Povezane vesti
"Mislim da nas on posmatra": Majka verovala komšiji, a onda je otkrila njegovu jezivu prevaru: "Imao je 2.000 mojih…
Blic 30.03.2025
Samohrana majka dvoje dece mislila je da je komšija njen najbolji prijatelj, sve dok nije otkrila da ih je on tajno snimao i to gole. Pit Tomlinson (56) se preselio pored svoje buduće žrtve pre 15 godina, skrivajući jezivu tajnu. Rekao je meštanima da je… »
Mislila je da joj je najbolji prijatelj, a onda je otkrila njegovu jezivu prevaru: "Imao je 2.000 mojih slika"
Telegraf 30.03.2025
Samohrana majka dvoje dece mislila je da je komšija njen najbolji prijatelj, sve dok nije otkrila da ih je on tajno snimao i to gole. Pit Tomlinson (56) se preselio pored svoje buduće žrtve pre 15 godina, skrivajući jezivu tajnu. Rekao je meštanima da… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Vlasti je bitan privid da se obrazovanje odvija normalno
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 13 povezanih

"Bila je to borba za metohiju, za Srbiju, borba koju oni nisu izgubili" Stamenkovski predvodila državnu ceremoniju obeležavanja godišnjice Bitke na Košarama
Kurir pre 32 minutajoš 12 povezanih

"Gužva je u gradu? Biće još gužve": Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
N1 Info pre 36 minutajoš 7 povezanih

Glavni međunarodni aerodrom u Izraelu zatvoren do daljeg zbog sukoba sa Iranom
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih

„Trebalo je da dobijemo veš mašinu za glas, ali nismo, dao nam teča“: Nova svedočenja o kupovini glasova u Zaječaru
Danas pre 1 satjoš 2 povezane