Повезане вести
Туга у дому муњеза! Његови најближи ван себе - задругар још увек није примио трагичну вест
Курир 30.03.2025
Данијел Дујковић Муњез тренутно се налази у ријалитију " Задруга 8 Елита", а како медије сазнају њему је преминула баба. Наиме, реч је о његовој баки, за коју је био јако везан. - Немојте ме ништа питати. Умрла ми је мајка. Не… »
Смрт у дому учесника Елите: Данијелова мајка кратко потврдила, остали без веома блиског члана
Курир 30.03.2025
У дому учесника Елите 8, Данијела Дујковића Муњеза, догодио се смртни случај. Наиме, преминула је бака учесника ријалитија, што је потврдила његова мајка. - Немојте ме ништа питати. Умрла ми је мајка. Не желим ништа да… »
"Умрла ми је мајка" Туга у дому Данијела Дујковића Муњеза
Ало 30.03.2025
Његови најближи ван себе. Данијел Дујковић Муњез тренутно се налази у ријалитију "Задруга 8 Елита", а како сазнају домаћи медији, њему је преминула баба. Реч је о мами његове мајке. - Немојте ме ништа питати. Умрла ми је… »
Смрт у дому учесника Елите: Данијелова мајка кратко потврдила, остали без веома блиског члана
Телеграф 30.03.2025
У дому учесника Елите 8, Данијела Дујковића Муњеза, догодио се смртни случај. Наиме, преминула је бака учесника ријалитија, што је потврдила његова мајка. - Немојте ме ништа питати. Умрла ми је мајка. Не желим ништа да… »
Туга у дому учесника елите 8: Муњезова мајка саопштила тужне вести: "Умрла је"
Блиц 29.03.2025
Данијел Дујковић Муњез тренутно се налази у ријалитију "Задруга 8 Елита", а како сазнајемо њему је преминула баба. Наиме, у питању је мајка, његове мајке. - Немојте ме ништа питати. Умрла ми је мајка. Не желим ништа да… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана