Povezane vesti
"Odmah pozovem a onda oni zamuckuju" Pevačica otkrila kako rešava kolege koji joj se udvaraju: Ja sam streptomicin za njih!
Kurir 30.03.2025
Nela Bijanić (55) nikada nije htela da gradi karijeru preko kreveta, a kako je istakla, obraz joj je uvek bio važniji od toga da juri sponzore i da na taj način uspe. Naime, Nela Bijanić tvrdi da je moguće biti uspešan i ako vas niko ne pogura. - Nikad… »
"Nisam htela karijeru preko kreveta, ne može niko da me ucenjuje!": Pevačica (55) izjavom napravila haos - Sponzori je nikad…
Blic 30.03.2025
Pevačica Nela Bijanić (55) nikada nije htela da gradi karijeru preko kreveta, a kako je istakla, obraz joj je uvek bio važniji od toga da juri sponzore i da na taj način uspe. Naime, Nela Bijanić tvrdi da je moguće biti uspešan i ako vas niko ne pogura… »
Vesti dana »

Nova.rs: Određen jednomesečni pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju rekonstrukcije pruge i stanice u Novom Sadu
N1 Info pre 5 minutajoš 23 povezane

RHMZ upozorava: Popodne i tokom noći nepogode - pljuskovi i grmljavina, lokalno praćeni gradom i olujnim vetrom
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 59 minutajoš 19 povezanih