Povezane vesti

Terzić: Čestitam Kataiju, on je jedan od najboljih Zvezdinih napadača u istoriji

Terzić: Čestitam Kataiju, on je jedan od najboljih Zvezdinih napadača u istoriji

Vesti online 30.03.2025
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je Aleksandru Kataiju na više od 300 odigranih utakmica u dresu “crveno-belih”. – Kada sam preuzeo Crvenu zvezdu 2014. godine, nalazili smo se u veoma teškoj situaciji –… »
"Katai će još dugo u dresu Zvezde oduševljavati": Zvezdan Terzić se oglasio o crveno-belom Magiku

"Katai će još dugo u dresu Zvezde oduševljavati": Zvezdan Terzić se oglasio o crveno-belom Magiku

Mondo 30.03.2025
Zvezdan Terzić najavio ostanak ljubimca navijača crveno-belih na "Marakani" Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić čestitao je Aleksandru Kataiju 300 odigranih utakmica u crveno-belom. Dan nakon još jedne sjajne partije Zvezdinog "Magika" i… »
Terzić emotivno o Kataiju: Ovako nikada niko nije govorio o "Magiku"

Terzić emotivno o Kataiju: Ovako nikada niko nije govorio o "Magiku"

Večernje novosti 30.03.2025
Generalni direktor Zvezdan Terzić čestitao je Aleksandru Kataiju na 300 odigranih utakmica i zabeleženom još jednom velikom jubileju. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ - Kada sam preuzeo Crvenu zvezdu 2014. godine, nalazili smo se u veoma teškoj situaciji –… »
Terzić čestitao Kataiju: "On je jedan od najboljih Zvezdinih napadača u istoriji"

Terzić čestitao Kataiju: "On je jedan od najboljih Zvezdinih napadača u istoriji"

Telegraf 30.03.2025
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je Aleksandru Kataiju na više od 300 odigranih utakmica u dresu "crveno-belih". - Kada sam preuzeo Crvenu zvezdu 2014. godine, nalazili smo se u veoma teškoj situaciji -… »

Vesti dana »