Повезане вести

Деканка Филозофског факултета у Нишу: За напад кривим само председника државе

Бета 30.03.2025
Деканка Филозофског факултета у Нишу Наталија Јовановић пуштена је данас око 13 часова из Универзитетског клиничког центра у Нишу на кућно лечење, а она је приликом изласка из те здравствене установе казала да за данашњи напад… »
Деканка изашла из болнице: Оптужујем једну особу, она је извадила нож на мене – то је председник ове државе

Деканка изашла из болнице: Оптужујем једну особу, она је извадила нож на мене – то је председник ове државе

Данас 30.03.2025
Деканка Наталија Јовановић, која је данас нападнута ножем у Нишу, изашла је из болнице. Како је рекла, добила је сву неопходну здравствену негу. „Доживела сам велики стрес, остало је још да нас на комаде секу, не знам шта је… »
Деканка Јовановић по изласку из болнице: Оптужујем једну особу - то је председник ове државе

Деканка Јовановић по изласку из болнице: Оптужујем једну особу - то је председник ове државе

Радио 021 30.03.2025
Деканка Филозофског факултета у Нишу Наталија Јовановић која је данас у том граду нападнута ножем и задобила убодну рану, пуштена је из болнице. Како је рекла, у нишкој болници је добила сву неопходну здравствену негу, али… »
Деканка Филозофског факултета након изласка из болнице: Оптужујем једну особу

Деканка Филозофског факултета након изласка из болнице: Оптужујем једну особу

НИН 30.03.2025
Деканка Филозофског факултета у Нишу Наталија Јовановић пуштена је данас из Ургентног центра након што је нападнута ножем, рекла је да није потребно да се тензије распирују на овај начин и да се зна ко их шири. "Овога пута… »

Радио сто плус 30.03.2025
“Та особа је извадила нож на мене, то је председник ове државе”, изјавила је Јовановић. Она је казала да је у УКЦ Ниш добила сву потребну здравствену негу која јој је била неопходна, наглашавајући да тензије у друштву морају да… »

Н1 Инфо 30.03.2025
Деканка Наталија Јовановић, која је данас нападнута ножем у Нишу, изашла је из болнице. Како је рекла, добила је сву неопходну здравствену негу. „Доживела сам велики стрес, остало је још да нас на комаде секу, не знам шта је… »
„Вучич је извадио нож на мене, њега оптужујем“: Деканка Наталија Јовановић изашла из болнице и обратила се медијима

„Вучич је извадио нож на мене, њега оптужујем“: Деканка Наталија Јовановић изашла из болнице и обратила се медијима

Нова 30.03.2025
Деканка Наталија Јовановић, која је данас нападнута ножем у Нишу, изашла је из болнице. Како је рекла, добила је сву неопходну здравствену негу. „Доживела сам велики стрес, остало је још да нас на комаде секу. Није потребно да се… »
Деканка изашла из болнице: Оптужујем једну особу

Деканка изашла из болнице: Оптужујем једну особу

Нови магазин 30.03.2025
Деканка из Ниша остаје у болници, потврдио њен супруг

Деканка из Ниша остаје у болници, потврдио њен супруг

Н1 Инфо 30.03.2025
Супруг деканке Филозофоског факултета у Нишу, Наталије Јовановић, Бранислав Јованић рекао је за Нова.рс да ће његова супруга остати у болници. Бранислав Јовановић, супруг нападнуте деканке Наталије Јовановић, је у Ургентном… »
„Ово је највећи пораз ове болесне власти, не памтим да је било ко физички нападао професоре“

„Ово је највећи пораз ове болесне власти, не памтим да је било ко физички нападао професоре“

Нова 30.03.2025
Мирко Поледица, председник Синдиката професионалних фудбалера "Независност", огласио се због напада ножем на деканку Филозофског факултета, Наталију Јовановић. Како је испричао Бранислав Јовановић за Нова.рс, супруг деканке… »
Супруг повређене деканке: Она остаје у Ургентном, напад има Вучићев потпис

Супруг повређене деканке: Она остаје у Ургентном, напад има Вучићев потпис

Ин медија 30.03.2025
Супруг Наталије Јовановић, деканке Филозофског факултета у Нишу која је данас повређена ножем уочи протеста у том граду, каже да ће његова супруга бити задржана до даљњег у Ургентном центру, не због саме повреде већ због… »
(ВИДЕО) Снимак напада на деканку у Нишу

(ВИДЕО) Снимак напада на деканку у Нишу

Н1 Инфо 30.03.2025
Редакцији Н1 уступљен је снимак са лица места, на којем се види тренутак после напада на деканку, када су окупљени приведеној жени одузели нож и сачекали да дође полиција. Извор: Уступљени снимак/младенв84 Подсетимо, деканка… »
Снимак напада на деканку у Нишу: Жену са ножем разоружали грађани ВИДЕО

Снимак напада на деканку у Нишу: Жену са ножем разоружали грађани ВИДЕО

Нова 30.03.2025
На друштвеним мрежама објављен је снимак напада на деканку Филозофског факултета, Наталију Јовановић. Жена гледа Вучића И његову банду како месецима хушкају на обрачун са студентима и професорима. Устала је у недељу и на свети… »

Вести дана »