Povezane vesti
Terzić: Čestitam Kataiju, on je jedan od najboljih Zvezdinih napadača u istoriji
Vesti online 30.03.2025
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je Aleksandru Kataiju na više od 300 odigranih utakmica u dresu “crveno-belih”. – Kada sam preuzeo Crvenu zvezdu 2014. godine, nalazili smo se u veoma teškoj situaciji –… »
"Katai će još dugo u dresu Zvezde oduševljavati": Zvezdan Terzić se oglasio o crveno-belom Magiku
Mondo 30.03.2025
Zvezdan Terzić najavio ostanak ljubimca navijača crveno-belih na "Marakani" Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić čestitao je Aleksandru Kataiju 300 odigranih utakmica u crveno-belom. Dan nakon još jedne sjajne partije Zvezdinog "Magika" i… »
Terzić emotivno o Kataiju: Ovako nikada niko nije govorio o "Magiku"
Večernje novosti 30.03.2025
Generalni direktor Zvezdan Terzić čestitao je Aleksandru Kataiju na 300 odigranih utakmica i zabeleženom još jednom velikom jubileju. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ - Kada sam preuzeo Crvenu zvezdu 2014. godine, nalazili smo se u veoma teškoj situaciji –… »
Terzić čestitao Kataiju: "On je jedan od najboljih Zvezdinih napadača u istoriji"
Telegraf 30.03.2025
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je Aleksandru Kataiju na više od 300 odigranih utakmica u dresu "crveno-belih". - Kada sam preuzeo Crvenu zvezdu 2014. godine, nalazili smo se u veoma teškoj situaciji -… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 11. avgust: Sunčano, a na jugu i istoku veoma toplo
Beta pre 5 satijoš 7 povezanih

Najviši vulkan u Evroaziji izbacio pepeo na visinu od 12 kilometara! Ide u ovom pravcu, može da padne na ova mesta: Aktivnost se ne smiruje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Rute: "Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je Putin ozbiljan po pitanju mira"
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane

Objavljen srednji kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 22 minutajoš 1 povezana