Повезане вести

"Ја сам за избор нове владе, али се избори не могу искључити" Вучевић: Потребно да нова Влада има нове људе и нову енергију…

"Ја сам за избор нове владе, али се избори не могу искључити" Вучевић: Потребно да нова Влада има нове људе и нову енергију…

Курир 30.03.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да се залаже за избор нове владе, али да се избори не могу никада искључити. "Ако не буде било одговора око владе, идемо на изборе, али мој глас је за… »
Милош Вучевић: Ја сам за избор нове владе, али се избори не могу искључити ово нас много економски кошта

Милош Вучевић: Ја сам за избор нове владе, али се избори не могу искључити ово нас много економски кошта

Дневник 30.03.2025
БЕОГРАД: Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да се залаже за избор нове владе, али да се избори не могу никада искључити. "Ако не буде било одговора око владе, идемо на изборе, али мој глас… »
"Видећемо много нових људи и додатну снагу": Вучевић: Ја сам за избор нове Владе, али се избори не могу искључити

"Видећемо много нових људи и додатну снагу": Вучевић: Ја сам за избор нове Владе, али се избори не могу искључити

Блиц 30.03.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да се залаже за избор нове Владе, али да се избори не могу никада искључити. - Ако не буде било одговора око Владе, идемо на изборе, али мој глас је за… »
Вучевић: Ја сам за избор нове владе, али се избори не могу искључити

Еуроневс 30.03.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да се залаже за избор нове владе, али да се избори не могу никада искључити. "Ако не буде било одговора око владе, идемо на изборе, али мој глас је за… »

Телеграф 30.03.2025
Вучевић поднео кривичну пријаву против четворице студената у Новом Саду

Вучевић поднео кривичну пријаву против четворице студената у Новом Саду

Време 30.03.2025
Премијер у техничком мандату Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву против четворице студената у блокади због „обмањивања јавности“ у вези са инцидентом у Новом Саду. Кривичну пријаву против четворице студената у блокади… »
Вучевић: Кривична пријава против студената, обмањивали јавност у вези инцидента у Новом Саду

Вучевић: Кривична пријава против студената, обмањивали јавност у вези инцидента у Новом Саду

РТВ 30.03.2025
НОВИ САД - Премијер Србије у техничком мандату Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву против четворице студената у блокади због, како је изјавио данас, обмањивања јавности у вези инцидента у Новом Саду. Вучевић је за Тањуг… »
Вучевић поднео кривичну пријаву против четворице студената који тврде да су нападнути у Новом Саду

Вучевић поднео кривичну пријаву против четворице студената који тврде да су нападнути у Новом Саду

Слободна Европа 30.03.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је 30. марта да је поднео кривичну пријаву против четворице студената који учествују у блокади факултета у Новом Саду, одбацујући њихову тврдњу да их је претукла… »
Вучевић: Кривична пријава против четворице студената, обмањивали јавност у вези са инцидентом у Новом Саду

Вучевић: Кривична пријава против четворице студената, обмањивали јавност у вези са инцидентом у Новом Саду

Ин медија 30.03.2025
Председник Владе у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да очекује да Србија добије ускоро нову владу, наводећи да ће то бити „српска влада и неће бити Ђилсова прелазна владе, већ грађана Србије“. -А кад год хоће… »
Вучевић: Кривична пријава против студената, обмањивали јавност у вези са инцидентом у Новом Саду

Вучевић: Кривична пријава против студената, обмањивали јавност у вези са инцидентом у Новом Саду

РТС 30.03.2025
Премијер у техничком мандату Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву против четворице студената у блокади због, како тврди, обмањивања јавности у вези са инцидентом у Новом Саду. Полиција је ухапсила две особе и за још две… »
Вучевић поднео кривичну пријаву против 4 студента блокадера Јасан о тучи у Новом Саду: Ово ћемо истерати до краја

Вучевић поднео кривичну пријаву против 4 студента блокадера Јасан о тучи у Новом Саду: Ово ћемо истерати до краја

Курир 30.03.2025
БЕОГРАД - Милош Вучевић, премијер у техничком мандату, рекао је да ће се у случају инцидента у Новом Саду, када је у ноћи између четвртка и петка дошло до туче младића, поштовати само и искључиво закон и да је "поднео кривичну… »
Вучевић: Поднео сам кривичну пријаву против четворо студената блокадера

Бета 30.03.2025
Председник Владе у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да очекује да Србија добије ускоро нову владу, наводећи да ће то бити "српска влада и неће бити Ђиласова прелазна влада, већ грађана Србије". "А кад год хоће… »
Вучевић поднео кривичну пријаву против четворице студената који су нападнути у Новом Саду

Вучевић поднео кривичну пријаву против четворице студената који су нападнути у Новом Саду

Нова 30.03.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да је поднео кривичну пријаву против четворице студената у Новом Саду за "обмањивање јавности", јер мора да се утврди "евентуална одговорност ових… »
„Поднео сам кривичну пријаву против четири студента блокадера“: Вучевић о нападу у Новом Саду

„Поднео сам кривичну пријаву против четири студента блокадера“: Вучевић о нападу у Новом Саду

Недељник 30.03.2025
Председник Владе у техничком мандату Милош Вучевић тврди да је поднео кривичне пријаве против четворо студената у блокади „због омбамане јавности“ о нападу који се између четвртка и петка догодио у Новом Саду. „За обмањивање… »

Данас 30.03.2025
Председник Владе у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да очекује да Србија добије ускоро нову владу, наводећи да ће то бити „српска влада и неће бити Ђиласова прелазна владе, већ грађана Србије“. „А кад год хоће… »
Вучевић поднео кривичну пријаву против студената у Новом Саду, тврди да су обманули јавност

Вучевић поднео кривичну пријаву против студената у Новом Саду, тврди да су обманули јавност

Н1 Инфо 30.03.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је да је поднео кривичну пријаву против четворице студената у Новом Саду за "обмањивање јавности", јер мора да се утврди "евентуална одговорност ових блокадера… »
Вучевић: Поднео сам кривичну пријаву против четворо студената из Новог Сада

Вучевић: Поднео сам кривичну пријаву против четворо студената из Новог Сада

Инсајдер 30.03.2025
Председник Владе у техничком мандату Милош Вучевић је рекао да је поднео кривичну пријаву против четворо "студената блокадера за обмањивање јавности, узнемиравање јавности јер су слагали, измислили" шта се догодило у ноћи… »

Радио сто плус 30.03.2025
“А кад год хоће изборе, можемо ићи на изборе, никакав проблем”, рекао је Вучевић, за ТВ Пинк. Он је рекао и да је поднео кривичну пријаву против четворо “студената блокадера за обмањивање јавности, узнемиравање јавности јер су… »
Вучевић: Нема прелазне владе, поднео сам кривичну пријаву против четворо студената

Вучевић: Нема прелазне владе, поднео сам кривичну пријаву против четворо студената

Нови магазин 30.03.2025
Председник Владе у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да очекује да Србија добије ускоро нову владу, наводећи да ће то бити "српска влада и неће бити Ђилсова прелазна владе, већ грађана Србије". "А кад год хоће… »

Еуроневс 30.03.2025
Премијер Србије у техничком мандату Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву против четворице студената у блокади због, како је изјавио данас, обмањивања јавности у вези са инцидентом у Новом Саду. Вучевић је за Тањуг истакао… »
Вучевић у акцији: Кривична пријава против студената

Вучевић у акцији: Кривична пријава против студената

Правда 30.03.2025
Премијер Србије у техничком мандату Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву против четворице студената у блокади због, како је изјавио данас, обмањивања јавности у вези инцидента у Новом Саду. Вучевић је за Тан‌југ истакао да… »

НИН 30.03.2025
Премијер Србије у техничком мандату Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву против четворице студената у блокади због, како је изјавио данас, обмањивања јавности у вези инцидента у Новом Саду. Вучевић је за Тањуг истакао да… »
Вучевиц́ поднео кривичну пријаву против студената због инцидента у Новом Саду у ноц́и 28. марта

Вучевиц́ поднео кривичну пријаву против студената због инцидента у Новом Саду у ноц́и 28. марта

Спутник 30.03.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевиц́ поднео је кривичну пријаву против четворице студената у блокади због, како је изјавио, обмањивања јавности у вези инцидента у Новом Саду. Вучевиц́ је за Тањуг рекао да… »
"Поднео сам кривичну пријаву против четворице студената": Вучевић о тучи у Новом Саду: Ово ћемо истерати до краја

"Поднео сам кривичну пријаву против четворице студената": Вучевић о тучи у Новом Саду: Ово ћемо истерати до краја

Блиц 30.03.2025
Милош Вучевић, премијер у техничком мандату, рекао је да ће се у случају инцидента у Новом Саду, када је у ноћи између четвртка и петка дошло до туче младића, поштовати само и искључиво закон и да је "поднео кривичну пријаву… »
"Посебно ме плаши судбина матураната": Вучевић о блокадама и надокнади наставе: "Морамо да решимо две ствари"

"Посебно ме плаши судбина матураната": Вучевић о блокадама и надокнади наставе: "Морамо да решимо две ствари"

Блиц 30.03.2025
Премијер у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да је поднео кривичну пријаву против четворице момака који су тврдили да су у ноћи између четвртак и петка нападнути због наводног скандирања против власти. Он је… »
Вучевић: Кривична пријава против студената, обмањивали јавност у вези инцидента у нс

Вучевић: Кривична пријава против студената, обмањивали јавност у вези инцидента у нс

Телеграф 30.03.2025
Премијер Србије у техничком мандату Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву против четворице студената у блокади због, како је изјавио данас, обмањивања јавности у вези инцидента у Новом Саду. Вучевић је за Тањуг истакао да… »

Вести дана »