Povezane vesti

Tuga u domu munjeza! Njegovi najbliži van sebe - zadrugar još uvek nije primio tragičnu vest

Tuga u domu munjeza! Njegovi najbliži van sebe - zadrugar još uvek nije primio tragičnu vest

Kurir 30.03.2025
Danijel Dujković Munjez trenutno se nalazi u rijalitiju " Zadruga 8 Elita", a kako medije saznaju njemu je preminula baba. Naime, reč je o njegovoj baki, za koju je bio jako vezan. - Nemojte me ništa pitati. Umrla mi je majka. Ne želim ništa da… »
Smrt u domu učesnika Elite: Danijelova majka kratko potvrdila, ostali bez veoma bliskog člana

Smrt u domu učesnika Elite: Danijelova majka kratko potvrdila, ostali bez veoma bliskog člana

Kurir 30.03.2025
U domu učesnika Elite 8, Danijela Dujkovića Munjeza, dogodio se smrtni slučaj. Naime, preminula je baka učesnika rijalitija, što je potvrdila njegova majka. - Nemojte me ništa pitati. Umrla mi je majka. Ne želim ništa da komentarišem - rekla je za… »
"Umrla mi je majka" Tuga u domu Danijela Dujkovića Munjeza

"Umrla mi je majka" Tuga u domu Danijela Dujkovića Munjeza

Alo 30.03.2025
Njegovi najbliži van sebe. Danijel Dujković Munjez trenutno se nalazi u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", a kako saznaju domaći mediji, njemu je preminula baba. Reč je o mami njegove majke. - Nemojte me ništa pitati. Umrla mi je majka. Ne želim ništa da… »

Telegraf 30.03.2025
U domu učesnika Elite 8, Danijela Dujkovića Munjeza, dogodio se smrtni slučaj. Naime, preminula je baka učesnika rijalitija, što je potvrdila njegova majka. - Nemojte me ništa pitati. Umrla mi je majka. Ne želim ništa da komentarišem - rekla je za… »
Tuga u domu učesnika elite 8: Munjezova majka saopštila tužne vesti: "Umrla je"

Tuga u domu učesnika elite 8: Munjezova majka saopštila tužne vesti: "Umrla je"

Blic 29.03.2025
Danijel Dujković Munjez trenutno se nalazi u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", a kako saznajemo njemu je preminula baba. Naime, u pitanju je majka, njegove majke. - Nemojte me ništa pitati. Umrla mi je majka. Ne želim ništa da komentarišem - rekla je za… »

Vesti dana »