Povezane vesti

(Video) "gajila ga je i baba, imala je prut koji se zvao mirko": Rođaci i meštani Vrhpolja o Nenadu Okanoviću i…

(Video) "gajila ga je i baba, imala je prut koji se zvao mirko": Rođaci i meštani Vrhpolja o Nenadu Okanoviću i…

Blic 30.03.2025
Glumac Nenad Okanović rodom je iz Vrhpolja o kom i sam često priča, a šta o njemu kažu oni koji ga poznaju od detinjstva saznajte u emisiji "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji nedeljom u 13.30 sati na kanalu 117. Nenad Okanović… »
(Video) Ovo je kuća Nenada Okanovića: Redovno je obilazi, a oni koji ga dobro znaju kažu: "Voli ovde da dođe, kaže da se…

(Video) Ovo je kuća Nenada Okanovića: Redovno je obilazi, a oni koji ga dobro znaju kažu: "Voli ovde da dođe, kaže da se…

Blic 30.03.2025
Glumac Nenad Okanović često pominje Ljuboviju i mesto Vrhpolje u kom i danas ima kuću u koju redovno odlazi, a upravo iz tog razloga ekipa emisije "Metar moga sela" uputila se u pomenuto mesto gde je čula mnogo detalja iz života ovog popularnog… »
(Video) "jedino mu ja: Zameram…" Nenad Okanović rodno selo ne zaboravlja, a meštani su nam otkrili kakav je: "Sin Dragan je…

(Video) "jedino mu ja: Zameram…" Nenad Okanović rodno selo ne zaboravlja, a meštani su nam otkrili kakav je: "Sin Dragan je…

Blic 30.03.2025
Ekipa emisije "Metar moga sela" ove nedelje u 13.30 sati samo na Blic televiziji na kanalu 117 vodi vas tamo gde reka Drina pokazuje svoje najlepše vrline, u selo Vrhpolje, rodno mesto glumca Nenada Okanovića. Popularnost širom Balkana Nenad Okanović… »

Vesti dana »