Povezane vesti
"Odmah pozovem a onda oni zamuckuju" Pevačica otkrila kako rešava kolege koji joj se udvaraju: Ja sam streptomicin za njih!
Kurir 30.03.2025
Nela Bijanić (55) nikada nije htela da gradi karijeru preko kreveta, a kako je istakla, obraz joj je uvek bio važniji od toga da juri sponzore i da na taj način uspe. Naime, Nela Bijanić tvrdi da je moguće biti uspešan i ako vas niko ne pogura. - Nikad… »
"Nisam htela karijeru preko kreveta, ne može niko da me ucenjuje!": Pevačica (55) izjavom napravila haos - Sponzori je nikad…
Blic 30.03.2025
Pevačica Nela Bijanić (55) nikada nije htela da gradi karijeru preko kreveta, a kako je istakla, obraz joj je uvek bio važniji od toga da juri sponzore i da na taj način uspe. Naime, Nela Bijanić tvrdi da je moguće biti uspešan i ako vas niko ne pogura… »
Vesti dana »
EU sprema listu uslova koje Rusija mora da ispuni za trajni mir u Ukrajini
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 30 povezanih
Direktor bolnice u Čačku se obratio zbog smrti devojčice: "Dva anesteziologa i kardiologa su odmah upućena u salu"
Mondo pre 52 minutajoš 66 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 5 satijoš 33 povezane
Završne reči tužilaštva u Hagu: Optuženi su bili ključni članovi štaba OVK, postojao je njihov umišljaj
RTS pre 52 minutajoš 26 povezanih