Повезане вести

Трамп: Није ме брига да ли ће произвођачи аутомобила повећати цене због царина

Трамп: Није ме брига да ли ће произвођачи аутомобила повећати цене због царина

Еуроневс 30.03.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да га није брига да ли ц́е произвођачи аутомобила повец́ати цене због његових царина. На питање НБЦ у јучерашњем телефонском интервјуу о томе да ли је вршио… »
Баш га брига за цене аутомобила Трамп поново узбуркао јавност: Купујте америчко

Баш га брига за цене аутомобила Трамп поново узбуркао јавност: Купујте америчко

Дневник 30.03.2025
ВАШИНГТОН: Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да га није брига да ли ће произвођачи аутомобила повећати цене због његових царина. На питање НБЦ у јучерашњем телефонском интервјуу о томе да ли је… »
Трамп о царинама на увозне аутомобиле: "Није ме брига ако цене порасту"

Трамп о царинама на увозне аутомобиле: "Није ме брига ако цене порасту"

Телеграф 30.03.2025
У интервјуу за НБЦ Невс, Доналд Трамп је рекао да ће његове сталне царине на аутомобиле произведене у иноземству бити подстицај за фабрике са седиштем у САД-у и уверен је да ће овај потез довести до повећања продаје аутомобила… »
Трумп избезумио и властите савјетнике, нитко не зна како ће изгледати царине на аутомобиле

Трумп избезумио и властите савјетнике, нитко не зна како ће изгледати царине на аутомобиле

СЕЕбиз 30.03.2025
ВАСХИНГТОН - Амерички предсједник Доналд Трумп рекао је у суботу да није упозорио руководитеље аутомобилске индустрије да не подижу цијене док на снагу ступају царине на аутомобиле произведене у иноземству, рекавши за НБЦ Невс… »
Трамп: Није ме брига ако аутомобили поскупе

Трамп: Није ме брига ако аутомобили поскупе

Данас 30.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп није упозорио водеће људе аутомобилске индустрије да не подижу цене док на снагу ступају царине на аутомобиле произведене у иностранству, рекавши за НБЦ Невс да га “није брига” ако то и учине… »
Трумп: Није ме брига ако аутомобили поскупе

Трумп: Није ме брига ако аутомобили поскупе

Ал Јазеера 30.03.2025
Бијела кућа се припрема да 2. априла наметне нове царине на низ робе широке потрошње, што је потез који је изазвао критике међународних челника. Амерички предсједник Доналд Трумп није упозорио водеће људе аутомобилске… »

Вести дана »