Povezane vesti

Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu: Za napad krivim samo predsednika države

Beta 30.03.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović puštena je danas oko 13 časova iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu na kućno lečenje, a ona je prilikom izlaska iz te zdravstvene ustanove kazala da za današnji napad ovog puta optužuje "samo… »
Dekanka izašla iz bolnice: Optužujem jednu osobu, ona je izvadila nož na mene – to je predsednik ove države

Dekanka izašla iz bolnice: Optužujem jednu osobu, ona je izvadila nož na mene – to je predsednik ove države

Danas 30.03.2025
Dekanka Natalija Jovanović, koja je danas napadnuta nožem u Nišu, izašla je iz bolnice. Kako je rekla, dobila je svu neophodnu zdravstvenu negu. „Doživela sam veliki stres, ostalo je još da nas na komade seku, ne znam šta je sledeće. Nije potrebno da se… »
Dekanka Jovanović po izlasku iz bolnice: Optužujem jednu osobu - to je predsednik ove države

Dekanka Jovanović po izlasku iz bolnice: Optužujem jednu osobu - to je predsednik ove države

Radio 021 30.03.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović koja je danas u tom gradu napadnuta nožem i zadobila ubodnu ranu, puštena je iz bolnice. Kako je rekla, u niškoj bolnici je dobila svu neophodnu zdravstvenu negu, ali istovremeno naglasila da je… »
Dekanka Filozofskog fakulteta nakon izlaska iz bolnice: Optužujem jednu osobu

Dekanka Filozofskog fakulteta nakon izlaska iz bolnice: Optužujem jednu osobu

NIN 30.03.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović puštena je danas iz Urgentnog centra nakon što je napadnuta nožem, rekla je da nije potrebno da se tenzije raspiruju na ovaj način i da se zna ko ih širi. "Ovoga puta optužujem samo jednu osobu, ona… »

Radio sto plus 30.03.2025
“Ta osoba je izvadila nož na mene, to je predsednik ove države”, izjavila je Jovanović. Ona je kazala da je u UKC Niš dobila svu potrebnu zdravstvenu negu koja joj je bila neophodna, naglašavajući da tenzije u društvu moraju da se smanje. “Doživela sam… »

N1 Info 30.03.2025
Dekanka Natalija Jovanović, koja je danas napadnuta nožem u Nišu, izašla je iz bolnice. Kako je rekla, dobila je svu neophodnu zdravstvenu negu. „Doživela sam veliki stres, ostalo je još da nas na komade seku, ne znam šta je sledeće. Nije potrebno da se… »
„Vučič je izvadio nož na mene, njega optužujem“: Dekanka Natalija Jovanović izašla iz bolnice i obratila se medijima

„Vučič je izvadio nož na mene, njega optužujem“: Dekanka Natalija Jovanović izašla iz bolnice i obratila se medijima

Nova 30.03.2025
Dekanka Natalija Jovanović, koja je danas napadnuta nožem u Nišu, izašla je iz bolnice. Kako je rekla, dobila je svu neophodnu zdravstvenu negu. „Doživela sam veliki stres, ostalo je još da nas na komade seku. Nije potrebno da se tenzije dalje na ovaj… »
Dekanka izašla iz bolnice: Optužujem jednu osobu

Dekanka izašla iz bolnice: Optužujem jednu osobu

Novi magazin 30.03.2025
Dekanka iz Niša ostaje u bolnici, potvrdio njen suprug

Dekanka iz Niša ostaje u bolnici, potvrdio njen suprug

N1 Info 30.03.2025
Suprug dekanke Filozofoskog fakulteta u Nišu, Natalije Jovanović, Branislav Jovanić rekao je za Nova.rs da će njegova supruga ostati u bolnici. Branislav Jovanović, suprug napadnute dekanke Natalije Jovanović, je u Urgentnom centru, gde je čekao da se… »
„Ovo je najveći poraz ove bolesne vlasti, ne pamtim da je bilo ko fizički napadao profesore“

„Ovo je najveći poraz ove bolesne vlasti, ne pamtim da je bilo ko fizički napadao profesore“

Nova 30.03.2025
Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", oglasio se zbog napada nožem na dekanku Filozofskog fakulteta, Nataliju Jovanović. Kako je ispričao Branislav Jovanović za Nova.rs, suprug dekanke, Natalija Jovanović je… »
Suprug povređene dekanke: Ona ostaje u Urgentnom, napad ima Vučićev potpis

Suprug povređene dekanke: Ona ostaje u Urgentnom, napad ima Vučićev potpis

In medija 30.03.2025
Suprug Natalije Jovanović, dekanke Filozofskog fakulteta u Nišu koja je danas povređena nožem uoči protesta u tom gradu, kaže da će njegova supruga biti zadržana do daljnjeg u Urgentnom centru, ne zbog same povrede već zbog visokog pritiska koji je sada… »
(VIDEO) Snimak napada na dekanku u Nišu

(VIDEO) Snimak napada na dekanku u Nišu

N1 Info 30.03.2025
Redakciji N1 ustupljen je snimak sa lica mesta, na kojem se vidi trenutak posle napada na dekanku, kada su okupljeni privedenoj ženi oduzeli nož i sačekali da dođe policija. Izvor: Ustupljeni snimak/mladenv84 Podsetimo, dekanka Filozofskog fakulteta u… »
Snimak napada na dekanku u Nišu: Ženu sa nožem razoružali građani VIDEO

Snimak napada na dekanku u Nišu: Ženu sa nožem razoružali građani VIDEO

Nova 30.03.2025
Na društvenim mrežama objavljen je snimak napada na dekanku Filozofskog fakulteta, Nataliju Jovanović. Žena gleda Vučića I njegovu bandu kako mesecima huškaju na obračun sa studentima i profesorima. Ustala je u nedelju i na sveti dan stavila nož u torbu… »

Vesti dana »