Povezane vesti
"Ja sam za izbor nove vlade, ali se izbori ne mogu isključiti" Vučević: Potrebno da nova Vlada ima nove ljude i novu…
Kurir 30.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da se zalaže za izbor nove vlade, ali da se izbori ne mogu nikada isključiti. "Ako ne bude bilo odgovora oko vlade, idemo na izbore, ali moj glas je za izbor nove vlade"… »
Miloš Vučević: Ja sam za izbor nove vlade, ali se izbori ne mogu isključiti ovo nas mnogo ekonomski košta
Dnevnik 30.03.2025
BEOGRAD: Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da se zalaže za izbor nove vlade, ali da se izbori ne mogu nikada isključiti. "Ako ne bude bilo odgovora oko vlade, idemo na izbore, ali moj glas je za izbor nove… »
"Videćemo mnogo novih ljudi i dodatnu snagu": Vučević: Ja sam za izbor nove Vlade, ali se izbori ne mogu isključiti
Blic 30.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da se zalaže za izbor nove Vlade, ali da se izbori ne mogu nikada isključiti. - Ako ne bude bilo odgovora oko Vlade, idemo na izbore, ali moj glas je za izbor nove Vlade -… »
Vučević: Ja sam za izbor nove vlade, ali se izbori ne mogu isključiti
Euronews 30.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da se zalaže za izbor nove vlade, ali da se izbori ne mogu nikada isključiti. "Ako ne bude bilo odgovora oko vlade, idemo na izbore, ali moj glas je za izbor nove vlade"… »
Vučević: Ja sam za izbor nove vlade, ali se izbori ne mogu isključiti
Telegraf 30.03.2025
Vučević podneo krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u Novom Sadu
Vreme 30.03.2025
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević podneo je krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u blokadi zbog „obmanjivanja javnosti“ u vezi sa incidentom u Novom Sadu. Krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u blokadi podneo je premijer… »
Vučević: Krivična prijava protiv studenata, obmanjivali javnost u vezi incidenta u Novom Sadu
RTV 30.03.2025
NOVI SAD - Premijer Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević podneo je krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u blokadi zbog, kako je izjavio danas, obmanjivanja javnosti u vezi incidenta u Novom Sadu. Vučević je za Tanjug istakao da će… »
Vučević podneo krivičnu prijavu protiv četvorice studenata koji tvrde da su napadnuti u Novom Sadu
Slobodna Evropa 30.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je 30. marta da je podneo krivičnu prijavu protiv četvorice studenata koji učestvuju u blokadi fakulteta u Novom Sadu, odbacujući njihovu tvrdnju da ih je pretukla grupa muškaraca… »
Vučević: Krivična prijava protiv četvorice studenata, obmanjivali javnost u vezi sa incidentom u Novom Sadu
In medija 30.03.2025
Predsednik Vlade u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da očekuje da Srbija dobije uskoro novu vladu, navodeći da će to biti „srpska vlada i neće biti Đilsova prelazna vlade, već građana Srbije“. -A kad god hoće izbore… »
Vučević: Krivična prijava protiv studenata, obmanjivali javnost u vezi sa incidentom u Novom Sadu
RTS 30.03.2025
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević podneo je krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u blokadi zbog, kako tvrdi, obmanjivanja javnosti u vezi sa incidentom u Novom Sadu. Policija je uhapsila dve osobe i za još dve raspisala potragu zbog… »
Vučević podneo krivičnu prijavu protiv 4 studenta blokadera Jasan o tuči u Novom Sadu: Ovo ćemo isterati do kraja
Kurir 30.03.2025
BEOGRAD - Miloš Vučević, premijer u tehničkom mandatu, rekao je da će se u slučaju incidenta u Novom Sadu, kada je u noći između četvrtka i petka došlo do tuče mladića, poštovati samo i isključivo zakon i da je "podneo krivičnu prijavu… »
Vučević: Podneo sam krivičnu prijavu protiv četvoro studenata blokadera
Beta 30.03.2025
Predsednik Vlade u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da očekuje da Srbija dobije uskoro novu vladu, navodeći da će to biti "srpska vlada i neće biti Đilasova prelazna vlada, već građana Srbije". "A kad god hoće izbore, možemo… »
Vučević podneo krivičnu prijavu protiv četvorice studenata koji su napadnuti u Novom Sadu
Nova 30.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da je podneo krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u Novom Sadu za "obmanjivanje javnosti", jer mora da se utvrdi "eventualna odgovornost ovih blokadera da li su… »
„Podneo sam krivičnu prijavu protiv četiri studenta blokadera“: Vučević o napadu u Novom Sadu
Nedeljnik 30.03.2025
Predsednik Vlade u tehničkom mandatu Miloš Vučević tvrdi da je podneo krivične prijave protiv četvoro studenata u blokadi „zbog ombamane javnosti“ o napadu koji se između četvrtka i petka dogodio u Novom Sadu. „Za obmanjivanje javnosti… »
Danas 30.03.2025
Predsednik Vlade u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da očekuje da Srbija dobije uskoro novu vladu, navodeći da će to biti „srpska vlada i neće biti Đilasova prelazna vlade, već građana Srbije“. „A kad god hoće izbore… »
Vučević podneo krivičnu prijavu protiv studenata u Novom Sadu, tvrdi da su obmanuli javnost
N1 Info 30.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je da je podneo krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u Novom Sadu za "obmanjivanje javnosti", jer mora da se utvrdi "eventualna odgovornost ovih blokadera da li su vređali… »
Vučević: Podneo sam krivičnu prijavu protiv četvoro studenata iz Novog Sada
Insajder 30.03.2025
Predsednik Vlade u tehničkom mandatu Miloš Vučević je rekao da je podneo krivičnu prijavu protiv četvoro "studenata blokadera za obmanjivanje javnosti, uznemiravanje javnosti jer su slagali, izmislili" šta se dogodilo u noći između četvrtka i… »
Radio sto plus 30.03.2025
“A kad god hoće izbore, možemo ići na izbore, nikakav problem”, rekao je Vučević, za TV Pink. On je rekao i da je podneo krivičnu prijavu protiv četvoro “studenata blokadera za obmanjivanje javnosti, uznemiravanje javnosti jer su slagali… »
Vučević: Nema prelazne vlade, podneo sam krivičnu prijavu protiv četvoro studenata
Novi magazin 30.03.2025
Predsednik Vlade u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da očekuje da Srbija dobije uskoro novu vladu, navodeći da će to biti "srpska vlada i neće biti Đilsova prelazna vlade, već građana Srbije". "A kad god hoće izbore, možemo… »
Vučević: Krivična prijava protiv četvorice studenata, obmanjivali javnost u vezi sa incidentom u Novom Sadu
Euronews 30.03.2025
Premijer Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević podneo je krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u blokadi zbog, kako je izjavio danas, obmanjivanja javnosti u vezi sa incidentom u Novom Sadu. Vučević je za Tanjug istakao da će odgovarati… »
Vučević u akciji: Krivična prijava protiv studenata
Pravda 30.03.2025
Premijer Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević podneo je krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u blokadi zbog, kako je izjavio danas, obmanjivanja javnosti u vezi incidenta u Novom Sadu. Vučević je za Tanjug istakao da će odgovarati… »
Vučević: Krivična prijava protiv studenata, obmanjivali javnost u vezi incidenta u Novom Sadu
NIN 30.03.2025
Premijer Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević podneo je krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u blokadi zbog, kako je izjavio danas, obmanjivanja javnosti u vezi incidenta u Novom Sadu. Vučević je za Tanjug istakao da će odgovarati… »
Vučević podneo krivičnu prijavu protiv studenata zbog incidenta u Novom Sadu u noći 28. marta
Sputnik 30.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević podneo je krivičnu prijavu protiv četvorice studenata u blokadi zbog, kako je izjavio, obmanjivanja javnosti u vezi incidenta u Novom Sadu. Vučević je za Tanjug rekao da će odgovarati… »
"Podneo sam krivičnu prijavu protiv četvorice studenata": Vučević o tuči u Novom Sadu: Ovo ćemo isterati do kraja
Blic 30.03.2025
Miloš Vučević, premijer u tehničkom mandatu, rekao je da će se u slučaju incidenta u Novom Sadu, kada je u noći između četvrtka i petka došlo do tuče mladića, poštovati samo i isključivo zakon i da je "podneo krivičnu prijavu protiv… »
"Posebno me plaši sudbina maturanata": Vučević o blokadama i nadoknadi nastave: "Moramo da rešimo dve stvari"
Blic 30.03.2025
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da je podneo krivičnu prijavu protiv četvorice momaka koji su tvrdili da su u noći između četvrtak i petka napadnuti zbog navodnog skandiranja protiv vlasti. On je apelovao i na… »
Vučević: Krivična prijava protiv studenata, obmanjivali javnost u vezi incidenta u ns
Telegraf 30.03.2025
Vesti dana »

Pakleni udar na Srbiju RHMZ se oglasio sa upozorenjem na ove dve opasne pojave
Alo pre 7 satijoš 28 povezanih

NIN: Na fotografijama koje je pokazala Marinika Tepić nije Vučić nego predsednik Kolumbije; Oglasio se i MUP, ali i Tepićeva
Morava info pre 1 satjoš 34 povezane

Đuro Macut sa Dimitrijem Kerkentzesom: EKSPO 2027. istorijska prilika za Srbiju, odraziće se na ceo Balkan
Politika pre 52 minutajoš 18 povezanih