Povezane vesti
"Odmah pozovem a onda oni zamuckuju" Pevačica otkrila kako rešava kolege koji joj se udvaraju: Ja sam streptomicin za njih!
Kurir 30.03.2025
Nela Bijanić (55) nikada nije htela da gradi karijeru preko kreveta, a kako je istakla, obraz joj je uvek bio važniji od toga da juri sponzore i da na taj način uspe. Naime, Nela Bijanić tvrdi da je moguće biti uspešan i ako vas niko ne pogura. - Nikad… »
"Nisam htela karijeru preko kreveta, ne može niko da me ucenjuje!": Pevačica (55) izjavom napravila haos - Sponzori je nikad…
Blic 30.03.2025
Pevačica Nela Bijanić (55) nikada nije htela da gradi karijeru preko kreveta, a kako je istakla, obraz joj je uvek bio važniji od toga da juri sponzore i da na taj način uspe. Naime, Nela Bijanić tvrdi da je moguće biti uspešan i ako vas niko ne pogura… »
Vesti dana »

Blokada Suda u Novom Sadu: Priveden student, SNS pristalice pozivaju na skupove (BLOG)
Novi magazin pre 3 minutajoš 26 povezanih

"Ta zemlja je izgubljena": Tramp je razvukao ovu kartu ispred Zelenskog i jasno pokazao šta misli o Ukrajini: Pogledajte ovaj detalj u Ovalnom kabinetu (foto)
Blic pre 2 satajoš 38 povezanih

Vučević pozvao građane na mirno demokratsko okupljanje sa porukom ,,Dosta nam je blokada, hoćemo normalan život nazad”
Jugmedia pre 13 minutajoš 15 povezanih

Kako je Brnabić optužila Ameriku, Veliku Britaniju i zemlje Evropske unije da su isplanirale i sprovele teroristički akt?
Danas pre 2 satajoš 8 povezanih