Povezane vesti

Ceca progovorila o muškarcima, pa zagolicala maštu: Otkrila da li je spremna za novu vezu i šta je pokreće

Ceca progovorila o muškarcima, pa zagolicala maštu: Otkrila da li je spremna za novu vezu i šta je pokreće

Mondo pre 30 dana
Ceca je priznala da je maštala o ovolikoj popularnosti na početku karijere. Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je juče veliki koncert u Sportskoj hali u Smederevu, a za medije je nakon spektakla koji je priredila otkrila da… »
“Svaka roba ima svog kupca!” Ceca nikad iskrenije o muškarcima!

“Svaka roba ima svog kupca!” Ceca nikad iskrenije o muškarcima!

Vesti online pre 30 dana
Svetlana Ceca Ražnatović održala je juče veliki koncert u Sportskoj hali u Smederevu, a nakon spektakla koji je priredila otkrila je da je svesna toga koliko se publika uželela da je čuje i vidi. “Svaka roba ima svog kupca”. Ceca je govorila i o… »
"Mogu da kažem da mi je lepo..." Ceca progovorila o ljubavi, kolegama i počecima: Svaka roba ima svog kupca

"Mogu da kažem da mi je lepo..." Ceca progovorila o ljubavi, kolegama i počecima: Svaka roba ima svog kupca

Kurir pre 30 dana
Svetlana Ceca Ražnatović nakon koncerta koji je imala juče družila se i sa sedomom silom. Odmah je počelo od privatnog života i pitanja koje ubedljivo najviše intrigira javnost, a to je da li Ceca srećna u ljubavi i da li pored sebe ima muškarca… »
"Lepo mi je u svojoj koži" Ceca Ražnatović priznala istinu na pitanje o muškarcima: "Mene se publika poželela"

"Lepo mi je u svojoj koži" Ceca Ražnatović priznala istinu na pitanje o muškarcima: "Mene se publika poželela"

Telegraf pre 30 dana
Muzička diva Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć je, 29. marta nastavila svoju turneju i to spektakularnim koncertom u Smederevu. Ona je pred više od 4.000 ljudi sinoć izvodila svoje najveće hitove, nakon čega se družila i sa sedomom silom. Odmah je… »
(Video) "veza mi nije preduslov za sreću": Ceca za Blic nikad iskrenije o muškarcima i kolegama: Jednog je posebno pohvalila…

(Video) "veza mi nije preduslov za sreću": Ceca za Blic nikad iskrenije o muškarcima i kolegama: Jednog je posebno pohvalila…

Blic pre 30 dana
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je juće veliki koncert u Sportskoj hali u Smederevu, a za Blic je nakon spektakla koji je priredila otkrila da je svesna toga koliko se publika uželela da je čuje i vidi. Ceca je govorila i… »

Vesti dana »