се блокаде завршити "на једини могући начин - институционално и уставно". Он је рекао и да ће се блокаде завршити у наредних месец дана, у периоду… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана