Повезане вести

"Стиснула ми је груди, подигла ми је руке": Најлепша водитељка Дилета Леота узнемирена ушла у авион

"Стиснула ми је груди, подигла ми је руке": Најлепша водитељка Дилета Леота узнемирена ушла у авион

Мондо 30.03.2025
Најпознатија фудбалска репортерка описала шта је доживела на аеродрому у Немачко. Позната италијанска спортска новинарка Дилета Леота (33) открила је да је доживела веома непријатно искуство на аеродрому у Немачкој, где је… »
"Немачка полицајка ми је стисла груди, голицала стопала, скинула сам се, а онда...": Новинарка открила "тајну"

"Немачка полицајка ми је стисла груди, голицала стопала, скинула сам се, а онда...": Новинарка открила "тајну"

Телеграф 30.03.2025
Једна од најлепших спортских новинарки света, Дилета Леота, поделила је невероватну причу о ономе што јој се догодило на аеродрому, док је лажни интервју о фудбалерима Серије А изазвао буру реакција. Дилета Леота била је у центру… »
ВИДЕО Најпровокативнија водитељка остала у шоку: „Додиривала ми је груди, било ме је срамота“

ВИДЕО Најпровокативнија водитељка остала у шоку: „Додиривала ми је груди, било ме је срамота“

Нова 30.03.2025
Чувена италијанска новинарка Дилета Леота испричала је у емисији смешну, али и помало драматичну ситуацију коју је имала на повратку на путу из Немачке, где је посетила свог супруга, голмана Лориса Каријуса. Дилета, која живи и… »

Вести дана »