Povezane vesti

Tramp: Nije me briga da li će proizvođači automobila povećati cene zbog carina

Tramp: Nije me briga da li će proizvođači automobila povećati cene zbog carina

Euronews 30.03.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da ga nije briga da li će proizvođači automobila povećati cene zbog njegovih carina. Na pitanje NBC u jučerašnjem telefonskom intervjuu o tome da li je vršio pritisak na proizvođače… »
Baš ga briga za cene automobila Tramp ponovo uzburkao javnost: Kupujte američko

Baš ga briga za cene automobila Tramp ponovo uzburkao javnost: Kupujte američko

Dnevnik 30.03.2025
VAŠINGTON: Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da ga nije briga da li će proizvođači automobila povećati cene zbog njegovih carina. Na pitanje NBC u jučerašnjem telefonskom intervjuu o tome da li je vršio pritisak na… »
Tramp o carinama na uvozne automobile: "Nije me briga ako cene porastu"

Tramp o carinama na uvozne automobile: "Nije me briga ako cene porastu"

Telegraf 30.03.2025
U intervjuu za NBC News, Donald Tramp je rekao da će njegove stalne carine na automobile proizvedene u inozemstvu biti podsticaj za fabrike sa sedištem u SAD-u i uveren je da će ovaj potez dovesti do povećanja prodaje automobila proizvedenih u Americi… »
Trump izbezumio i vlastite savjetnike, nitko ne zna kako će izgledati carine na automobile

Trump izbezumio i vlastite savjetnike, nitko ne zna kako će izgledati carine na automobile

SEEbiz 30.03.2025
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump rekao je u subotu da nije upozorio rukovoditelje automobilske industrije da ne podižu cijene dok na snagu stupaju carine na automobile proizvedene u inozemstvu, rekavši za NBC News da ga "nije briga" ako to… »
Tramp: Nije me briga ako automobili poskupe

Tramp: Nije me briga ako automobili poskupe

Danas 30.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp nije upozorio vodeće ljude automobilske industrije da ne podižu cene dok na snagu stupaju carine na automobile proizvedene u inostranstvu, rekavši za NBC News da ga “nije briga” ako to i učine. Bela kuća se priprema da 2… »
Trump: Nije me briga ako automobili poskupe

Trump: Nije me briga ako automobili poskupe

Al Jazeera 30.03.2025
Bijela kuća se priprema da 2. aprila nametne nove carine na niz robe široke potrošnje, što je potez koji je izazvao kritike međunarodnih čelnika. Američki predsjednik Donald Trump nije upozorio vodeće ljude automobilske industrije da ne podižu cijene dok… »

Vesti dana »