Povezane vesti
"Radim na bebi, stres mi ne treba" Pevačica planira proširenje porodice sa deset godina mlađim mužem, dotakla se i Milice…
Kurir 30.03.2025
Pevačica Aleksandra Bursać ovog vikenda imala je nastup van Srbije, a medijske ekipe su je zatekle na aerodromu u Beogradu. Aleksandra je podelila sa svima kako se oseća nakon nedavne pauze koju je imala i otkrila detalje iz svog privatnog života… »
"Radim na bebi, stres mi ne treba": Aleksandra Bursać o tužbi Kaće Grujić: Pevačica otvorila dušu o svemu (video)
Blic 30.03.2025
Pevačica Aleksandra Bursać vredno nastupa u zemlji i inostranstvu, a ovog vikenda imala je tezgu van Srbije. Mi smo je po povratu u Beograd zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Na samom početku istakla je da joj je prijala pauza koju je imala u februaru… »
Vesti dana »
Ratko Mladić: Političari u Republici Srpskoj pod istragom zbog ‘negiranja genocida’
Južne vesti pre 36 minutajoš 28 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene za otmicu petorice stranih državljana
Euronews pre 36 minutajoš 35 povezanih
NBS: Međugodišnji realni rast BDP 3,8 odsto, bolje od fleš procene od 3,6 odsto
RTV pre 2 satajoš 43 povezane
Počinje nova školska godina: Sindikat nezadovoljan, najavljuje akcije ukoliko ne dobije odgovore
Euronews pre 6 minutajoš 43 povezane
Prevoznici najavljuju blokade granica ako se ne reši pitanje boravka vozača kamiona u Šengenu
Vreme pre 2 satajoš 37 povezanih