Povezane vesti
(Video) "posao me održava u životu, Nastupi su beg od svega": Cipka za Blic progovorila o pokojnom suprugu, a evo šta je…
Blic 30.03.2025
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka prošle godine je ostala bez supruga koji je preminuo nakon srčanog udara. Ekipa Blica pevačicu je Cipku sada zatekla na aerodromu, a iako je težak period iza nje, i dalje se ne miri sa činjenicom da Nebojše više nema, dok… »
„Posao me održava u životu“: Cipka progovorila o pokojnom suprugu
Nova 30.03.2025
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka prošle godine je ostala bez supruga koji je preminuo nakon srčanog udara. Ekipa Blica pevačicu je Cipku sada zatekla na aerodromu, a iako je težak period iza nje, i dalje se ne miri sa činjenicom da Nebojše više nema, dok… »
Vesti dana »

(BLOG) Ispiti na Novosadskom sajmu uz policiju, studenti VIŠER pozvali na "hitan skup"
N1 Info pre 39 minutajoš 26 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

VJT u Beogradu ne postupa ni u jednom predmetu u vezi sa padom nadstrešnice, ali su ovlastili TOK da ispita izjavu da je u pitanju bio terorizam
Moj Novi Sad pre 4 minutajoš 29 povezanih

SAD naoružava Kijev, EU plaća – Tramp objasnio zašto Rusija neće proći nekažnjeno: Putin lepo priča, a onda bombarduje
RTS pre 39 minutajoš 31 povezana

Evropski indeksi u padu nakon što je Tramp najavio carinu od 30 odsto na uvoz iz EU
Insajder pre 39 minutajoš 23 povezane