Povezane vesti
"Odmah pozovem a onda oni zamuckuju" Pevačica otkrila kako rešava kolege koji joj se udvaraju: Ja sam streptomicin za njih!
Kurir 30.03.2025
Nela Bijanić (55) nikada nije htela da gradi karijeru preko kreveta, a kako je istakla, obraz joj je uvek bio važniji od toga da juri sponzore i da na taj način uspe. Naime, Nela Bijanić tvrdi da je moguće biti uspešan i ako vas niko ne pogura. - Nikad… »
"Nisam htela karijeru preko kreveta, ne može niko da me ucenjuje!": Pevačica (55) izjavom napravila haos - Sponzori je nikad…
Blic 30.03.2025
Pevačica Nela Bijanić (55) nikada nije htela da gradi karijeru preko kreveta, a kako je istakla, obraz joj je uvek bio važniji od toga da juri sponzore i da na taj način uspe. Naime, Nela Bijanić tvrdi da je moguće biti uspešan i ako vas niko ne pogura… »
Vesti dana »
Pogledajte lice Zelenskog kad je Tramp ispalio bombastičnu rečenicu pred svima: "Putin želi..." (video)
Blic pre 24 minutajoš 28 povezanih
Radno vreme za Novu godinu i Božić: Šta je i kada zatvoreno, koliko dana se ne plaća parking, sve detaljno
Blic pre 49 minutajoš 24 povezane
Srpska lista ne slavi pobedu, Kurti proglasio „istorijski“ trijumf
Vreme pre 33 minutajoš 23 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine: Evo kada će saobraćaj biti normalizovan
Mondo pre 58 minutajoš 13 povezanih